На текста по- долу попаднах случайно. Не зная кой, кога и по какъв повод го е писал. Мен ме впечатли. За това си позволявам да го споделя с всички вас:
"Най-достойното е, като ти зашлевят шамар, да станеш и да отговориш. Така правят мъжете, така правят левскарите. Така ни учиха бащите и дядовците ни, докато милиционерските фуражки ги гониха, за да ги изселят от София или пратят в тухларната, заради безценното право да се наричат и да викат славното име на Левски. Болка има, но не и срам! Честта, името и достойнството са над всичко! Това е единственото, което трябва да се брани и защитава с цената на всичко!
Това, което трябва да направим, е просто да се изправим и да продължим. Във футбола няма само радост. Има и разочарования. Победите са хубави, но трябва да се приемат и загубите! Приемете го мъжки, да запретваме ръкави и да продължаваме по пътя, който сме поели. Защото нашият път – е верният път. А верният път е винаги трудният. Преживяли сме много, и радост, и неизмерима мъка, но винаги сме продължавали напред!
Да си левскар означава да си видял и да си преминал през всяка възможна емоция! Затова и толкова много обичаме Левски! Защото сме видяли всичко! И ада, и рая! Затова и Левски винаги ще е шампион. Защото връхлита и носи със себе си вековна история, традиции и публика, една безкористна любов и начин на живот, който се предава от баща на син!
Благодарим на всички сини сърца за незабравимия месец. Пълнихме стадионите, бяхме заедно, и в щастие, и в мъка. Направихме невероятни хореографии, Сектор Б сия в пламъци и знамена. Всички гледаха и си направиха снимка на публиката на Левски. Защото никой в България не може да се мери с публиката на Левски! Публиката на Левски стана шампион на България за 99-и път!
Стига с равносметките. Тази вечер ще ни е гадно, кофти, ще го преживеем, но утре продължаваме напред. И вместо да съжалявате, се радвайте. Радвайте се, че в дни на низки страсти и безподобен нихилизъм, сте щастливци да изпитвате истински чувства. Защото тези сълзи, били те от радост, или от скръб, са истински. Те правят Левски толкова голям, велик и значим! Защото нашето име е калено във всички тези сълзи! И носи мъката и щастието на всеки един от нас!
Вдигаме се и продължаваме! По-силни и по-обединени от всякога!
Призоваваме ръководството, треньорите, футболистите и пръвържениците на любимия син, вековен отбор Левски София, да се обединим, да се хванем за ръце и да продължим заедно по пътя, по който сме поели! И нито капка страх, и нито крачка назад! Да работим неуморно, така че Левски отново да се върне там, където му е мястото! На върха! Да живее Левски! Само Левски!
Защото НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ТЯХНАТА ОМРАЗА!"
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Много прочувствено,чак се просълзих.Само едно да попитам: От кой точно път няма да отстъпите и крачка фенове/футболисти и ръководство.Довечера предстои да се нацепите в най-голямата криза в историята ви,след срамната загуба от Литекс.За какъв път пишеш,надолнището е стръмно,а на вас не ви пука,защото сте заедно,ръка за ръка

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
donDiego написа:Много прочувствено,чак се просълзих.Само едно да попитам: От кой точно път няма да отстъпите и крачка фенове/футболисти и ръководство.Довечера предстои да се нацепите в най-голямата криза в историята ви,след срамната загуба от Литекс.За какъв път пишеш,надолнището е стръмно,а на вас не ви пука,защото сте заедно,ръка за ръка![]()
![]()
Явно си от тези, които гледат- но не виждат, слушат- но не чуват, четат...не, не могат да четат! С една дума- пачаревец.
-
- Контакти:
До Безумците в Левски.
Така след тези 5 кръга , където регистрирахме загуба от Ботев , загуба от Локо Пд , бием последния Пирин , равен с Берое и Литекс и изгонихме „великолепната” 4-ка Силва , Мулдер , Рамос и Лопес в мене възникват няколко въпроса :
1. Кой взе Силва и плати за него 350 000 евро , като същият започна да влиза като титуляр от време на време едва през вторият полусезон на миналото първенство. Така ли се дават 350 000 евро за резерва и кой носи за това отговорност.
2. Защо е изгонен Мулдер , като същият е определено и доказано най- добрият защитник в Левски.
3. Кой взе Лопес , като същият е изгонен за по малко от месец.
4. Кой прави селекцията в Левски и защо тя се бави.
5. Кой върна Милев в Левски , като същия е доказано слаб и не го искат „В” групите на поне 10 държави.
6. Защо при положение , че в Левски са двата най могъщи спонсора / М-тел и VTB/ няма пари.
7. Наско Сираков си мисля с този подход , че по скоро разбива Левски отколкото да изгражда , тренера също определено няма визия за отбора , като футболисти и игра.
8. Жалка картинка това сме ние и ще продължим падението сигурен съм.
