Берое-Черно море-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое-Черно море-19 август 21 часа
Приключвам ....лека нощ на всички ! Не ми се водят безмислени спорове в 12 вечерта .В този час има много по приятни неща за вършене .
Офффф много мъже станахте тука
все на 4 очи искат да си говорят с мен ..... повярвай ми не ти трябва ,не гледам добре ..... а и като ми правиш забележки първо се научи да пишеш правилно без 20-30 грешки в изречение .Иначе няма да си говорим на 4 очи ,защото с тъпаци не общувам ![/quote]
Ти се обади после ще ми обясниш какъв съм тъпан и колко грешки съм направи... 100% ще се познаваме
[/quote]
Нищо няма да ти обяснявам , нямам потребност да говоря с човек от който не вземам пари ...... особено с такъв който скача на себеподобните си .Гледам ти мненията за 4 години имаш 99
Много активен фен на Черно Море .

Ти се обади после ще ми обясниш какъв съм тъпан и колко грешки съм направи... 100% ще се познаваме

Нищо няма да ти обяснявам , нямам потребност да говоря с човек от който не вземам пари ...... особено с такъв който скача на себеподобните си .Гледам ти мненията за 4 години имаш 99

- zelena_varna
- Контакти:
fraport написа:Офффф много мъже станахте тукавсе на 4 очи искат да си говорят с мен ..... повярвай ми не ти трябва ,не гледам добре ..... а и като ми правиш забележки първо се научи да пишеш правилно без 20-30 грешки в изречение .Иначе няма да си говорим на 4 очи ,защото с тъпаци не общувам !

Гледай, гледай ако видиш нещо пиши, ще звъна...
zelena_varna написа:fraport написа:Офффф много мъже станахте тукавсе на 4 очи искат да си говорят с мен ..... повярвай ми не ти трябва ,не гледам добре ..... а и като ми правиш забележки първо се научи да пишеш правилно без 20-30 грешки в изречение .Иначе няма да си говорим на 4 очи ,защото с тъпаци не общувам !

Гледай, гледай ако видиш нещо пиши, ще звъна...[/quote]
Ок звънНи !!!!!!

- zelena_varna
- Контакти:
fraport написа:zelena_varna написа:fraport написа:Офффф много мъже станахте тукавсе на 4 очи искат да си говорят с мен ..... повярвай ми не ти трябва ,не гледам добре ..... а и като ми правиш забележки първо се научи да пишеш правилно без 20-30 грешки в изречение .Иначе няма да си говорим на 4 очи ,защото с тъпаци не общувам !
Нищо няма да ти обяснявам , нямам потребност да говоря с човек от който не вземам пари ...... особено с такъв който скача на себеподобните си .Гледам ти мненията за 4 години имаш 99![]()
Много активен фен на Черно Море .
Гледай, гледай ако видиш нещо пиши, ще звъна...[/quote]
Ок звънНи !!!!!!

Нали ти написах телефона си утре звани ще видиш кой клас съм

За абсолютно доказаните футболни лаици от Варна които бъкел не вдяват абсолютно нищо от това изключително странно и абсолютно непознато за тях добиче футболчето само ще напомня на непросветените че БЕРОЕ е:Шампион на България 85/86,носител на КБ 2010 и 2013,носител на суперкупата 2013,носител на Балканската клубна купа 1968,1970,1981,1984.Четвъртфиналист КНК -1984,осминафинал КНК 1980,осминафинал УЕФА 1973,финалист КСА 1968,1973,1979,1980 г.Това е БЕРОЕ,а къде сте вие анонимници.Хубаво щракате и си трошите клавиатурките ама поне по някога ги и гъделичкайте де.
Няма мое,няма твое,светът е Берое.

sandi74 написа:За абсолютно доказаните футболни лаици от Варна които бъкел не вдяват абсолютно нищо от това изключително странно и абсолютно непознато за тях добиче футболчето само ще напомня на непросветените че БЕРОЕ е:Шампион на България 85/86,носител на КБ 2010 и 2013,носител на суперкупата 2013,носител на Балканската клубна купа 1968,1970,1981,1984.Четвъртфиналист КНК -1984,осминафинал КНК 1980,осминафинал УЕФА 1973,финалист КСА 1968,1973,1979,1980 г.Това е БЕРОЕ,а къде сте вие анонимници.Хубаво щракате и си трошите клавиатурките ама поне по някога ги и гъделичкайте де.Няма мое,няма твое,светът е Берое.
86 г - Шампион след като Левски и Цска са изхвърлени .....в същата година Ботев ви бие с 8 гола !!!
КБ 2010 /2013 - незнайно как Бироитуу се добра до финала след като имаше за съперници все отбори от Б група .Дори финала 2010 го играхте с Черноморец Поморие . ......Това са успехите на селското Биройй ....класацията гледай келеш вие сте зад нас .....ВИЕ сте СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ падате с по 4 гола !!!
Днес е мачът.Играят Носителя на Купата и Суперкупата на България срещу отбор,които едва отърва изпадането.Каква ли да е прогнозата?3-0
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
Светът е ...Тетевен от лятото на 1999,,,истинското Берое е по селата ФАКТ.......

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
На ходом и свински тръст ще влезем в ролята на добрите самаряни и ще бием Морето само с 1-2 гола разлика и ще ги изпратим да събират картофки на нивичката Тича.Хубчев дори 11 бидона да подреди на терена довечера параолимпийците от Варна трябва многократно да надскочат собствените си възможности и да извършат чудеса от храброст за да стигнат до почетно попадение под Аязмото довечера.Со кротко,со благце и со малко кютек победата и 3-те точки ще са за нас.Всичко останало е щракане,чешене и трошене на клавиатурите от много боси на футболна тематика дилетанти.Факт.