HEATSEEKER написа:Лаетития,,ти много лесно говориш , за ескалация на простотията, но не виждаш ли и отношението на някои представители на старозагорската флора и фауна(надявам се, че знаеш какво е това).Като гледам и ти следиш с ''интерес'' дискусията.Явно и при теб има липса на социален и полов живот(сега очаквам да кажеш, колко бурен и социален и полов живот имаш).Така, че по-леко с квалификациите

Ти май имаш проблеми И с четенето.

Явно си пропуснал това:
И аз се чудя, градски, как може да се излагат така в тази тема представители и на Варна, и на Стара Загора.
Колкото до иронията ти за флората и фауната - доста смешна е, определено не си случил на човека, пред когото да я демонстрираш.
Пък и не се чете "Лаетития", а "Летиция" - на латински е, но е нормално да си лаик в тази сфера. Надявам се знаеш какво е това.

А за половия ми живот не се притеснявай - има кой да се грижи за това да е чудесен.
Ще видим утре вечер какво ще се случва на терена и по трибуните. Да не се окаже, че обиждащите тук черноморци сте повече на брой от агитката на стадиона.
Зеления, не знам малък ли си, голям ли си. Пише се "селяния", а "селения" е съвсем друга дума - мн. ч. на "селение", което е архаизъм за "жилище, дом".
Всеки е чувал словосъчетанието "небесните селения". Точно за грамотност не спори, ще загубиш.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".