Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот zlobul » 18 авг 2013 19:22

W84me написа:
milen.hristov написа:
Tommi написа:Идвам да попитам дали Сираков е още в Левски? Защото времето му като че ли изтече. :roll:
Само плюеше във Фейсбук и се правеше на голям директор, а сега колко месеца трябва да го чакаме, за да събере 11 нормални футболисти...

Значи некадърността на инж. Иванов я търпим 5 години, а на Сираков не му даваме и 3 месеца

Какъв картбланш да му давам на тоя? Какво е направил откакто е в Левски, поне едно нещо ми кажи, свършено от Раев след завръщането си в отбора?
[offtopic]За n-ти път ще те попитам, защо търпя некадърността на Боко 5 години, а не можеш да изтърпиш уж некадърността на сегашното правителство?![/offtopic]

Изгони 4 ментета , тва е първото за което се сещам .....или искаш да ми кажеш , че скърбиш за тия ?

ПП: Мулдер не пропускаше трансферен прозорец за да извива ръцете на Левски за пари ...аре няма нужда .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 авг 2013 19:24

Сираков е виновен, че не направи селекция, когато трябваше, което ни коства отпадане от ЛЕ на много ранен етап и загуба на много точки в първнеството! Все още се чакат нови играчи, засега само обещава, действия няма! Изгони не лоши играчи, преди да им намери заместници, а си мисля, че можеха да им намерят и отбори, за да се вземат някакви пари, не да се дават за неустойки!
Тонев е виновен, че привлече не малко некадърни играчи и определено треньори, които не се справиха добре!
Гонзо е виновен, че не е добър треньор, не се справи и особено добре като директор!
Сираков и Гонзо са направили много за Левски, всички ние сме се радвали след много техни мачове. Хубаво е се прояви уважение и към двамата. Определено трябва да бъдат критикувани, когато се налага, но без непрекъснати обиди. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 авг 2013 19:25

Tommi написа:
zlobul написа:Милен е прав ...... видяхме с в чудо с тоя докато се сети да се махне . Още тогава казах , че щетите за отбора от присъствието му ще са големи и не сгреших . Това в момента е резултат от близо 4-5 годишното некадърие на господата Тара, го*ньо и тоньо . тия разрушиха един европейски клуб .
много моля сега да не ми ревете като госпожички .

ПП: От гонзо никога няма да стане , нито добър ръководител , нито добър тренер. Просто няма нито качествата , нито интелекта . Мазния локомотивец е същата работа -поредният некадърен парашутист. Тара винаги ще си остане един лъжлив престъпник ,така че .............

Ние станахме като в парламента. Там всеки, който е на власт, 4 години обвинява предишните. Сега и ние 4 години ще обвиняваме Гонзо, после 4 години Тонев. Разград и Ботев купуват 11 играчи и стават фактори в първенството, бият Партизан, играят с Щутгарт, само на нас ни трябва време, за да градим отбор и накрая все нещо не е както трябва.

Ами ако господина с мазната коса не беше направил всичко възможно за да осуети връщането на СС в левски преди година , сега можеше пак да играем с барселона . Да , ама не . И пак ви казвам , ако искате да си изливате нервите върху някой , то тва са Тара и Тоньо (на тоя етап). аз казах ли ви че миризливия локомотивец ще направи от Левски , Локомотив софиа ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 18 авг 2013 19:27

За съжаление нещата стават с пари. Тоест, не за съжаление, но просто нещата стават с пари, поне с някакви пари. Сигурен съм, че Домусчиев е вложил бая пари, наистина не малко, обаче съм сигурен и че доста ще му се върнат. Така е, строят се бази, стадиони, купуват се играчи и се гради отбор. Това нашето е някакъв кърпеж. Щеше ми се да бяха дошли спонсори, но явно няма да ги бъде при нас, поне засега. Едно ме дразни, че ме лъжат и ме обещават. Най-много не мога да го понасям това. Бих се примирил до някаква степен ако кажат, че пари няма и това е, обаче само празни обешания не са на добре. А ако има пари и ги вземат разни мениджъри, доста зле.... Няма да се учудя и това да е...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 авг 2013 19:38

konvoec написа:За съжаление нещата стават с пари. Тоест, не за съжаление, но просто нещата стават с пари, поне с някакви пари. Сигурен съм, че Домусчиев е вложил бая пари, наистина не малко, обаче съм сигурен и че доста ще му се върнат. Така е, строят се бази, стадиони, купуват се играчи и се гради отбор. Това нашето е някакъв кърпеж. Щеше ми се да бяха дошли спонсори, но явно няма да ги бъде при нас, поне засега. Едно ме дразни, че ме лъжат и ме обещават. Най-много не мога да го понасям това. Бих се примирил до някаква степен ако кажат, че пари няма и това е, обаче само празни обешания не са на добре. А ако има пари и ги вземат разни мениджъри, доста зле.... Няма да се учудя и това да е...

