Фен тема - Григор Долапчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FilevV
Контакти:

Re: Фен тема - Григор Долапчиев

Мнениеот FilevV » 18 авг 2013 12:05

Нека да получава по-вече доверие от треньора, за да трупа самочуствие и опит 8-)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 авг 2013 12:11

Голът снощи срещу Нафтата показва хладнокръвие,на 19 години това е много добре.Пожелавам му да застигне и задмине идола си Бербатов.Всичко е в неговите крака и глава.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 18 авг 2013 12:49

Фен съм на Левски, но и на мен ми направи впечатление хладнокръвното му отиграване снощи. Лично аз смятам, че той е много облагодетелстван от ситуацията, защото дори и да пропуска, публиката ще му даде толеранс като юноша на клуба. Иначе смятам, че малко прибързано го определят като суперфутболист- това може да му изиграе лоша шега, защото до момента не е показал нищо повече от Делев и Карачанаков на неговата възраст.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2013 13:02

donDiego написа:Голът снощи срещу Нафтата показва хладнокръвие,на 19 години това е много добре.Пожелавам му да застигне и задмине идола си Бербатов.Всичко е в неговите крака и глава.

+1 Дай Боже да ни радва много.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

loituma
Контакти:

Мнениеот loituma » 18 авг 2013 13:38

MaRTo1233 написа:
Deluxx написа:
MaRTo1233 написа:Шанса си го получава и си го защитава. Нормално да не почва още титуляр... тея от Сектор А ще го направят на нищо след първия пропуск както направиха вчера с Кировски. Ей така да се появява тая година за 20-30 мин и да вкарва всеки мач и догодина ще е идеален за първенството....

Нормално е Кировски опусна 2 чисти гола.

Долапчиев е със светло бъдеще за 25 минути общо вкара 2 гола, сами си правете изводите. Не е готов за титуляр, а за резерва (засега)

Аз не казвам че не е сгрешил Кировски, а че публиката се отнася грешно към него. Никой не забеляза, че Кировски обра всички високи топки в мача и повлече 2-ма играчи за да вкара Василев 2-рия гол. За мен изигра супер мач, ама това при смяната не трябва да става с който и да е играч. Много лошо поведение. Така правиха едно време и с Бербатов, така ще направят и с Долапчиев ако вземе да пропуска. А това ще стане, защото е млад .... и тогава дано издържи на семкарите. Успех момче.

Страхотно и точно мнение ! Кировски направи добър мач ! Има футбол в това момче. Няма как да няма пропуски, та кой не бърка ? Заради такива фенове и Гриша Ганчев се отказа от ЦСКА. Няма угодия никога. Всеки мач трябва победа с 10 : 0 като дано тогава няма пропуски, защото ще почнат исканията за оставка ... Най-глупавото племе са феновете на ЦСКА в сектор А ! Категорично !

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 18 авг 2013 14:24

Солскяер навремето като резерва ги шиече, че се стигна до там в един мач срещу Нотингам да вкара 4 гола за петнайсетина минути,колкото вероятно не е вкарал като титуляр за цялата си кариера.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 18 авг 2013 14:31

До MaRTo1233 - семкаджии? Любопитно ми е на колко мача си бил от началото на сезона. Поредните форумни експерти. Кировски бил освиркан... Колко гола има централния нападател Кировски за ЦСКА до момента? Да вземем да му ръкопляскаме... Долапчиев не бил готов? Интересно, физически стои по-добре от почти всичките ни останали футболисти. И моля ви, не ми разправяйте, че психологическото напрежение щяло да му дойде в повече. Да напомням ли кой ни спаси кожите срещу Берое? Вместо да пишете глупости, ходете на мачовете, ЦСКА има нужда от всички нас!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 18 авг 2013 14:47

Сравнявате Гришо с Пеле и Руни, после защо нашите "надежди" се провалят. Ще му дойде времето и на него, сезонът е дълъг.

Солскяер не вкара ли 4-те гола за 10 минути?

nikolovemil
Контакти:

Мнениеот nikolovemil » 18 авг 2013 14:51

Браво на Долапчиев,но как може толкова малко публика на "Армията".Всички са много силни с клавиатурата.Армейци поткрепете отбора сега,ако ви е останало малко уважение към най-великият клуб!!!САМО ЦСКАV

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 18 авг 2013 14:58

nikolovemil написа:Браво на Долапчиев,но как може толкова малко публика на "Армията".Всички са много силни с клавиатурата.Армейци поткрепете отбора сега,ако ви е останало малко уважение към най-великият клуб!!!САМО ЦСКАV

Цялата публика в София ви е около 10 000, а сега е отпускарски сезон и е нормално половината да не са си у дома. ;)

Върни се в “ЦСКА”