Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Литекс - Левски
Тия негодници нямат право да не бият отбора на Литекс 

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Обичам Левски написа:Тия негодници нямат право да не бият отбора на Литекс
Аре стига бе,аз съм доволен от отбора освен Везалов .. тва момче става по-зле с всеки мач.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
-
Както прогнозирах- хикс. Доволен съм, тоя мач ако го бяхме загубили ,най-вероятно Йока щеше да хвърли оставка и ставаше страшно.Закърпихме положението, и продължавам да смятам че в един момент ще се включим в битката за титлата.Вече минахме две много тежки гостувания в Пловдив и Ловеч, плюс Берое които ще крадат много точки от фаворитите.Така че нищо не се знае, виждам някакви положителни наченки и зародиши
..В защита сме една идея по-стабилни, за три мача сме пуснали само един гол, което рядко ни се случва 

Везалов трябва да си събере багажа. Гаджев не му чух името почти целия мач - да го пращат пак при юношите. Исках да вида двамата ни юноши Кристофър и Тонката.. за съжаление не ги пусна.. ако ги бе пуснал - щеше мача да стане още по-интересен. И другото, което е - според мен Йока трябваше да смени Везалов с Милиев.. а не да изважда Пинто, ама ако е получил контузия - разбирам.
Споко - в края на сезона сте 3-ти, като почне наново броенето на точки - 1ви

[center]1914[/center]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Teo написа:Слаб Левски се докопа до точка в Ловеч!!
Точно ти да говориш за слаб Левски,при положение,че вие сте по зле и от нас ?
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
suarez написа:Везалов трябва да си събере багажа. Гаджев не му чух името почти целия мач - да го пращат пак при юношите. Исках да вида двамата ни юноши Кристофър и Тонката.. за съжаление не ги пусна.. ако ги бе пуснал - щеше мача да стане още по-интересен. И другото, което е - според мен Йока трябваше да смени Везалов с Милиев.. а не да изважда Пинто, ама ако е получил контузия - разбирам.Споко - в края на сезона сте 3-ти, като почне наново броенето на точки - 1ви
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да се нулират точките ..
Браво на момчетата - имаше борба и желание !
Сега ни трябват 4-5 играчи и нещата ще се оправят старши треньора ни е отличен специалист !
В Ловеч бяхме ощетени с дузпа и червен картон !
Сега ни трябват 4-5 играчи и нещата ще се оправят старши треньора ни е отличен специалист !
В Ловеч бяхме ощетени с дузпа и червен картон !
Последна промяна от balef на 18 авг 2013 23:06, променено общо 1 път.
Мач с качество от аматьорските дивизии.За момент се чудех дали гледам футбол или ръгби.Фалове кюскане висока на топката,контузии,блъсканици.Бодуров е станал толкова трагичен след контузията,че нямам думи.Дано не играе срещу Италия,че ще ни раздробят.Божиков и той както винаги дупка.Ваюши много слаб.Джордан сигурно му свириха 10 фала в атака.За Левски Родригес беше най-добрия харесаха ми Велев и Димов.От много години не съм гледал толкова слаб съдия.Тотален брак и грешки в ощърб за двата отбора.Неотсъдена дузпа за Левски в началото на мача.Можеше много авантажи,а вместо накъсваше и той играта.Видях някакъв живец в играта на Левски и спад в тази на Литекс.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- alexveselinov
- Контакти:
Не знам каква физ.подготовка са водили нашите,но не можеха да ходят след 60 мин. 

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Много некадърници има в Левски, трябват ни нови класни играчи. С тези грохнали женки нищо няма да стане.