Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот zlobul » 18 авг 2013 20:05

Tommi написа:
zlobul написа:
Ами ако господина с мазната коса не беше направил всичко възможно за да осуети връщането на СС в левски преди година , сега можеше пак да играем с барселона . Да , ама не . И пак ви казвам , ако искате да си изливате нервите върху някой , то тва са Тара и Тоньо (на тоя етап). аз казах ли ви че миризливия локомотивец ще направи от Левски , Локомотив софиа ?

Даже и с Тонев беше по-добре от сега! Дали на терена, дали извън терена биехме си Берое, Локото и разни такива, даже бихме един мач в евротурнирите. Сега ни бият като шкембе у дувар.
Значи ни остава да се надяваме, че догодина Сираков ще доведе Барселона (и да не е на юбилея). :arrow:

Ако тоя Левски (с Тоньо) ти е харесал значи няма какво да си кажем с тебе . Проблема с централните защитници е от много преди мача със Сараево , така че ще ме извиниш .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 авг 2013 20:08

При вас тръгва ли този линк http://tv7.bg/liveTV/
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 20:13

zlobul написа:Ако тоя Левски (с Тоньо) ти е харесал значи няма какво да си кажем с тебе . Проблема с централните защитници е от много преди мача със Сараево , така че ще ме извиниш .

Не съм казал, че ми е харесал, а че беше по-добре от сега. Къде с късмет, къде само с желание, къде с публика взимахме мачовете, даже и дербита. Сега сме едно нищо. А в момента с Милиев ли ще решаваме проблема със защитниците...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 20:15

zlobul написа:При вас тръгва ли този линк http://tv7.bg/liveTV/

Не
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 авг 2013 20:17

Tommi написа:
zlobul написа:Ако тоя Левски (с Тоньо) ти е харесал значи няма какво да си кажем с тебе . Проблема с централните защитници е от много преди мача със Сараево , така че ще ме извиниш .

Не съм казал, че ми е харесал, а че беше по-добре от сега. Къде с късмет, къде само с желание, къде с публика взимахме мачовете, даже и дербита. Сега сме едно нищо. А в момента с Милиев ли ще решаваме проблема със защитниците...

Едно голямо нищо сме не отсега .Голямо нищо сме откак инжИнера от столипиново се намеси в работата на Ясен Петров ...схващаш ли ми мисълта ?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 20:24

zlobul написа:
Tommi написа:

Едно голямо нищо сме не отсега .Голямо нищо сме откак инжИнера от столипиново се намеси в работата на Ясен Петров ...схващаш ли ми мисълта ?

Пак ще ти обясня. Виж сега. Лудогорец от Б група за няколко месеца между сезоните направи отбор който взе дубъл. На теб за сегашното положение ти е виновен Гонзо, понеже преди няколко години е направил еди-какво си. Доста пъти съм казвал, че 3-4-5 месеца са достатъчни да направиш шампионски отбор за нашето слабо първенство.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 18 авг 2013 20:27

Сираков ако е в Ловеч да си остане там.
Да харчи парите на микренеца, който е спонсор на партията на жена МУ. :lol:
В Левски работа няма.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 авг 2013 20:30

Пак не си схванал . Ние не сме селски отбор или некъв балон . От най-малко 4 години се опитвам да кажа , че тара не е левскар , а Левски се държи умишлено в това положение .От Гонзо дойде разрухата , премина през тоньо , който ни докара небивал срам и понеже вече нямате нерви да гледате си го изкарвате на сирака , който в момента реже "живо" месо .

ПП: Някой до този момент отворил ли си е устата против локомотивеца за тва , че изхарчи свежи пари за НЕсвежи неща ?

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 18 авг 2013 20:40

zlobul написа:Пак не си схванал . Ние не сме селски отбор или некъв балон . От най-малко 4 години се опитвам да кажа , че тара не е левскар , а Левски се държи умишлено в това положение .От говньо дойде разрухата , премина през тоньо , който ни докара небивал срам и понеже вече нямате нерви да гледате си го изкарвате на сирака , който в момента реже "живо" месо .

ПП: Някой до този момент отворил ли си е устата против локомотивеца за тва , че изхарчи свежи пари за НЕсвежи неща ?

Пълни глупости пишеш. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 авг 2013 20:43

Централен написа:
zlobul написа:Пак не си схванал . Ние не сме селски отбор или некъв балон . От най-малко 4 години се опитвам да кажа , че тара не е левскар , а Левски се държи умишлено в това положение .От говньо дойде разрухата , премина през тоньо , който ни докара небивал срам и понеже вече нямате нерви да гледате си го изкарвате на сирака , който в момента реже "живо" месо .

Пълни глупости пишеш. :lol:

Аз винаги съм прав , но много малко хора в този форум го усещат.За тва се иска и интелект.

ПП:Ок Сирака ше замине ...и кой ще остане ? ......... Тоньо ...и пак ще има Опоку, Прохазка , Силва ....... опа вече и пари няма да има за да взима такива .

Върни се в “Архив”