Берое-Черно море-0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Берое-Черно море-19 август 21 часа

Мнениеот balgarin » 19 авг 2013 17:25

HEATSEEKER написа:
bigfish написа:Това е края! Георги Атанасов или българския съд и фирменото дело. Кой ли е правия? Айде спри се вече. Изложи се достатъчно по въпроса. НЯМА КАК да знаеш повече, няма как, човече.

само една молба
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1% ... BB_1999/00
виж къде е Берое 2000, чукни да видиш какво отваря,,,да ти подскажа ли :) :) :)
БАЛГАРИНА...вчера много бързо легна,,,днес си с крилца
Авторите на тези книги си пия водката , разбра ли,,,

ГА, ти ли си бе човече? Ми що не каза от самото начало, да не си търкам клавиатурата. Пак ти казвам, не си някой на който да давам обяснения. При други обстоятелства можеше, но не и след толкова груби и просташки мнения от твоя страна. А и на оня, дето сигурно сега е на плажа да продава царевица на бабите.
Споменавайки водка, като ти чета мненията, почвам да си мисля, че с авторите на книгите от бая време не сте ставали от масата.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 19 авг 2013 17:26

bigfish написа:
Уикипедиа написа:Уикипедия е едновременно енциклопедия и общност от редакторите, които я създават.
Всеки, престрашил се да редактира Уикипедия, е неин редактор. И всеки, който редактира Уикипедия по някакъв начин поема отговорност за приносите си. Същевременно, Уикипедия принадлежи на всички нейни читатели и отговорността за създаването и поддръжката зависи от всяко тяхно действие или бездействие.

Всеки може да редактира в Уикипедиа и да променя каквото и да е.

На кое да вярвам - на документите или на това, че някой като теб е правил из Уикипедиа съдържание? Аз си знам историята на клуба и се гордея с всяка частица от нея. Тези хора са герои и направиха изключително много за нас в най-трудните ни моменти.

АААА значи видя...не бе само ти казвам,,,
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 авг 2013 17:27

HEATSEEKER написа:
bigfish написа:
Уикипедиа написа:Уикипедия е едновременно енциклопедия и общност от редакторите, които я създават.
Всеки, престрашил се да редактира Уикипедия, е неин редактор. И всеки, който редактира Уикипедия по някакъв начин поема отговорност за приносите си. Същевременно, Уикипедия принадлежи на всички нейни читатели и отговорността за създаването и поддръжката зависи от всяко тяхно действие или бездействие.

Всеки може да редактира в Уикипедиа и да променя каквото и да е.

На кое да вярвам - на документите или на това, че някой като теб е правил из Уикипедиа съдържание? Аз си знам историята на клуба и се гордея с всяка частица от нея. Тези хора са герои и направиха изключително много за нас в най-трудните ни моменти.

АААА значи видя...не бе само ти казвам,,,

Редактирах го, както трябва да е. Както пише и в статията за Локомотив (Стара Загора), която не съм пипал. Сега доволен ли си?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 19 авг 2013 17:29

ЯЯЯ балагарина,,,ти спрямо тези хора, си абсолютен селски цървул,,,разбра ли..,.не говори за царевица, точно ти аграрно чедо
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 19 авг 2013 17:32

голяма рибко, пиши на ВАНКО Д , да отметне Берое 2000, да отваря Берое, както и Олимпик-Берое да отваря..Тетевен
после ще ми благодариш

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 авг 2013 17:35

До тук бяхме в дискусията с теб. Всеки нормален човек може да си направи преценката. Съжалявам те за злобата ти, но въпреки това ти желая успех в живота.

Само да отбележа - отново никъде в темата не говорих за Черно море, за втори път ни защитих с факти срещу неверни твърдения. Ти си прави сметката.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 19 авг 2013 17:37

bigfish написа:До тук бяхме в дискусията с теб. Всеки нормален човек може да си направи преценката. Съжалявам те за злобата ти, но въпреки това ти желая успех в живота.

каква злоба ...абе вие там се извъдихте големи психолози,
аз ти казвам как стоят нещата...трябва да пишеш до админи да поправят препратките, ако можеш ти да ги оправиш е друго
баси , човек да не помогне

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 19 авг 2013 17:42

ето благодарение на мене, вече Берое 2000, няма да се препраща на страницата на Берое...нещо лошо има ли...

видя ли,говориш само глупостти,няма злоба мой,...Злобата е в такива като балгарина, доктор Мюмюн...и други производни

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 19 авг 2013 18:03

Не мога повече. Поне професорът може лесно да избяга от планетата, за разлика от мен. Простотията е навсякъде, а някои живеят заради нея. :(

Изображение

Потребителски аватар
jivko4

Мнениеот jivko4 » 19 авг 2013 19:18

1:0 за Берое
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Върни се в “Архив”