Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот olimpi » 18 авг 2013 21:57

Rivaldo10 написа:
Sardukar написа:ако това на Ваюши е нарушение, защо нямаше дузпа :?

Дузпа си имаше, нямаше кой да я даде...

Дузпа и ч.к., а и на Гари имаше дръпване за гащите, но реши да не пада.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 18 авг 2013 21:58

onegavon написа:Изненадващо Левски се държи прилично, очаквам обаче второто да окапете физически и да ви бият Литекс.Най добре за нас е хикса ,ама трудно ще го докопате.

Изненадващо си написал няколко думи прилично.
Скоро ще окапеш обаче, като ти знам интелекта. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 18 авг 2013 21:58

Искам само да не падаме от тези

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 18 авг 2013 22:00

Обичам Левски написа:Искам само да не падаме от тези

Ще бием!

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 18 авг 2013 22:00

Момчета вчера си говоря с един приятел и той вика.Йока каза , че ни трябват 9 нови.Аз му казвам бате ето зехме Милиев.Той ми отговаря е остават още 9 :Д ! Сами почнахме да си се бъзикаме.Сметайте :) :) :)

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 18 авг 2013 22:00

Как ще ги бием тия като играем срещу 16 човека ? :roll:
Последна промяна от balef на 18 авг 2013 22:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 18 авг 2013 22:01

Доста прилична игра, има разлика с показаното от разнебитената ни команда срещу Берое. Не е ясно дали ще им стигне въздухът, но засега се справят.

Съмнителните положения за дузпа бяха 3, но хайде да не се вторачваме толкова, човешко е да се греши. Поне за момента не се вижда тенденция в съдийството - страничният от далечната страна даде два обратни тъча и един измислен фал, но пък имаше възможност да пусне една засада и не го направи. Главният греши и в двете посоки.

Неприятно впечатление ми прави грубата на моменти игра спрямо Генков и Гари, но и това засега е в рамките на приемливото. Ако продължат така обаче, Литекс може и да не останат в пълен състав до края.

Става интересен мач, повече борба, отколкото красив футбол, ама залогът не е малък. Дано спечелим, с играта си досега показваме, че имаме аргументи.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2013 22:01

neverbackdown написа:Споко момчета дори и да паднем има кога да им го върнем. В крайна сметка ние сме Левски София

Не виждам как бихме могли да загубим мача, въпреки че всичко е възможно в тази игра. Тревожното е, че трудно ни се получават нещата пред тяхното наказателно поле.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 18 авг 2013 22:01

Дали пък Гаджев не е интимния приятел/ка/ на Батков,за да не може никой да го изгони и да взема по 15 000 евро на месец за провлаченото движение на огромния му виснал зад*ик.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 авг 2013 22:02

Литекс не показва нищо от това, което може до момента. Левски е с всички шансове за победа, ако ловчанлии продължат така. Не че сините играят нещо в нападение, но могат да ги излъжат.
Съдията е пълен неадекватник не само заради дузпата, а и заради нарушенията, които свири на Джордан при всяко неправилно вдишване на въздух.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”