Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Corwin » 19 авг 2013 02:41

Могилката написа:Е да ама ни се разправят фафли, как видиш ли Левски, а и розовите са вече на смъртен одър и всичко при нас е приключило, а никой не си дава сметка, че в името на доброто представяне в Европа ние страдаме и затъваме в годините. Причините за това са именно задължителните успехи. Как си го представяш Левски да са 5-и на 20 точки от първия и треньора да го обявят за №1, вярваш ли, че това може да стане?!?

Защо никои не погледне какви футболисти има в А група и не се поинтересува чии кадри са? Ми те Локото, ако си съберат юношите и треньорите, няма да има кой да ги бие.

Лично аз във всеки един пост казвам, че всички чужденци в Левски трябва да се махнат, да продават Гари и да вземат добри българи и да се гради и надгражда, да има финансова стабилност, да се търсят качествени треньори и методисти за школите, а не да ми въртят едни и същи през Герена и Раковски.

Ама не веднага скача някой и те пита "кой ще спре Ваюши, като го няма Мюлдер" или кой ще пробива, ако го няма Гари... Е с Мюлдер и Гари е като без тях, днес пробива за дузпата го направи българин, нали?

Велев бил слаб за Левски, щото па Бездарко беше страотен футболист и човек. Гаджев бил еди какъв си, ми чепат е като повечето левскари, Соколето да не беше по-хрисим.

Вазалов бил тролей, е няма да е като подводница. Е така ще е като няма пари да се вземе Терзиев, защото едни чуждоземци ни пият от кръвта сега ще се радваме на Данчо Очите.

Всички искат успехи от Левски и не си дават право просто да гледат един мач без значение как ще свърши, защото така или иначе успехи НЯМА има някакви периодични проблясъци.

Искат юноши, че кой голям отбор си позволява да играе само с юноши? Ама то не са само наши децата и в другите школи може да има такива, които веднага да ти свършат работа, когато нямаш ляв бек примерно, а при теб няма готов такъв.

Лично според мен за Левски е най-добре да се играе с максимум трима чужденци в състава (титуляри, защото ако ще стоят резерви, защо са ни чужденци), 4-5 юноши (които са успели да се наложат - ако не става, какво като е юноша?) и останалото българи, ако ще да не са юноши. Пък ако случайно има достатъчно продукти на ДЮШ за цял отбор - халал да е :)

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 19 авг 2013 02:56

Corwin написа:Лично според мен за Левски е най-добре да се играе с максимум трима чужденци в състава (титуляри, защото ако ще стоят резерви, защо са ни чужденци), 4-5 юноши (които са успели да се наложат - ако не става, какво като е юноша?) и останалото българи, ако ще да не са юноши. Пък ако случайно има достатъчно продукти на ДЮШ за цял отбор - халал да е :)

Чужденец в Левски само, ако е на 16 години и мине през школата за да се запознае със стила на игра и изискванията на треньора. И в крайна сметка да види в какъв отбор е дошъл. Пример Жо!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 09:39

Corwin написа:
Могилката написа:Е да ама ни се разправят фафли, как видиш ли Левски, а и розовите са вече на смъртен одър и всичко при нас е приключило, а никой не си дава сметка, че в името на доброто представяне в Европа ние страдаме и затъваме в годините. Причините за това са именно задължителните успехи. Как си го представяш Левски да са 5-и на 20 точки от първия и треньора да го обявят за №1, вярваш ли, че това може да стане?!?

Защо никои не погледне какви футболисти има в А група и не се поинтересува чии кадри са? Ми те Локото, ако си съберат юношите и треньорите, няма да има кой да ги бие.

Лично аз във всеки един пост казвам, че всички чужденци в Левски трябва да се махнат, да продават Гари и да вземат добри българи и да се гради и надгражда, да има финансова стабилност, да се търсят качествени треньори и методисти за школите, а не да ми въртят едни и същи през Герена и Раковски.

Ама не веднага скача някой и те пита "кой ще спре Ваюши, като го няма Мюлдер" или кой ще пробива, ако го няма Гари... Е с Мюлдер и Гари е като без тях, днес пробива за дузпата го направи българин, нали?

Велев бил слаб за Левски, щото па Бездарко беше страотен футболист и човек. Гаджев бил еди какъв си, ми чепат е като повечето левскари, Соколето да не беше по-хрисим.

Вазалов бил тролей, е няма да е като подводница. Е така ще е като няма пари да се вземе Терзиев, защото едни чуждоземци ни пият от кръвта сега ще се радваме на Данчо Очите.

Всички искат успехи от Левски и не си дават право просто да гледат един мач без значение как ще свърши, защото така или иначе успехи НЯМА има някакви периодични проблясъци.

