doktora25 написа:ignatofff написа:само на мен ли ми е странно, че няма да дават мача по тв?
Ще го дават по БТВ.
мда аз гледам бтв екшън и ринг извинете

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
doktora25 написа:ignatofff написа:само на мен ли ми е странно, че няма да дават мача по тв?
Ще го дават по БТВ.
tsonpen написа:D.Georgiev написа:Базел днес се мъчи 120 мин. срещу втородивизионния Олд Бойс. На голяма част от титулярите е дадена почивка, а единственото попадение в мача е дело на Иван Иванов. Днес треньорът има беше на мача с "Локомотив", но едва ли е видял нещо кой знае какво. Половината ни играчи ги нямаше, а в момента най-вероятно дори Стоев не е решил с какъв точно състав ще излезе. Мисля, че ни очакват два интригуващи мача.
Аз мисля, че нашият състав е ясен: Владо, Минев, Барт, Моци, Кейсара, Дяков, Златински, Стоянов, Марселиньо (Ешпиньо), Мисиджан (Абало), Платини. Може да влезе и Терзиев като резерва. През последните мачове видяхме на няколко пъти в края да влиза защитник на мястото на офанзивен футболист.
Присъствието на треньора на Базел показва колко сериозно се приема Лудогорец.
drvasko98 написа:Ще напиша нещо скандално. Лудогорец трябва да влезе в този мач с идеята да реши мача в България. Всякакви приказки за страшилището Базел, Стоев трябва да ги избие от главата на играчите си. Мачът трябва да бъде изигран като срещу квартален отбор. Убеден съм че Базел не може да надиграе поне в София Лудогорец и също така съм убеден, че колкото и да са професионалисти поне малко ще подценят мача. Това трябва да се използва и до 20-атата минута резулатът да е както срещу Слован. Това означава само едно - Лудогорец трябва да влезе в мача със съзнанието на фаворит и с голямо самочувствие.
ivo77 написа:
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта