Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот Rivaldo10 » 18 авг 2013 11:15

Teo написа:Дано мача се реши на терена, а не извън него в което съм 120% сигурен, че ще стане.

120%, това си е повече от сигурна печалба! Колко парички заложи? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 18 авг 2013 11:17

Изобщо не съм убеден че Литекс е по-класен отбор от ЛЕВСКИ както ми бръщолевят всякакви пишман-специалисти! Същия този Литекс миналия сезон завърши на 21 точки зад нас.Колкото и да са ни подпирали съдиите, 21 точки само със съдии не се правят.Що се отнася до този сезон-до тук Литекс имаше лесна програма- победи срещу двата най-слаби отбора в групата Нефтохимик и Гоце Делчев, победа срещу Локо СФ където и децата знаеха че Локото ще връща вересии на ГГ от миналия сезон, и един супер-тъп и скучен мач срещу Ботев, в който и двата отбора буквално спукаха топката и логично завършиха с ялово нулево реми.

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 18 авг 2013 11:17

Изобщо не съм убеден че Литекс е по-класен отбор от ЛЕВСКИ както ми бръщолевят всякакви пишман-специалисти! Същия този Литекс миналия сезон завърши на 21 точки зад нас.Колкото и да са ни подпирали съдиите, 21 точки само със съдии не се правят.Що се отнася до този сезон-до тук Литекс имаше лесна програма- победи срещу двата най-слаби отбора в групата Нефтохимик и Гоце Делчев, победа срещу Локо СФ където и децата знаеха че Локото ще връща вересии на ГГ от миналия сезон, и един супер-тъп и скучен мач срещу Ботев, в който и двата отбора буквално спукаха топката и логично завършиха с ялово нулево реми.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 18 авг 2013 11:18

Teo написа:Дано мача се реши на терена, а не извън него в което съм 120% сигурен, че ще стане.

Мачовете на Левски винаги са били истински,ако ЦСКА играе под масата,това винаги ще буди съмнение във феновете му за всеки друг мач.Дерзай!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 18 авг 2013 11:21

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Изобщо не съм убеден че Литекс е по-класен отбор от ЛЕВСКИ както ми бръщолевят всякакви пишман-специалисти! Същия този Литекс миналия сезон завърши на 21 точки зад нас.Колкото и да са ни подпирали съдиите, 21 точки само със съдии не се правят.Що се отнася до този сезон-до тук Литекс имаше лесна програма- победи срещу двата най-слаби отбора в групата Нефтохимик и Гоце Делчев, победа срещу Локо СФ където и децата знаеха че Локото ще връща вересии на ГГ от миналия сезон, и един супер-тъп и скучен мач срещу Ботев, в който и двата отбора буквално спукаха топката и логично завършиха с ялово нулево реми.

Гледах мача на Левски с Пирин и следващата седмица гледах Литекс с Пирин.И да ти кажа Литекс са много сериозен отбор.Играха много по-добре и по-организирано от нас.Направо разликата ме плаши.НО мач с мач не си прилича и с подкрепата на феновете мисля,че може да измъкнем нещо от този мач.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 18 авг 2013 11:22

3:1
Ловеч бие и пришпорва трансфер или уволнявка за Родригес и/или Тигъра, Сираков, Йокановича.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 18 авг 2013 11:50

Teo написа:
sslevski написа:

Мачовете на Левски винаги са били истински,ако ЦСКА играе под масата,това винаги ще буди съмнение във феновете му за всеки друг мач.Дерзай!!!

То ако ЦСКА играе под масата, вие трябва играете в мазата! Насо Фейсбуко и Локомотивеца са замислили нещо днеска, в това не се и съмнявам.

Нищо не са замислили, просто когато всички започнат да прогнозират че дадено дерби ще завърши с победа на единия отбор, обикновено се получава нещо съвсем различно.Така очаквам да стане и тази вечер.Освен ако няма някаква договорка между ГГ и НС, да помагаме на Литекс за титлата, пък ГГ да ни съдейства с "организация" за Купата :lol: ...Няма да се учудя ако след мача в Ловеч четиримата "изгоненеи" бъдат върнати на пожар ;)

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 18 авг 2013 11:53

По-спокойно, бе. Гришата дава кинти за партията на Раеви. Може и друго да даде...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 авг 2013 11:55

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Teo написа:
sslevski написа:

То ако ЦСКА играе под масата, вие трябва играете в мазата! Насо Фейсбуко и Локомотивеца са замислили нещо днеска, в това не се и съмнявам.

Нищо не са замислили, просто когато всички започнат да прогнозират че дадено дерби ще завърши с победа на единия отбор, обикновено се получава нещо съвсем различно.Така очаквам да стане и тази вечер.Освен ако няма някаква договорка между ГГ и НС, да помагаме на Литекс за титлата, пък ГГ да ни съдейства с "организация" за Купата :lol: ...Няма да се учудя ако след мача в Ловеч четиримата "изгоненеи" бъдат върнати на пожар ;)

НС ще ги върне изгонените, защото неустойките който трябва да платите към тях са огромна сума пари... като го притиснат до стената Батков, веднага ще се обади на НС да ги връща в отбора... а за мача днеска, има много уговорки как може да приключи мача. Ловеч има 2 варианта - първия е да ви бие като мече у дерек с 3-4 гола, втория е да ви пусне и вие да биете с което нещата на Герена ще се успокоят. Да видим ГГ какво е намислил...

Потребителски аватар
A.VON
Контакти:

Мнениеот A.VON » 18 авг 2013 12:25

По-добре твърди, тегави мачове с подмладен състав, отколкото мач ,като вчера в борисовата.Равен в Ловеч на този етап ще е добре, разбира се победа още по-добре.Тези 4мата наистина хубаво стана ,че ги махнаха.Тичат като мухи без глави, само рамос от време на време(за по 20мин. на мач играеше)
กลุ่มผู้ใช้บุหรี่

Върни се в “Архив”