Бундеслига: 2-и кръг, ФPAHKФУPT - БАЙЕРН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Бундеслига: 2-и кръг, ФPAHKФУPT - БАЙЕРН

Мнениеот niki87 » 17 авг 2013 18:34

MCMXIII написа:
MCMXIII написа:Иска ми се, БАЙЕРН да победи на 0!

Почти съм доволен. Надявам се най- доброто за БАЙЕН да предстои ;)

Всички на това се надяваме, проблемът е, че докато се свикне с новия треньор и вижданията му, ще има още такива слаби мачове.

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 18 авг 2013 01:08

Това за неговите виждания са пълни глупости. Той получи една готова машина за победи и с неговите тактики и идеи уби всякаква остротата в отбора и защитата изглежда все едно играе за Аусбург, не за Байерн. Лошото, че трудно ще го уволнят, дори и да не спечелим нищо този сезон.

Потребителски аватар
Щефан_ Ефенберг
Контакти:

Мнениеот Щефан_ Ефенберг » 18 авг 2013 12:10

Уволняваааааааааааааааааааай Санчо Панса !!! :evil: :evil: :evil:

Каква е тази схема с Робен, Рибери, Шакири, Молер и Кроос зад Манджукич !??? :oops: :oops: :oops:

Глупак ! :idea:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 авг 2013 13:25

Тва не е сериозно! За пръв път виждам да се иска да се гони треньор, след 2 победи :shock: Ако някой очаква Байерн да играе супер футбол преди нова година, значи не е зле да се ориентира към друг спорт. Нещата ще почнат да се случват лека-полека. До нова година има точно 5-6 важни мача, които трябва да се вземат, и това е. Направо е смешно как сравнявате отбор на 2 месеца, с такъв граден от 4 години. И си спомнете първите мачове на Хайнкес в първенството и в квалификациите за ШЛ, тъкмо да се поуспокоите малко ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2013 14:24

niki87 написа:Тва не е сериозно! За пръв път виждам да се иска да се гони треньор, след 2 победи :shock: Ако някой очаква Байерн да играе супер футбол преди нова година, значи не е зле да се ориентира към друг спорт. Нещата ще почнат да се случват лека-полека. До нова година има точно 5-6 важни мача, които трябва да се вземат, и това е. Направо е смешно как сравнявате отбор на 2 месеца, с такъв граден от 4 години. И си спомнете първите мачове на Хайнкес в първенството и в квалификациите за ШЛ, тъкмо да се поуспокоите малко ;)

Непростимо престъпление срещу човечеството е да унищожиш отбор, граден 4 години, който току що е започнал да постига резултати, за да си начешеш егото да градиш нещо ново, което е малко вероятно да бъде по-успешно от предходното. Първият от въпросните 5-6 важни мача до Нова година, директно носещ трофей бе загубен и то по категоричен начин. За втория такъв към днешна дата също имам сериозни опасения. Гуардьола вън преди да е станало твърде късно!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 авг 2013 14:39

doktora25 написа:Непростимо престъпление срещу човечеството е да унищожиш отбор, граден 4 години, който току що е започнал да постига резултати, за да си начешеш егото да градиш нещо ново, което е малко вероятно да бъде по-успешно от предходното. Първият от въпросните 5-6 важни мача до Нова година, директно носещ трофей бе загубен и то по категоричен начин. За втория такъв към днешна дата също имам сериозни опасения. Гуардьола вън преди да е станало твърде късно!

Или си прав в случая, или не си. По- скоро ми е любопитно, ако имаш властта в БАЙЕРН, кой би назначил за треньор? Имената на Юп, Хитцвелд, М. Замер и Бекенбауер ;) не ги включвай. Любопитно ми е кой е твоят вариант а и на другите също.

П.П. За Илядаидестотен път казвам, че аз съм умерен оптимист и пас до нова година относно новия треньор на БАЙЕРН.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 авг 2013 14:42

doktora25 написа:
niki87 написа:Тва не е сериозно! За пръв път виждам да се иска да се гони треньор, след 2 победи :shock: Ако някой очаква Байерн да играе супер футбол преди нова година, значи не е зле да се ориентира към друг спорт. Нещата ще почнат да се случват лека-полека. До нова година има точно 5-6 важни мача, които трябва да се вземат, и това е. Направо е смешно как сравнявате отбор на 2 месеца, с такъв граден от 4 години. И си спомнете първите мачове на Хайнкес в първенството и в квалификациите за ШЛ, тъкмо да се поуспокоите малко ;)

Непростимо престъпление срещу човечеството е да унищожиш отбор, граден 4 години, който току що е започнал да постига резултати, за да си начешеш егото да градиш нещо ново, което е малко вероятно да бъде по-успешно от предходното. Първият от въпросните 5-6 важни мача до Нова година, директно носещ трофей бе загубен и то по категоричен начин. За втория такъв към днешна дата също имам сериозни опасения. Гуардьола вън преди да е станало твърде късно!

Байерн на Хайнкес достигна максимума си и му предстоеше пътя надолу. Вървене по течението щеше да се окаже пагубно, примера с барселона е красноречив. Промяната беше абсолютно необходима. Приемете го ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2013 14:50

niki87 написа:
doktora25 написа:

Байерн на Хайнкес достигна максимума си и му предстоеше пътя надолу. Вървене по течението щеше да се окаже пагубно, примера с барселона е красноречив. Промяната беше абсолютно необходима. Приемете го ;)

Точно на обратното мнение съм. "По течението" можеха да се вземат още няколко трофея. Едно освежаване на играчите беше достатъчно като промяна, ето за Гьотце съм много доволен че е в състава, но смяната на схемата е най-голямото безумие. На практика направените промени бяха най-неподходящите възможни. Дано да си прав, но съм песимист.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 авг 2013 19:45

Колкото и пцувам по Пепа ще е малко. Направо бях бесен от това което гледам събота. Никъде не бяхме на ниво. Защитата допуска много грешки Швайни не може сам да е опорен напред пък толкова хора се припокриват и става блъсканица. Допускаме толкова положения на мач колкото миналия сезон за 5 мача и точно това срещу Челси ще ни провали щото те не са Айтрахт Гладбах или Бреша. Предпочитам да играем без таран но с 2ма дефанзивни. Дори в най-слабите мачове миналия сезон при Хайнкес играхме доста по-добре от сегашното. Вече изиграхме няколко официални мачове а като добавим и силните съперници на Ауди къп аз не виждам никаква положителна промяна в играта и най-вече резултатността. Миналия сезон Байерн носеше повече радост от играта си отколкото от победите и то във почти всички футболни фенове за това какъв идиот трябва да си че да се стремиш да разбиваш това напълно вместо да го надграждаш?
Какъв идиот трябва да си като футболистите които са в тоя отбор от сумати години ти казват че не им е комфортно и че схемата е смешна ти да продължаваш така да играеш а още повече като виждаш че играта въобще не върви? А като добавим че се скара с Манджукич във втория мач какво повече трябва да стане че да върне старата схема?
Аз съм съгласен с промяна но поетапно като самия той каза че няма да прави големи промени но явно толкова си държи на думата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2013 20:10

MCMXIII написа:
doktora25 написа:Непростимо престъпление срещу човечеството е да унищожиш отбор, граден 4 години, който току що е започнал да постига резултати, за да си начешеш егото да градиш нещо ново, което е малко вероятно да бъде по-успешно от предходното. Първият от въпросните 5-6 важни мача до Нова година, директно носещ трофей бе загубен и то по категоричен начин. За втория такъв към днешна дата също имам сериозни опасения. Гуардьола вън преди да е станало твърде късно!

Или си прав в случая, или не си. По- скоро ми е любопитно, ако имаш властта в БАЙЕРН, кой би назначил за треньор? Имената на Юп, Хитцвелд, М. Замер и Бекенбауер ;) не ги включвай. Любопитно ми е кой е твоят вариант а и на другите също.

П.П. За Илядаидестотен път казвам, че аз съм умерен оптимист и пас до нова година относно новия треньор на БАЙЕРН.

Защо да не ги включвам? Щях да направя всичко възможно Юп да остане още 1 или 2 години. Струва ми се че неговото желание не бе да се пенсионира незабавно и на всяка цена. Той можеше да изстиска още от потенциала на отбора и да вземем поне 2 трофея този сезон (без да броим суперкупите). Ако откажеше това можеше да го свърши Хитцфелд (въпреки че той едва ли би приел преди да мине световното, на което по всичко изглежда че ще класира швейцарците). Но най-важната задача на този, който щеше да остане е да подготви своя заместник евентуално като го назначи за помощник-треньор. Може би някоя легенда на клуба, но при всички положения трябваше да е германец.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Върни се в “Байерн”