Какъв е проблемът туристи от Китай да идват и сега ?
Южна Корея, лични впечатления
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Южна Корея, лични впечатления
Това,какво общо има с един евентуален съюз със Китай,Русия и Северна Корея
dunavfc написа:Това,какво общо има с един евентуален съюз със Китай,Русия и Северна Корея![]()
Явно има някакъв проблем щом не идват. Партията може да не дава. А какъв е проблемът от един евентуален съюз с Китай, Русия и Корея?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Е ти сериозно ли смяташ,че в България не идват китайци,защото не сме в един съюз с тях
Мисля,че не си ме разбрал добре,под съюз имах предвид подобено на СССР,САЩ или ЕС. Ако ти си навит за общ съюз с КНДР,Русия и Китай,то българският народ не е ! Да сме американски васали е кофти,но да сме такива руски става,логиката...
doktora25 написа:Явно има някакъв проблем щом не идват. Партията може да не дава.
Няма никакъв проблем. България предоставя добри условия за почивка най-вече на европейци със средни доходи. Азиатците, които са от същата финансова класа си предпочитат курортите на техния континент. Богатите китайци се насочват към топ-дестинациите в световния туризъм.
По темата: В Южна Корея се правят много добри филми. На изключително ниво са кинотворците им.
dunavfc написа:Е ти сериозно ли смяташ,че в България не идват китайци,защото не сме в един съюз с тях![]()
Мисля,че не си ме разбрал добре,под съюз имах предвид подобено на СССР,САЩ или ЕС. Ако ти си навит за общ съюз с КНДР,Русия и Китай,то българският народ не е ! Да сме американски васали е кофти,но да сме такива руски става,логиката...
Малко изкривяваш нещата, но ако въпросът е поставен ребром дали да сме "с руснаците" или "с американците" си в много дълбоко заблуждение ако считаш че много над 50% от населението биха предпочели второто (щом твърдиш че "Българският народ не е"). Аз не ти говоря в никакъв случай за васалитет с Русия и Китай, въпреки че в момента сме си в точно такива отношения с Щатите. Като ни кажат скачай - питаме "Колко високо?" И единственото което печелим от този васалитет е промиване на мозъците и ограбване на интелектуален ресурс. Аз ти говоря просто за икономически отношения, за безмитна търговия, да храним както преди цяла Източна Европа с качествена земеделска продукция (в момента не съм забелязал от ЕС да се избиват за български плодове и зеленчуци), ако китайската комунистическа партия е забранила на китайците да идват по черноморието да отмени забраната или пък да им нареди
И за да не бъда обвинен в писане не по темата ще кажа, че не съм ходил в Южна Корея, така че нямам впечатления от там, много ми се иска да отида, но страната ни трябва да впрегне целия си дипломатически потенциал да развива икономическите си отношения с тази държава, както и със съседите й по суша и вода.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Имам един екзистенциален въпрос
Някой може ли да ми обясни как почерняват китайците и корейците

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Имам един екзистенциален въпросНякой може ли да ми обясни как почерняват китайците и корейците
![]()
![]()
Слънцето сигурно грее ги повече
Лорде откъде открадна тази статия ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
doktora25 написа:dunavfc написа:Е ти сериозно ли смяташ,че в България не идват китайци,защото не сме в един съюз с тях![]()
Малко изкривяваш нещата, но ако въпросът е поставен ребром дали да сме "с руснаците" или "с американците" си в много дълбоко заблуждение ако считаш че много над 50% от населението биха предпочели второто (щом твърдиш че "Българският народ не е"). Аз не ти говоря в никакъв случай за васалитет с Русия и Китай, въпреки че в момента сме си в точно такива отношения с Щатите. Като ни кажат скачай - питаме "Колко високо?" И единственото което печелим от този васалитет е промиване на мозъците и ограбване на интелектуален ресурс. Аз ти говоря просто за икономически отношения, за безмитна търговия, да храним както преди цяла Източна Европа с качествена земеделска продукция (в момента не съм забелязал от ЕС да се избиват за български плодове и зеленчуци), ако китайската комунистическа партия е забранила на китайците да идват по черноморието да отмени забраната или пък да им нареди. И далеч нямам предвид само тези 3 страни. Говоря за подобни отношения и с други азиатски държави: Тайланд, Южна Корея, Япония и т.н. Явно има някакви проблеми щом това не се случва в момента и тези проблеми са в компетенциите на нашите управници, на визовата, митническата политика и т.н. И за какво ни е ЕС ако французи и италианци нехаят за българските круши, а украинци и белоруси ги харесват, но първите ни забраняват да ги продаваме на вторите без мита? Ако не ни забраняват тогава какъв е проблемът да го правим и какъв е проблемът да се обвържем по-сериозно с азиатските страни? Дори един завод за сглабяне на Самсунг или Ел джи ще ни дойде добре.