Искат юноши, че кой голям отбор си позволява да играе само с юноши? Ама то не са само наши децата и в другите школи може да има такива, които веднага да ти свършат работа, когато нямаш ляв бек примерно, а при теб няма готов такъв.

Лично според мен за Левски е най-добре да се играе с максимум трима чужденци в състава (титуляри, защото ако ще стоят резерви, защо са ни чужденци), 4-5 юноши (които са успели да се наложат - ако не става, какво като е юноша?) и останалото българи, ако ще да не са юноши. Пък ако случайно има достатъчно продукти на ДЮШ за цял отбор - халал да е :)

Вчера чужденците на терена бяха трима, в края на мача- двама. И това беше едно от малкото неща, които ми хареса.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 09:39

Могилката написа:
Corwin написа:Лично според мен за Левски е най-добре да се играе с максимум трима чужденци в състава (титуляри, защото ако ще стоят резерви, защо са ни чужденци), 4-5 юноши (които са успели да се наложат - ако не става, какво като е юноша?) и останалото българи, ако ще да не са юноши. Пък ако случайно има достатъчно продукти на ДЮШ за цял отбор - халал да е :)

Чужденец в Левски само, ако е на 16 години и мине през школата за да се запознае със стила на игра и изискванията на треньора. И в крайна сметка да види в какъв отбор е дошъл. Пример Жо!

И Ричи също. Всички и чужденците и българите трябва да се заразят от хъса на треньора си. На няколко пъти камерите го хващаха, как теглеше по една за нещо, предполагам и на свои и на чужди. Този човек заразява с работата си.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 19 авг 2013 09:53

Ако Левски иска да е отбор, трябва да събере можещи играчи, независимо дали са чужденци, българи, юноши или марсианци. Селекцията трябва да се прави от треньора, а не от собственика. Трябва да има последователна политика и време за работа. Ние всичко правим "на пожар" и после се чудим, защо нещата не вървят. В момента сме един разбит отбор, играчите са ни с ниско самочувствие и клубната каса е празна. С ЦСКА сме просто близнаци. В тази ситуация дори играчи с качества започват да затъват. Един Велев миналия сезон направи доста добри мачове, в момента е неузнаваем. Пламен Илиев вместо да се развива, все повече става посредствен вратар. Везалов в началото стабилизира отбраната, в момента е слаб и за юношиските ни формации. За Гаджев не ми се говори, просто трагичен. Никой не може да отрече, че изброените от мен футболисти имат качества. С оглед на това което играем в момента, какви шампионски тили и купи сънуваме не знам. На Йока трябва да му поставят задача, първо да направи отбор, а след това да гоним титли, купи и т.н.. Не стига, че сме слаби, ами сме се натоварили със свръх очаквания.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2013 09:56

Трябва да направим две задължителни победи в следващите два мача! За да можем да излезем със самочувствие срещу Лудогорец, където не трябва да губим, още повече, че те ще са изморени след мачовете им с Базел. След мача с Разград програмата ни заспива и се надявам да нямаме проблеми до края на полусезона, като се има предвид, че се очакват и нови попълнение, които биха могли да вдигнат нивото в отбора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 19 авг 2013 12:04

Не спирам да си задавам един въпрос. Защо не привличат момчета от школата? Имаме огромна нужда от играчи, разполагаме с такива на една ръка разстояние, но ревем по медиите, че няма пари и затова не се привличат нови. :roll: :?

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 авг 2013 13:32

Nuke написа:Не спирам да си задавам един въпрос. Защо не привличат момчета от школата? Имаме огромна нужда от играчи, разполагаме с такива на една ръка разстояние, но ревем по медиите, че няма пари и затова не се привличат нови. :roll: :?

братле как да се привлекат момчета след като няма комисиони от които да се лапа ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2013 16:20

Nuke написа:Не спирам да си задавам един въпрос. Защо не привличат момчета от школата? Имаме огромна нужда от играчи, разполагаме с такива на една ръка разстояние, но ревем по медиите, че няма пари и затова не се привличат нови. :roll: :?

Ами, гледай мача на ЦСКА с Локо Мездра миналата седмица и ще си отговориш. И само недей да ми излизаш с номера, че вашите са мега-таланти и не тренират на сгурия ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 19 авг 2013 16:46

W84me написа:Трябва да направим две задължителни победи в следващите два мача! За да можем да излезем със самочувствие срещу Лудогорец, където не трябва да губим, още повече, че те ще са изморени след мачовете им с Базел. След мача с Разград програмата ни заспива и се надявам да нямаме проблеми до края на полусезона, като се има предвид, че се очакват и нови попълнение, които биха могли да вдигнат нивото в отбора.

До 13 кръг,въобще няма да ви бавим,а ви връщаме в кризата тогава :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Левски”