Кой каквото ще да казва става дума, за пари. Напълно си прав

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 авг 2013 19:45

Ми то като имаше пари локомотивеца ги даде за прохазки , опокувци и марсолиньовци, на всичкото отгоре събори и сектора . аре сега дерзайте.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 18 авг 2013 19:50

zlobul написа:Ми то като имаше пари локомотивеца ги даде за прохазки , опокувци и марсолиньовци, на всичкото отгоре събори и сектора . аре сега дерзайте.

Кво да направя бре, човек? На мене и да ми го казваш, няма аз какво да направя. Като и гугутки са ни шефове на фен клубовете, пак няма какво да стане. Бях от малкото, които ти уважиха мнението преди време и не съм и спорил, че Тонев е добър или лош. В крайна сметка нищо добро не видяхме, окей.... Фактите са факти, какво да се прави.... Аз просто казвам, че май няма пари. Що се отнася до Сираков, неведнъж казах, че съм съгласен да го изгонят като мръсно коте, стига да намерят по-добър от него. Аз и съфорумците ги питах за предложения, но като гледам не заваляха от небето... В момента няма кой да е по-добър директор, това е, точка!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 19:54

zlobul написа:
Ами ако господина с мазната коса не беше направил всичко възможно за да осуети връщането на СС в левски преди година , сега можеше пак да играем с барселона . Да , ама не . И пак ви казвам , ако искате да си изливате нервите върху някой , то тва са Тара и Тоньо (на тоя етап). аз казах ли ви че миризливия локомотивец ще направи от Левски , Локомотив софиа ?

Даже и с Тонев беше по-добре от сега! Дали на терена, дали извън терена биехме си Берое, Локото и разни такива, даже бихме един мач в евротурнирите. Сега ни бият като шкембе у дувар.
Значи ни остава да се надяваме, че догодина Сираков ще доведе Барселона (и да не е на юбилея). :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 20:00

konvoec написа:За съжаление нещата стават с пари. Тоест, не за съжаление, но просто нещата стават с пари, поне с някакви пари. Сигурен съм, че Домусчиев е вложил бая пари, наистина не малко, обаче съм сигурен и че доста ще му се върнат. Така е, строят се бази, стадиони, купуват се играчи и се гради отбор. Това нашето е някакъв кърпеж. Щеше ми се да бяха дошли спонсори, но явно няма да ги бъде при нас, поне засега. Едно ме дразни, че ме лъжат и ме обещават. Най-много не мога да го понасям това. Бих се примирил до някаква степен ако кажат, че пари няма и това е, обаче само празни обешания не са на добре. А ако има пари и ги вземат разни мениджъри, доста зле.... Няма да се учудя и това да е...

По принцип е така - с пари се постига всичко. Но не и в нашия случай. Идва Локото на Герена, бие си ни и си заминава. Идва Берое, взима си точка и си заминава. Идват казахстанци, взимат си равен, заминават си и после ни бият душманската. Е, тия някакви страшни богаташи ли са. :roll: При нас проблемът са играчите. А виновниците са тези, които държат подобни футболисти в отбора. Това е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 18 авг 2013 20:03

Tommi написа:
zlobul написа:

Даже и с Тонев беше по-добре от сега! Дали на терена, дали извън терена биехме си Берое, Локото и разни такива, даже бихме един мач в евротурнирите. Сега ни бият като шкембе у дувар.
Значи ни остава да се надяваме, че догодина Сираков ще доведе Барселона (и да не е на юбилея). :arrow:

Раев е пълен некадърник.
Преди го покриваха късмета, футболистите, парите .сега му лъсна събутият гол задник, пред сектора преди години.
Забравихте го, А?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Архив”