riak4 написа:Първото голямо дерби пред Мойс, като мениджър на Юнайтед. Дано се получи интересен мач и нека по-добрия отбор да победи.
+
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
riak4 написа:Първото голямо дерби пред Мойс, като мениджър на Юнайтед. Дано се получи интересен мач и нека по-добрия отбор да победи.
iliyan написа:m.unaited forever написа:iliyan написа:bobo_13 написа:Не се самозалъгвайте от това 4-1 с/у Суонзи. Две груби грешки в защитата на Суонзи и един гол шедьовър не значат нищо. Бях учуден колко слаби са Суонзи в защита, а в нападение играеха много бавно.
Ман Ю са мног зле в зашита Фърдинанд е бавен, Видич също. Ако има срещу бековете две крила жална им майка. В халфовата линия от години сме мног зле. Чак се чудя как успяваме да печелим. КАрик е дърво, Гигс е 40 годишен????/ Добре, че все още ни имат страха. Но ако не се вземат мерки ще ядем дървото. Срещу Челси очаквам загуба, ако Перси не вкара някой феноменален гол. Но да надиграем Челси с тези футболисти ще е цяло чудо.
ЕвалаНай-после една реална оценка след първият мач на МЮ ! За мен този мач е победа за Челси ! Да не споменавам , че Моу като мениджър е с класа над Мойс ! Бих се учудил ако издрапат равен МЮ ! Не е нормално титуляр да е 40г развратник който се учи за треньор ! Бих ви дал пример с Кени Далглиш когато беше играеш мениджър на Ливърпул - той казва за онова време , че му било най-трудно да остави себе си на резервната скамейка , но просто бил задължен при формата на другите играчи тогава в Ливърпул ! Време е Мойс да се замисли къде да сложи Гигс !
Ти май много си си повярвал, а ? Бихте дърварите от Стоук с голям късмет, като те пропуснаха дузпа и щяха да ви счупят гредата. Айде по покойно я карай и мисли как да завършите в топ 10 този сезон![]()
![]()
Който се смее последен се смее най-добреЩе видим кой ще рони сълзи , но този път няма да сме ние
![]()
![]()
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
sslevski написа:Поздравления на автора за темата.Много добре е направена.Иначе за мача,то е ясно надявам се Челси да победи и това да стане с резултат 0:2
hajitsu написа:Победа за лондончани, водени от Специалния (1-3).
sirius123 написа:Кажете ми кой ще е съдията , за да ви кажа резултата ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта