Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 17:34

iliyan написа:Хайде някой друг да направи калкулацията за да може едно хлапе да гледа мача а ?!
Да кажем хлапето е в Хасково !
Хайде да ви видя като сте толкова отворени и щото аз съм бил трол , а вие не сте !

Лудогорец прави жест към всяко дете желаещо да посети мачът в София,а ти търсиш кусури и едва ли не,обвиняваш Лудогорец относно придвижването на тези деца :shock: :shock: :shock: Дали усещаш,колко малоумно и олигофренско звучи това ? Ако искаш да пратят 20 автобуса из цялата страна да вземат всички желаещи и ако може в София да са им осигурени наставяне,храна,вода и т.н. ?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 17:36

Ами добре са се сетили. Хем да има повече хора на стадиона, хем демонстрират социална отговорност.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 17:38

iliyan написа:Хайде някой друг да направи калкулацията за да може едно хлапе да гледа мача а ?!
Хайде да ви видя като сте толкова отворени и щото аз съм бил трол , а вие не сте !

Ами те не задължават нито една школа да отиде. Те пускат безплатен вход, а вече всеки си преценява дали има желание и възможност да отиде.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 17:41

Не знам,дали Илиян осъзнава,колко малоумно звучи това,което казва...
Все едно аз да раздавам безплатно сладолед на хората в центъра на София и някой олигофрен да ме упреква,че понеже съм в центъра,хората от Младост,Дружба и Обеля не могат да се възползват от това...

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 авг 2013 17:45

Tommi написа:

Ами те не задължават нито една школа да отиде. Те пускат безплатен вход, а вече всеки си преценява дали има желание и възможност да отиде.

Много имат желание , но колко имат възможност а ?!
За да съм конкретен ще дам пример - много хора искат да гледат Roger Waters , но колко могат да си го позволят ?! Не заради билета , а заради транспорт , спане и храна ! Като се предлага нещо е хубаво да се помисли точно какво предлагаш ! Това е предложение е кофти за всички извън СФ ! Все пак има много школи извън Сф ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 18 авг 2013 17:47

Жалко че има малоумници, които плюят и най-хубавите жестове. Вместо всички българи да подкрепяме единствения ни евроучастник, пак се намира мърша, която само плюе и хули. Е няма ги подлогите на всички власти левски и цска в европа. Нека ви боли. Успех на Лудогорец!
Последна промяна от petrof на 18 авг 2013 17:48, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 авг 2013 17:47

dunavfc написа:Не знам,дали Илиян осъзнава,колко малоумно звучи това,което казва...
Все едно аз да раздавам безплатно сладолед на хората в центъра на София и някой олигофрен да ме упреква,че понеже съм в центъра,хората от Младост,Дружба и Обеля не могат да се възползват от това...

Ми естествено бе русенско .... ще те упрекнат ! Нали Лудогорец искат пълен стадион - тогава да вземе да плети и режийните разходи на школите които искат да гледат мача !
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 авг 2013 17:49

Домуса пак е спал на течение и като се събудил му е дошло това като идея и без да я обмисля я пуснал в медиите... едно нещо като хората не могат да направят тия аматьори. Когато правиш такова нещо първо се обмисля малко.. Школи има във всяка една точка на страната, хората са бедни по тези места, как ще осигурят пътя на децата си...

А тука само някакви философи ми се събрали от лудогорието на изкуствеността и дават акъл, брато...

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 авг 2013 17:50

petrof написа:Жалко че има малоумници, които плюят и най-хубавите жестове. Вмето всички българи да подкрепяме единствения ни евроучастник, пак се намира мърша, която само плюе и хули. Е няма ги подлогите на всички власти левски и цска в европа. Нека ви боли. Успех на Лудогорец!

Никой не плюе жеста , а че жеста е само за школите от СФ щото другите да искат няма как да стане.Разходите по транспорт , спане и храна са доста повече от скапаният билет ! И сигурно много хора биха гледали мача и биха си купили билет стига някой да им плати тези 3 неща - транспорт , спане и храна ;)
Последна промяна от iliyan на 18 авг 2013 17:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 18 авг 2013 17:51

Teo написа:Домуса пак е спал на течение и като се събудил му е дошло това като идея и без да я обмисля я пуснал в медиите... едно нещо като хората не могат да направят тия аматьори. Когато правиш такова нещо първо се обмисля малко.. Школи има във всяка една точка на страната, хората са бедни по тези места, как ще осигурят пътя на децата си...

А тука само някакви философи ми се събрали от лудогорието на изкуствеността и дават акъл, брато...

Ти по добре мълчи, защото се компроментира тотално.

Върни се в “Лудогорец”