Така след тези 5 кръга , където регистрирахме загуба от Ботев , загуба от Локо Пд , бием последния Пирин , равен с Берое и Литекс и изгонихме „великолепната” 4-ка Силва , Мулдер , Рамос и Лопес в мене възникват няколко въпроса :
1. Кой взе Силва и плати за него 350 000 евро , като същият започна да влиза като титуляр от време на време едва през вторият полусезон на миналото първенство. Така ли се дават 350 000 евро за резерва и кой носи за това отговорност.
2. Защо е изгонен Мулдер , като същият е определено и доказано най- добрият защитник в Левски.
3. Кой взе Лопес , като същият е изгонен за по малко от месец.
4. Кой прави селекцията в Левски и защо тя се бави.
5. Кой върна Милев в Левски , като същия е доказано слаб и не го искат „В” групите на поне 10 държави.
6. Защо при положение , че в Левски са двата най могъщи спонсора / М-тел и VTB/ няма пари.
7. Наско Сираков си мисля с този подход , че по скоро разбива Левски отколкото да изгражда , тренера също определено няма визия за отбора , като футболисти и игра.
8. Жалка картинка това сме ние и ще продължим падението сигурен съм.
Скъпи, приятели... Мили, ЛЕВСКАРИ!!! Крайно време е да се вземем в ръце. "Милите ни съперници" си повярваха изключително много. Замислете се, мили приятели, които защитавате синята идея, защо сте част от нея. Миналия уикенд, въпреки целия ми яд, отново бях на "Герена". И пак бях недоволен. И пак бях прав. Бях прав, че на "Левски" в момента му липсва публиката. "ЛЕВСКИ" ВИНАГИ Е БИЛ НОМЕР 1 ЗАРАДИ ПУБЛИКАТА СИ!!! Ако феновете са на стадионаако подрепят отбора, въпреки всичко, отбора ще е там, където му е мястото!!! Точно тази публика трябва отново да го издигне до тези висини на 100- годишнината на клуба. Ако трябва да говорим на жаргон пуснахме прекалено много гювеч. Събудете се ЛЕВСКАРИ!!!
Защо смешната тв, която предава шампионата започна предаването на дербито на кръга в 0:14 минута на мача... Къде беше студиото преди мача??? Къде беше студиото на полувремето и това след мача??? Защо милите ни приятелки на Бареков не показаха нито едно повторение на явната дузпа за "ЛЕВСКИ" в края на 1- вото полувреме. Защо смешните им коментатори продължават да са неадекватни и да повтарят като зомбирани заучеите и подадените им реплики.
Да живее БЪЛГАРИЯ и само "ЛЕВСКИ"!!!
Защо смешната тв, която предава шампионата започна предаването на дербито на кръга в 0:14 минута на мача... Къде беше студиото преди мача??? Къде беше студиото на полувремето и това след мача??? Защо милите ни приятелки на Бареков не показаха нито едно повторение на явната дузпа за "ЛЕВСКИ" в края на 1- вото полувреме. Защо смешните им коментатори продължават да са неадекватни и да повтарят като зомбирани заучеите и подадените им реплики.
Да живее БЪЛГАРИЯ и само "ЛЕВСКИ"!!!

Щях да пиша подобен коментар. Много ми е болно, че стадиона ни е все по-празен, дори срещу Славия остана празна част в сектор Г. Всички знаем за причините, много са, но ако истински си обичаме отбора, а не победите, ние сме длъжни да бъдем там. Вярвам, че ще дойдат и по-добри времена за клуба, но и ние трябва да дадем своя принос! Само Левски!!!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
И все по-празен ще става спокойно.Особено с такива мнения като горното над твойто,че видиш ли на Левски му пречели съперниците че се развиват,че имат бази и футболисти и играят добър футбол
Смях в залата
Дъ Кинг,комунизма си отиде а с него и вредния двуполюсен модел,сега провинциалните отбори диктуват модата ако не си разбрал,защото там се работи по-правилно,по-спокойно,без излишни фанфари и тупане в гърдите,без да се купуват мачове и съдии и после да те разкрие Иртиш или Сараево във Европа още началото на юли 

ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
Obektiven1 написа:И все по-празен ще става спокойно.Особено с такива мнения като горното над твойто,че видиш ли на Левски му пречели съперниците че се развиват,че имат бази и футболисти и играят добър футболСмях в залата
Дъ Кинг,комунизма си отиде а с него и вредния двуполюсен модел,сега провинциалните отбори диктуват модата ако не си разбрал,защото там се работи по-правилно,по-спокойно,без излишни фанфари и тупане в гърдите,без да се купуват мачове и съдии и после да те разкрие Иртиш или Сараево във Европа още началото на юли
В тия отбори се изливат една камара пари и не развиват нищо, а трупат имидж най-вероятно с користни цели. Не може да ме убедиш, че в отбор с 80% чужденци ти помагаш изобщо на българския футбол. Комунизмът се ориентира към окрайните райони населени с приятни за тях избирателни списъци.