И за да не бъда обвинен в писане не по темата ще кажа, че не съм ходил в Южна Корея, така че нямам впечатления от там, много ми се иска да отида, но страната ни трябва да впрегне целия си дипломатически потенциал да развива икономическите си отношения с тази държава, както и със съседите й по суша и вода.
Колега,колко пъти ще я водим тази тема. За пореден път не разбирам,какъв е проблема да се възползваме и от едните и от другите и защо е необходимо да избираме дали да сме с американците или с руснаците ? Какво им пречи на китайските туристи да си идват тук,кой ги спира ? Погледни,какво се случва с руските туристи,абсолютен бум ! Бърка ли ги тях с американците ли сме или с марсианците ? Отношенията ни с Китай трябва да се задълбочат,това е нормално,ние можем да спечелим много от това,но не виждам,защо трябва да е за сметка на другите страни или пък,защо трябва да бъдем в някакъв съюз/организация.
[offtopic]
Никой не казва че едното трябва да е за сметка на другото. Но самите политици основно от десницата и донякъде ГЕРБ като чуят само Русия, червата им се обръщат сякаш наопаки. Един наскоро назначен от БСП в статия на БТВ го изкараха по-черен и от дявола само задето е казал, че харесва идеята на Путин за Източноевропейски икономически блок. Как да стане тая работа? Ти питаш защо трябва да се обвързваме в блокове, а аз веднага ще те попитам защо трябва да сме в НАТО? Азия е близо 4 млрд. души - потенциален пазар. Защо икономическите ни отношения с тях са силно ограничени и са свързани основно с внос? Казваш няма пречки да идват, а защо тогава не идват?[/offtopic]
dunavfc написа:Колега,колко пъти ще я водим тази тема. За пореден път не разбирам,какъв е проблема да се възползваме и от едните и от другите и защо е необходимо да избираме дали да сме с американците или с руснаците ? Какво им пречи на китайските туристи да си идват тук,кой ги спира ? Погледни,какво се случва с руските туристи,абсолютен бум ! Бърка ли ги тях с американците ли сме или с марсианците ? Отношенията ни с Китай трябва да се задълбочат,това е нормално,ние можем да спечелим много от това,но не виждам,защо трябва да е за сметка на другите страни или пък,защо трябва да бъдем в някакъв съюз/организация.
Никой не казва че едното трябва да е за сметка на другото. Но самите политици основно от десницата и донякъде ГЕРБ като чуят само Русия, червата им се обръщат сякаш наопаки. Един наскоро назначен от БСП в статия на БТВ го изкараха по-черен и от дявола само задето е казал, че харесва идеята на Путин за Източноевропейски икономически блок. Как да стане тая работа? Ти питаш защо трябва да се обвързваме в блокове, а аз веднага ще те попитам защо трябва да сме в НАТО? Азия е близо 4 млрд. души - потенциален пазар. Защо икономическите ни отношения с тях са силно ограничени и са свързани основно с внос? Казваш няма пречки да идват, а защо тогава не идват?[/offtopic]
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!