Берое-Черно море-0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Re: Берое-Черно море-19 август 21 часа

Мнениеот Bojko Berojko » 18 авг 2013 09:52

HEATSEEKER написа:До оня педерунгел калайджията Мариус,,,,я кажи на тебе купиха ли ти булка, когато се събират твоите събратя :) :) :) :) :) То май пазара беше около Ст.Загора
Казах ти, ти си гастарбайтер , онождат те анално за някой евро повече

Извинявай ,ама явно във Варна всичките Ви е напекло яко слънцето,чудя се нямате ли си друга работа, ами цял ден "серете" из форумите.Много ми е интересно, утре вечер като Ви напълним кошницата къде ще сте,най-вероятно из мишите си дупки няма да изпълзите!
Пишете коментирайте,ама то вашата простотия спирка няма!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 авг 2013 10:12

Bojko Berojko написа:
HEATSEEKER написа:До оня педерунгел калайджията Мариус,,,,я кажи на тебе купиха ли ти булка, когато се събират твоите събратя :) :) :) :) :) То май пазара беше около Ст.Загора
Казах ти, ти си гастарбайтер , онождат те анално за някой евро повече

Извинявай ,ама явно във Варна всичките Ви е напекло яко слънцето,чудя се нямате ли си друга работа, ами цял ден "серете" из форумите.Много ми е интересно, утре вечер като Ви напълним кошницата къде ще сте,най-вероятно из мишите си дупки няма да изпълзите!
Пишете коментирайте,ама то вашата простотия спирка няма!!!

Топка е , мача почва от 0-0..и така нататък.Ето пак мишки...виждате ли си..как човек да не ви каже , че колкото и да се прикривате, не може да не се забележи провинциалното във вас.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 авг 2013 11:37

Laetitia написа:
зеления написа:Ало "варненката", личи ти колко си от Варна. Или май си забравила: всичко, което е далеч от морето е една дълбока провинция, т/е. селения. ;)
"Селения" какво ще рече? Нещо неграмотничко пишеш, ама нормално.
Иначе не само съм от Варна, а и при това от добро и уважавано семейство. Пък ти си лай по форумите, щом те влече. ;)

Малката, селения идва от село и се чудя как не си срещала тази думичка в живота си. Вярно, че си поне два пъти по-малка от мен, но не си хлапе на 14-15 години за да се чудиш на подобни думи. Да кажеш на някой, че пише неграмотно само за това, че ти нямаш необходимите знания е ...
Бау, бау. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 авг 2013 11:48

HEATSEEKER написа:Лаетития,,ти много лесно говориш , за ескалация на простотията, но не виждаш ли и отношението на някои представители на старозагорската флора и фауна(надявам се, че знаеш какво е това).Като гледам и ти следиш с ''интерес'' дискусията.Явно и при теб има липса на социален и полов живот(сега очаквам да кажеш, колко бурен и социален и полов живот имаш).Така, че по-леко с квалификациите :)
Ти май имаш проблеми И с четенето. ;) Явно си пропуснал това:
И аз се чудя, градски, как може да се излагат така в тази тема представители и на Варна, и на Стара Загора.

Колкото до иронията ти за флората и фауната - доста смешна е, определено не си случил на човека, пред когото да я демонстрираш.
Пък и не се чете "Лаетития", а "Летиция" - на латински е, но е нормално да си лаик в тази сфера. Надявам се знаеш какво е това. ;)
А за половия ми живот не се притеснявай - има кой да се грижи за това да е чудесен.

Ще видим утре вечер какво ще се случва на терена и по трибуните. Да не се окаже, че обиждащите тук черноморци сте повече на брой от агитката на стадиона.

Зеления, не знам малък ли си, голям ли си. Пише се "селяния", а "селения" е съвсем друга дума - мн. ч. на "селение", което е архаизъм за "жилище, дом".
Всеки е чувал словосъчетанието "небесните селения". Точно за грамотност не спори, ще загубиш.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 авг 2013 11:56

Точно с форумния трол санди да се оправдавате не върви. На всички ни е ясно, че този има общо с фен на Берое, колкото Гонзо има общо с висше образование - на хартия е такъв, ама действителността е съвсем друга.

Истината е че двамцата HEATSEEKER и този fraport по нищо не му отстъпвате с глупостите, които написахте. А включилия се по-късно зеления достойно продължи с обидите, които вие започнахте.

Аз се опитах да говоря нормално с вас и веднага се намериха представители, които да ме обидят, да ми напишат, че съм селянин и какво ли още не. Нищо, че сигурно съм постигнал повече в живота от тях. Но... за радост мача е утре, а след него вие ще ни отървете от присъствието си и ще продължите със злобата си на следващото място. Не знам как тази злоба не ви задушава и ви позволява да живеете нормално. Защото е смешно да говорите по-нагоре в темата за комплекси, а от всяко ваше мнение да лъхат именно такива.

Колкото до модераторите - този форум отдавна е забравен от такива, ако не беше, то тогава тролът Сандьо отдавна щеше да е с отнети права.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 авг 2013 12:11

Извинявай,Вие Летиция на коя философска школа сте привърженичка :?: ...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 авг 2013 12:15

Пак ли ще се заяждаш на дребно? Не отива на 35-годишен човек.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 авг 2013 12:15

HEATSEEKER написа:Извинявайте,Вие Летиция на коя философска школа сте привърженичка :?: ...

Питам като лаик...а отговорът Ви за половия ви живот всъщност доказва моите думи, а презумцията ми беше,че не бива ей-така да правите заключения.
Напротив, не се заяждам, просто имам право да се защитя.А що се отнася до годините ми, ами толкова са.В края на краищата , човек не може да спре хода на времето

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 авг 2013 12:23

HEATSEEKER написа:Питам като лаик...а отговорът Ви за половия ви живот всъщност доказва моите думи, а презумцията ми беше,че не бива ей-така да правите заключения.
Напротив, не се заяждам, просто имам право да се защитя.А що се отнася до годините ми, ами толкова са.В края на краищата , човек не може да спре хода на времето
Интересно как от саркастично отношение и обиди мина на "Вие". Впрочем, "презумПция" също е латинска дума. ;)

Всеки има право да се защити, но ти го правиш с обидно отношение към другите, включително и към мен.
Аз много отдавна казах, че подобни междуградски спорове са пълна простотия.
Нормалните ингелигентни хора и от Варна, и от Стара Загора, отдавна трябва да са го осъзнали.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 авг 2013 12:37

Laetitia написа:
HEATSEEKER написа:Питам като лаик...а отговорът Ви за половия ви живот всъщност доказва моите думи, а презумцията ми беше,че не бива ей-така да правите заключения.
Интересно как от саркастично отношение и обиди мина на "Вие". Впрочем, "презумПция" също е латинска дума. ;)

Всеки има право да се защити, но ти го правиш с обидно отношение към другите, включително и към мен.
Аз много отдавна казах, че подобни междуградски спорове са пълна простотия.
Нормалните ингелигентни хора и от Варна, и от Стара Загора, отдавна трябва да са го осъзнали.

Не съм те обидил с абсолютно нищо, смея да твърдя.Едно , че си дама, друго че си все пак си варненка и трето , че сте по-малка от мен.
Имайте само малко търпение, когато ЕЕЕнтелегентните (пиша го нарочно ''е'') представители на Зарата, ще се включат малко по-късно с изключително културни ''епитети''...
Голяма рибко, подобно на ефирната варненска дама и на теб нищо обидно не съм казал...
Последна промяна от HEATSEEKER на 18 авг 2013 13:55, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”