Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот W84me » 18 авг 2013 00:26

blue atak написа:какво става са тея играчи няма ли да идва вече някои :cry: :cry: :cry:

Ще идват, Раева ги изпитвала на ленти и обръч....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 авг 2013 09:37

blue atak написа:http://www.blitz.bg/sport/article/190801 ето ги и сърбите :)

Войводина ще иска да се плаща,а като знам сърбите продават доста скъпо.Миналия трансферен прозорец зз един средняк в сръбското първенство поискаха 700 000 евро от Левски.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 18 авг 2013 10:04

То ако продължават да се гледат такива треторазрядни сръбски играчи, заедно с разни негри - бананоберачи, по-добре Антон Огнянов от Любимец да вземем... Ако се запитваме към средняшки отбор, може да направом селекция от юноши + български играчи....

Потребителски аватар
zahari66
Контакти:

Мнениеот zahari66 » 18 авг 2013 10:58

От днес започва нова страница за отбора ни,затова съм спокоен.Лично според мен ръководството взе правилно решение да изгони 4ката циркаджии от отбора-единия дойде за много пари и с нищо не показа 4е е по-добър от Генков който хем е българин,хем го взехме без пари,Рамос формата му беше ужасяваща и в момента е по-слаб дори от Вутов,който взима 5 пъти по-малко и играе за отбора а не за заплата,Мулдер беше добре в на4алото но и той голяма работа стана и поиска още пари за да не играе нищо,Лопес просто не ми се коментира-Митов как го е взел не знам но от дале4 си ли4и 4е е слаб.Според мен трябва да вземем двама централни защитника единия от които можеше да е Кавдански но го изтърваха и сега ще се търсят 4ужденци,десен защитник също ни трябва,от ляво явно до зимата ще караме с каквото имаме,но дано дадем поне шанс на Ора4ев в някои ма4ове да го видим и него дали става.Вратар според мен не ни трябва Пламен е добър,но когато има добри защитници пред него!Трябват ни поне две крила по-възможнст десни като в ма4овете да играе който се представя по-добре на тренировките,от ляво Гари и Илиян са добре засега.В нападение ни трябва бърз нападател,не мисля 4е дългу4а Макриев ни трябва а и ще иска много пари.Съжалявам 4е не се даде шанс на Курдов,но дано да е за добро.В центъра ни трябва някои като Дарко-този македонец от бившия тим на Йока е добър но няма да дойде без пари а явно такива няма-вариант остава да вземем или 4ужденец или Деко,но май и той не иска при нас.
Надявам се с новите имена поне до зимата да сме в 4етворката и след подготовката на Йоканови4 МА4КАЙ ЛАВИНА

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 18 авг 2013 12:04

добре казано колега но чакаме вече 3 месеца и няма никои до кога с тея лажи тая седмица затваря трансферният прозоретс и краи няма играчи :( подкепят твоито твърдение че ни трябват 2 ма
класни бранители атакуващ халф и дясно крило и нападател с тея играчи ако се вземат в :| троиката ще влезнем :)

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 18 авг 2013 12:47

Този Мирослав Вуличевич не е лош. Гледах го ето тук:
http://www.youtube.com/watch?v=lbhJO0zjNX0
Момчето се справя добре в защита и се включва често напред. Освен това центрира добре, нещо което никой от нашите в момената не може да прави. За таран като Генков това е жизнено необходимо.
Стоян Вранеш също не е лош, но едва ли ще направи разликата.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 18 авг 2013 14:00

toq miroslav e desen beck mai ama centalniq zashitnik kade e :D

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 авг 2013 14:02

makedonski написа:

Този Мирослав Вуличевич не е лош. Гледах го ето тук:
http://www.youtube.com/watch?v=lbhJO0zjNX0
Момчето се справя добре в защита и се включва често напред. Освен това центрира добре, нещо което никой от нашите в момената не може да прави. За таран като Генков това е жизнено необходимо.
Стоян Вранеш също не е лош, но едва ли ще направи разликата.

Вуличевич не е лош, но е капитан на Войводина и не виждам нашите как ще извадят пари да го вземат. Освен това много много спешно ни трябват и двама централни защитници, защото с Милиев и Везалов направо ще е подигравка.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 18 авг 2013 14:39

blue atak написа:добре казано колега но чакаме вече 3 месеца и няма никои до кога с тея лажи тая седмица затваря трансферният прозоретс и краи няма играчи :( подкепят твоито твърдение че ни трябват 2 ма
класни бранители атакуващ халф и дясно крило и нападател с тея играчи ако се вземат в :| троиката ще влезнем :)

Нали го чухте треньора, вече не четирима, а девет нови ни трябват. ;) Десен бек, ЦЗ-2-ма, офанзивен халф, дясно крило, центр.нападател и вратар.И най-вероятно още някой.

Върни се в “Архив”