Когато Левски играеше в групите на ЛЕ и печелеше точки, всичко беше ок и нормално, сега имаме отпаднал отбор не помирисал голям футбол в Европа, но видиш ли там се работи правилно. Като отбора от Осъм има толкова много правилна работа и не играе с хванати съдии и купени мачове, кои по-точно са им успехите в ЕКТ.
Защо достигането на плеиофен мач се води за мега успех или отпадането от найстия в Германия за достойно представяне, а игрите на Големия в ЛЕ са някакви такива грозни и безполезни.
То понеже в ЛЕВСКИ страшно много помагаме на родния футбол. Вутов днес цял мач седи на пейката, а Бру се чуди къде да застане в халфовата линия. И как по-точно помагаме ?! Поне в Пловдив и Разград в момента се наливат пари и в базите, а там вече може да се чакат резултати от школите след години. За справка Литекс. Гришата започна да гради ДЮШ преди години и вече бере плодовете. Ако искаме ЛЕВСКИ да изкарва качествени играчи, то трябва сега да се започне начисто и резултати ще имаме след 7 години примерно. Да се хванат деца на 10 години, да се работи с тях правилно, да се развият и когато пораснат да са готови да играят за ЛЕВСКИ. Сега с тия промени в ДЮШ не може да чакаме големи резултати. Един вид "козметичен ремонт".
Е да ама ни се разправят фафли, как видиш ли Левски, а и червените са вече на смъртен одър и всичко при нас е приключило, а никой не си дава сметка, че в името на доброто представяне в Европа ние страдаме и затъваме в годините. Причините за това са именно задължителните успехи. Как си го представяш Левски да са 5-и на 20 точки от първия и треньора да го обявят за №1, вярваш ли, че това може да стане?!?
Защо никои не погледне какви футболисти има в А група и не се поинтересува чии кадри са? Ми те Локото, ако си съберат юношите и треньорите, няма да има кой да ги бие.
Лично аз във всеки един пост казвам, че всички чужденци в Левски трябва да се махнат, да продават Гари и да вземат добри българи и да се гради и надгражда, да има финансова стабилност, да се търсят качествени треньори и методисти за школите, а не да ми въртят едни и същи през Герена и Раковски.
Ама не веднага скача някой и те пита "кой ще спре Ваюши, като го няма Мюлдер" или кой ще пробива, ако го няма Гари... Е с Мюлдер и Гари е като без тях, днес пробива за дузпата го направи българин, нали?
Велев бил слаб за Левски, щото па Бездарко беше страотен футболист и човек. Гаджев бил еди какъв си, ми чепат е като повечето левскари, Соколето да не беше по-хрисим.
Вазалов бил тролей, е няма да е като подводница. Е така ще е като няма пари да се вземе Терзиев, защото едни чуждоземци ни пият от кръвта сега ще се радваме на Данчо Очите.
Всички искат успехи от Левски и не си дават право просто да гледат един мач без значение как ще свърши, защото така или иначе успехи НЯМА има някакви периодични проблясъци.
Искат юноши, че кой голям отбор си позволява да играе само с юноши? Ама то не са само наши децата и в другите школи може да има такива, които веднага да ти свършат работа, когато нямаш ляв бек примерно, а при теб няма готов такъв.
Защо никои не погледне какви футболисти има в А група и не се поинтересува чии кадри са? Ми те Локото, ако си съберат юношите и треньорите, няма да има кой да ги бие.
Лично аз във всеки един пост казвам, че всички чужденци в Левски трябва да се махнат, да продават Гари и да вземат добри българи и да се гради и надгражда, да има финансова стабилност, да се търсят качествени треньори и методисти за школите, а не да ми въртят едни и същи през Герена и Раковски.
Ама не веднага скача някой и те пита "кой ще спре Ваюши, като го няма Мюлдер" или кой ще пробива, ако го няма Гари... Е с Мюлдер и Гари е като без тях, днес пробива за дузпата го направи българин, нали?
Велев бил слаб за Левски, щото па Бездарко беше страотен футболист и човек. Гаджев бил еди какъв си, ми чепат е като повечето левскари, Соколето да не беше по-хрисим.
Вазалов бил тролей, е няма да е като подводница. Е така ще е като няма пари да се вземе Терзиев, защото едни чуждоземци ни пият от кръвта сега ще се радваме на Данчо Очите.
Всички искат успехи от Левски и не си дават право просто да гледат един мач без значение как ще свърши, защото така или иначе успехи НЯМА има някакви периодични проблясъци.
Искат юноши, че кой голям отбор си позволява да играе само с юноши? Ама то не са само наши децата и в другите школи може да има такива, които веднага да ти свършат работа, когато нямаш ляв бек примерно, а при теб няма готов такъв.