Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
donDiego

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот donDiego » 18 авг 2013 18:13

dunavfc написа:Какво ли е да се събуждаш всеки ден с блян в очите и да очакваш ГЕРБ да са изчезнали :cry: Колко трудни утрини ще имате още,колко безсънни нощи...ГЕРБ ще си отиде,когато си отиде и ГЕНЕРАЛА,а той ще си отиде,само ако някой го екзекутира....

Ми той Сретен каза че първо през България ще мине,дали Борисов ще има нерви да го дочака,как мислиш 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 18:20

И каква е причината Сретан да елиминира Бойко ? Не ви ли омръзна от подобни художествени измислици,сега пък на мода е Сорос,какво ли ни предстои да видим в бъдеще,може би Обама,който използва ЦРУ и ФБР за да раздели България на четири...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2013 18:20

donDiego написа:
dunavfc написа:Какво ли е да се събуждаш всеки ден с блян в очите и да очакваш ГЕРБ да са изчезнали :cry: Колко трудни утрини ще имате още,колко безсънни нощи...ГЕРБ ще си отиде,когато си отиде и ГЕНЕРАЛА,а той ще си отиде,само ако някой го екзекутира....

Ми той Сретен каза че първо през България ще мине,дали Борисов ще има нерви да го дочака,как мислиш 8-)

Дали е Сретен, или неСретен, не го знам, но Борисов много се страхува не само от него. Този човек не може да излезе сам насреща на никого.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2013 18:22

dunavfc написа:И каква е причината Сретан да елиминира Бойко ? Не ви ли омръзна от подобни художествени измислици,сега пък на мода е Сорос,какво ли ни предстои да видим в бъдеще,може би Обама,който използва ЦРУ и ФБР за да раздели България на четири...

Ти знаеш ли, че едно време последните ти думи бяха самата истина? Има обаче една малка подробност - ЦРУ и ФБР работят в полза на САЩ срещу целия свят.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 18:26

Бахти бездарниците са тогава,щом не успяха да разделят една малка и слаба България...Аз се чудя,защо не могат да се справят с Ал-Кайда..

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2013 20:37

Борисов: Скоро ще има избори

БСП и ДПС само ни откриват магистралите, заяви бившият премиер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е убеден, че парламентарните избори ще бъдат предсрочни и ще се състоят скоро.

"Възможно е да бъдат до края на годината.

Защото управляващите много бързо ще похарчат парите, много бързо ще влязат в корупционните си схеми, които планират да направят, и много бързо хората ще разберат що за идеи са имали", заяви председателят на ГЕРБ пред журналисти в добричкото село Църква.

Борисов коментира, че ако сега има предсрочни избори, "резултатите няма да са тези".

По думите му избирателите не биха гласували за "Атака", ако знаят, че партията ще подкрепя правителство на БСП и ДПС.

"Знаете ли кога на ДПС ще им позволят да правят коалиция с "Атака"? Знаете ли от БСП кога ще оставят ДПС да им кадруват и да не знаят колко човека са назначили?", попита журналистите Борисов.

Бившият премиер допълни, че чака четвърти месец управляващите да му покажат кои следи са заличили ГЕРБ и да извадят от министерствата нарушенията на партията.

"Нали за това говореха? А те само ни откриват магистралите", каза Бойко Борисов.
Източник: БТА

Що за наглост има състезателя на "Витоша" ББ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 авг 2013 01:02

Знае,как да ви изкара извън кожите ви :mrgreen: Продължавай да громиш,Генерале,ти знаеш как !

