Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
- neverbackdown
- Контакти:
Re: Литекс - Левски
Везалов не заслужава да стъпва на Герена...Ужас...
-
- Контакти:
Не знам дали разбирам от футбол, ама по телевизията за не знам си кой мач да видя, че Везалов не става за футболист, значи трябва нещо да е изкривено или в мойта психика, или в кесията на собствениците на Левски. При положение че тоя Джордан за 4 мача е вкарал 2 гола, чист таран, и ти да го оставиш неохраняван на 4 метра от тебе (а уж си централен защитник), топката да се бие в крака ти и да му дойде на гюме...без коментар. Не случайно после Гаджев му се развика, когато Милиев бе принуден само минутки след като влезе, да прави фал за картон и пряк свободен. Просто това момче трябва да бъде освободено от Левски и да си потърси късмета другаде. Смятай, щом Милиев взе да ми харесва как играе... Като го знам милият какви отигравания имаше колко години вече.
За Бодуров и енциклопедия ще е малко - преди си мислех че ще загубим от Италия с разлика, ама след мача на нашите с Македония и след снощните му поне три изцепки в наказателното (1 първото и 2 второто полувреме) съм сигурен, че като сме без него там, може да отървем поне равен. Това е втория Бандаловски в националния, честно.
За Бодуров и енциклопедия ще е малко - преди си мислех че ще загубим от Италия с разлика, ама след мача на нашите с Македония и след снощните му поне три изцепки в наказателното (1 първото и 2 второто полувреме) съм сигурен, че като сме без него там, може да отървем поне равен. Това е втория Бандаловски в националния, честно.
Аз пък съм много доволен. Излизаме като твърд аутсайдер, в криза с окастрен състав и играем с желание и без страх. Браво на Йока. Старокин може да е всичко, но не е страхливец. Никой не може да ме убеди, че с ония 4мата изгонени нямаше да загубим. Съдията ни поряза на няколко пъти. За такъв фаул на димов освен дузпа му дадоха и червен картон. Доколкото видях Бодуров беше последен в защитата. Здраве да е, грешките срещу Левски са оправдание както винаги. Пълна подкрепа за Йоканович
110 години любов!
За мача бих казал, че ми харесва "злобата" в отбора. Има и някои минимални наченки на футбол, но потресавищет неща в центъра на защитата могат да се компенсират само с много класа в средата и напред, каквато така или иначе и там липсва. Треньорът прави максималното според мен и се вижда, че работи много
-
Задължително трябва да бием Черно море и Любимец, и после срещу Лудогорец ако требе краката ше им почупим, но и те трябва да си тръгнат победени от 'Герена' 

Наистина е странно, че никой не говори защо не дадоха червен картон на Бодуров при дузпата. Дори и да не беше последен, а той беше, влизането му пак беше за червен картон. Представям си, ако някой от Левски беше направил подобно нарушение какъв стон на несправедливост щеше да се надигне от всички гърла!
-
- Контакти:
foetuss написа:Наистина е странно, че никой не говори защо не дадоха червен картон на Бодуров при дузпата. Дори и да не беше последен, а той беше, влизането му пак беше за червен картон. Представям си, ако някой от Левски беше направил подобно нарушение какъв стон на несправедливост щеше да се надигне от всички гърла!
Аз изпуснах първата минута, но мога да ти отговоря защо. Когато съдия греши в полза на Левски, той е подкупен, некадърен и наказан до живот, а когато съдия греши в ущърб на Левски, сигуацията се коментира все едно 2-3 мишчици църкат тихичко и след това се подминава. Ето това е

Страшния Литекс дето щели да ни разбият. В този мач можеше и да паднем и да бием, но е ясно, че само Ботев и Лудогорец могат реално да претендират, че в момента са по-силни от нас.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- damyanov1963
Сега дали ще накажат съдията? 

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч