Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот MuFc1878 » 19 авг 2013 13:20

Поредните ментета, които ще заработват стабилна заплата.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 авг 2013 13:23

СВОБОДЕН написа:
Batkoto написа:едни пряк свободни бие само
Че ние имаме ли сега кой и това да прави?

Интересно ми е защо Гаджев не ги бие :? ?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 авг 2013 13:31

Играч на Стоук Сити в ЦСКА :| За краткосрочен план може и да им свърши работа....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2013 14:29

Развеселих се Милен като припомни за оня Грег :mrgreen: . Ама сега го гледам някакъв меринджей го играел на отбор в моторните спортове, даже епизодична роля в Total Recall ( "Зов за завръщане" ) :shock: . Не взимайте това дърво Макриев, щото ще стане като със Силва - ще се чудите как да го гоните. Тоя босия и базелеца - моля, уважавайте се :mrgreen: . Нашите Сидибе от Стоук на проби са взели :mrgreen: . Тоя ще ни пасне - на 33 и играл в най-селския отбор в Европа - поне е свикнал на тъчовете и корнерите :mrgreen: . А, пък, ако вземеме Класнич, не ви мисля :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 14:47

boabbb написа:Развеселих се Милен като припомни за оня Грег :mrgreen: . Ама сега го гледам някакъв меринджей го играел на отбор в моторните спортове, даже епизодична роля в Total Recall ( "Зов за завръщане" ) :shock: . Не взимайте това дърво Макриев, щото ще стане като със Силва - ще се чудите как да го гоните. Тоя босия и базелеца - моля, уважавайте се :mrgreen: . Нашите Сидибе от Стоук на проби са взели :mrgreen: . Тоя ще ни пасне - на 33 и играл в най-селския отбор в Европа - поне е свикнал на тъчовете и корнерите :mrgreen: . А, пък, ако вземеме Класнич, не ви мисля :mrgreen:

По-забавно е лупи, как ще има плаща заплатите. Или давай да взимаме, пък може и да им плащаме, но по-скоро не. Ще ни съдят, ние ще теглим заеми, които разбира се няма да връщаме и после защо ЦСКА е съден от кого ли не и дължи на кого ли не.
Нали помниш предният път лупи и стойчо, оставиха ни на-16. Но се привличаха, както казваше ал. тодоров, решихме вместо да сиплащаме дълговете и текущите сметки да правим селекция.
Септември като дойде време за плащане ще бъде весело и при вас

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2013 15:54

milen.hristov написа:
boabbb написа:Развеселих се Милен като припомни за оня Грег :mrgreen: . Ама сега го гледам някакъв меринджей го играел на отбор в моторните спортове, даже епизодична роля в Total Recall ( "Зов за завръщане" ) :shock: . Не взимайте това дърво Макриев, щото ще стане като със Силва - ще се чудите как да го гоните. Тоя босия и базелеца - моля, уважавайте се :mrgreen: . Нашите Сидибе от Стоук на проби са взели :mrgreen: . Тоя ще ни пасне - на 33 и играл в най-селския отбор в Европа - поне е свикнал на тъчовете и корнерите :mrgreen: . А, пък, ако вземеме Класнич, не ви мисля :mrgreen:

По-забавно е лупи, как ще има плаща заплатите. Или давай да взимаме, пък може и да им плащаме, но по-скоро не. Ще ни съдят, ние ще теглим заеми, които разбира се няма да връщаме и после защо ЦСКА е съден от кого ли не и дължи на кого ли не.
Нали помниш предният път лупи и стойчо, оставиха ни на-16. Но се привличаха, както казваше ал. тодоров, решихме вместо да сиплащаме дълговете и текущите сметки да правим селекция.
Септември като дойде време за плащане ще бъде весело и при вас

То не е спирало да е весело :mrgreen: . Гледам вашите хора искат да гонят Батков - интересно ми е като го изгонят - кой ще намира пари? "Намира", щото не вярвам той да ги дава. Всъщност кой дава парите при вас? Това така и не ми стана ясно, защото спонсори - добре, ама разликата кой я покрива? За Лупи е ясно, че няма да плаща на никого и ще гледа да я кара ден за ден. Това, че опитен мениджър може да управлява успешен отбор без благодетел и с 4-5 хил. на мач - Ко? Не ! :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ribeiro
Контакти:

Нови в Левски

Мнениеот ribeiro » 19 авг 2013 16:09

Здравейте, поради така стеклите се обстоятелства и писаници във вестниците и сайтове ми е любопитно кой футболисти искате да дойдат в Левски.

Моето мнение е, че изпуснахме Терзиев и Кавдански, а като нови все още и аз не знам. Всичко което вземеме се оказва боклук, а само пари взема, като в последните години са малко стойностните ни трансфери.

Очаквам вашите мнения!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Нови в Левски

Мнениеот W84me » 19 авг 2013 16:11

ribeiro написа:Здравейте, поради така стеклите се обстоятелства и писаници във вестниците и сайтове ми е любопитно кой футболисти искате да дойдат в Левски.

Моето мнение е, че изпуснахме Терзиев и Кавдански, а като нови все още и аз не знам. Всичко което вземеме се оказва боклук, а само пари взема, като в последните години са малко стойностните ни трансфери.

Очаквам вашите мнения!

Mиро Иванов също.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Нови в Левски

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 17:08

W84me написа:
ribeiro написа:Здравейте, поради така стеклите се обстоятелства и писаници във вестниците и сайтове ми е любопитно кой футболисти искате да дойдат в Левски.

Очаквам вашите мнения!

Mиро Иванов също.

Деко къде е отишъл

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 17:08

Крилото Дончо Атанасов вече не е футболист на Берое, след като днес разтрогна договора си със старозагорци. 30-годишният футболист и клуба се разделиха по взаимно съгласие, а новината бе потвърдена от официалния сайт на беройци.

Дончо Атанасов е роден на 2 април 1983 година в Стара Загора. Дебютира за Берое на 9 февруари 2002 година срещу Литекс. След това докато отбива военната си служба, играе за Армеец (Сливен). Атанасов се завръща в Берое, но не успява да се утвърди и преминава в Миньор Раднево. След два сезона там се завръща под Аязмото. През 2010 година е с основен принос за спечелването на Купата на България, като отбелязва единственото попадение във финалната среща срещу Черноморец Поморие. През същото лято преминава в Черно море, където играе до края на 2012 година. В началото на 2013 година подписа договор за 2,5 години с Берое. През пролетта записа 14 срещи в елита, като се разписа веднъж във вратата на “Монтана”.

Ръководството на Берое изказа своята благодарност към Атанасов, на когото пожела успехи за в бъдеще.

Върни се в “Архив”