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 авг 2013 01:27

Абе той Бойко им откри залата, ама тогава се би в гърдите нали ?! Ох, ако и тоя се върне и продължи да громи.... ле-ле майко. Не че и сега сме цъфнали, ама тогава с неговите видни финансисти ще вържем! :oops: Сигурно вкъщи ще ме арестуват за тези ми коментари във форума :oops: Сега се оплакват, че било диктатура на БСП и ДПС, ама някои хора забравиха как в държавата се бе върнал тоталитарния режим едва ли не. Как се уволняваше преди 4 години, а сега ГЕРБ реват, че новите правят същото. Ами с твоите камъни по твоята глава. "Калинки", корумпирани шефове, лично назначени от "първите мъже" и т.н. Да не изброявам, че свят ми се завива. А най ми е интересен в момента президентът, който си трая като мишка при актуализацията по негово време, защото Бойко каза, че магистралите ще продължат и пари трябва да има, а Дянков беше изчислил всичко до стотинка. Днес вече е против такива актуализации и видиш ли той най-разбира какво трябва да се направи.... днес сме така, утре така.... зависи на власт ли сме, или не сме... и това важи за всички :oops:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 авг 2013 01:52

Колко много лъжи и манипулации в едно,толкова скромно мнение ;) Как няма да е открие спортната зала,след като тя започна да се строи и завърши по времето на ГЕРБ http://bnt.bg/bg/sport/view/13025/flame ... 0x80px.swf ? Първата копка беше направена по времето на ГЕРБ и лентата беше прерязана по времето на ГЕРБ,така че,имате много поздрави от Бойко Борисов... Да не говоря,че се спестиха няколко милиона лева,пак благодарение на божеството и неговата величествена дипломация.

Колкото до диктатурата,тя е само в болните глави на няколко човека,които успешно успяха да разпространят тази манипулация и сред обикновените хора. Колко човека бяха задържани заради това,че не харесват Бойко Борисов и ГЕРБ ? Слави ли ? Шамара ли ? Велислава Дърева ? Веселина Томова ? Колко бяха битите ? Колко бяха репресираните ? Някой от този форум пострада ли ? КНДР ? Доктора ? Грациани ? Ти ?

Аз да попитам,ако Мишо Шамара,вместо в България се намираше в САЩ и през ден се обръща към Обама с педераз,тиква,боклук,изчадие,***** и т.н. дали нямаше да полежи малко в някое китно и уютно затворче ? Но тук е свръх демокрация и всякакви гниди се оставят,преспокойно да си изливат простотията,дори в национален ефир. Знаеш ли значението на тоталитарният режим и какви са приликите му с управлението на ГЕРБ ? Кой си подаде оставката ?

Когато имаше протести през февруари,ГЕРБ организираха ли контрапротести срещу народа ? Насъскваше ли го един срещу друг ? Имаше само един организиран протест в подкрепа на Борисов,когато той вече беше подал оставка и това беше един жест към него,който не костваше нищо на обстановката в страната.

Не знам,доколко следиш назначенията на новото правителство,но почти навсякъде имаше чистка и поставяне на "наши" хора,което до някаква степен е нормално,но когато започне да се прави целенасочено дори и на места,където нещата вървят добре,тогава вече е плашещо. И за да не говоря наизуст ще ти припомня случаят с директора на хасковската болница и още 2-3 подобно случая.

Има разлика между заем и заем,когато се тегли за нещо,което наистина ще доведе до бъдещи ползи,няма лошо да се вземе. Когато обаче,вземаш заем за да намалиш тока с 5 % и да дадеш трохи на социално слабите,тогава вече е пагубно...Магистралите ще ти носят години наред дивиденти,намаляването на тока е времена мярка,няма да е далече момента в който,той отново ще се повиши...

Ще завърша с президента...Неговото поведение не беше обективно,защото,той вето на ГЕРБ няма да наложи,каквото и да е случва за което печели един голям минус в своята биография. Той го направи за да покаже,че е на страната на протестиращите,не го оправдавам,нито го упреквам,но обективно погледнато,той никога нямаше да направи това действие,ако то беше по времето на ГЕРБ.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 авг 2013 02:15

Е тогава мога ти отговоря, че по времето на сегашното правителство се направила първа копка за еди кой си участък от магитрала Х и тогава заслугата е изцяло на това правителство. Проектът бе започна от правителството 2005-2009, Бойко дойде, съкрати капацитета на залата ( с това естествено намали и цената й) и вече залата била изцяло негова заслуга. Просто в България няма да се оправим, докато не се работи с перспектива! Идват едните и вместо да продължат започнатото, те ще го преправят само и само да кажат, че е тяхно! И това го правят всички!
Не знам какво щеше да се случи в САЩ, ако някой обиждаше така Обама, но знам какво щеше да се случи с протестиращите, ако бяхме в Англия например. В Англия нямаш право да се доближаваш на повече от една палка разстояние от полицай. Тука някакви дебили седят най-нагло и им надуват свирки в лицето, а се случва и да ги замерят с камъни. Сещам се за случай от преди години за един палатков лагер в парк пред Бъкингамския дворец и как полицаите го вдигнаха във въздуха една нощ. Направо минаха през палатките и ги изнесоха по бельо. Ревем тука срещу полицията, ама не си даваме сметка какво щеше да се случи, ако бяхме в друга държава. И няма да давам пример с Турция, Египет или т.н. Ще дам пример с една Гърция, членка на ЕС, стачки, протести, демострации и като минаха с газ и водни оръжия, арестуваха сума народ и всичко живо се кротна. Просто не си даваме сметка колко спокойно е при нас и каква демокрация е тук.

И точно затова в България демокрацията или т.нар. свобода се бърка със слободията! Ей това е истината!

dunavfc написа:Когато имаше протести през февруари,ГЕРБ организираха ли контрапротести срещу народа ? Насъскваше ли го един срещу друг ? Имаше само един организиран протест в подкрепа на Борисов,когато той вече беше подал оставка и това беше един жест към него,който не костваше нищо на обстановката в страната.

Не знам,доколко следиш назначенията на новото правителство,но почти навсякъде имаше чистка и поставяне на "наши" хора,което до някаква степен е нормално,но когато започне да се прави целенасочено дори и на места,където нещата вървят добре,тогава вече е плашещо. И за да не говоря наизуст ще ти припомня случаят с директора на хасковската болница и още 2-3 подобно случая.

Има разлика между заем и заем,когато се тегли за нещо,което наистина ще доведе до бъдещи ползи,няма лошо да се вземе. Когато обаче,вземаш заем за да намалиш тока с 5 % и да дадеш трохи на социално слабите,тогава вече е пагубно...Магистралите ще ти носят години наред дивиденти,намаляването на тока е времена мярка,няма да е далече момента в който,той отново ще се повиши...

Ще завърша с президента...Неговото поведение не беше обективно,защото,той вето на ГЕРБ няма да наложи,каквото и да е случва за което печели един голям минус в своята биография. Той го направи за да покаже,че е на страната на протестиращите,не го оправдавам,нито го упреквам,но обективно погледнато,той никога нямаше да направи това действие,ако то беше по времето на ГЕРБ.

Протестът в подкрепа на Борисов зимата отново бе платен! Малко са неплатените протести в България! И тогава имаше автобуси от цяла България, всички имаха знаменца ГЕРБ ( е извинявай, ама такива знаменца не ги дават пред всеки вход, нали ? ) Общо взето тогава жеста Борисов сам си го направи. Не знам защо сега руптае срещу контрапротеста, като той прави съшщите работи. А от тия контрапротести със сигурност има платени, но аз лично познавам хора, които ходят без една стотинка. И просто така се разбират възрастните хора пред блока и отива на контрапротест . Има върли социалисти, дето дума не можеш да им кажеш и са там всяка вечер бабите да обсъдят турските сериали, а дядовците да обсъдят кой каква ракийка е сварил. Не че това не го правят и протестирашите срещу кабинета... и те там 80% не знаят за какво са на площада, ама айде народ да има.

Назначенията ги следа бегло. По-нагоре казах, че ще се сменят и тези все някога. И новите ще дойдат, и ще махат, и ще назначават.... и пак никаква работа за четири години няма да се свърши. Всеки маха, слага негови хора, които мисли за по-кадърни и не се замисля. Но ги и разбирам. Всеки си подпира екип , с който да работи. Ако стана шеф на даден отдел сигурно и аз ще сменя доста хора... най-малкото за да съм сигурен, че всички ще работят за мен (моя проект) , а не против мен (проекта ми) ! :roll:

Върни се в “Архив”