Teo написа:Дано мача се реши на терена, а не извън него в което съм 120% сигурен, че ще стане.
120%, това си е повече от сигурна печалба! Колко парички заложи?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Дано мача се реши на терена, а не извън него в което съм 120% сигурен, че ще стане.
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Изобщо не съм убеден че Литекс е по-класен отбор от ЛЕВСКИ както ми бръщолевят всякакви пишман-специалисти! Същия този Литекс миналия сезон завърши на 21 точки зад нас.Колкото и да са ни подпирали съдиите, 21 точки само със съдии не се правят.Що се отнася до този сезон-до тук Литекс имаше лесна програма- победи срещу двата най-слаби отбора в групата Нефтохимик и Гоце Делчев, победа срещу Локо СФ където и децата знаеха че Локото ще връща вересии на ГГ от миналия сезон, и един супер-тъп и скучен мач срещу Ботев, в който и двата отбора буквално спукаха топката и логично завършиха с ялово нулево реми.
Teo написа:sslevski написа:Teo написа:Дано мача се реши на терена, а не извън него в което съм 120% сигурен, че ще стане.
Мачовете на Левски винаги са били истински,ако ЦСКА играе под масата,това винаги ще буди съмнение във феновете му за всеки друг мач.Дерзай!!!
То ако ЦСКА играе под масата, вие трябва играете в мазата! Насо Фейсбуко и Локомотивеца са замислили нещо днеска, в това не се и съмнявам.
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Teo написа:sslevski написа:Teo написа:Дано мача се реши на терена, а не извън него в което съм 120% сигурен, че ще стане.
Мачовете на Левски винаги са били истински,ако ЦСКА играе под масата,това винаги ще буди съмнение във феновете му за всеки друг мач.Дерзай!!!
То ако ЦСКА играе под масата, вие трябва играете в мазата! Насо Фейсбуко и Локомотивеца са замислили нещо днеска, в това не се и съмнявам.
Нищо не са замислили, просто когато всички започнат да прогнозират че дадено дерби ще завърши с победа на единия отбор, обикновено се получава нещо съвсем различно.Така очаквам да стане и тази вечер.Освен ако няма някаква договорка между ГГ и НС, да помагаме на Литекс за титлата, пък ГГ да ни съдейства с "организация" за Купата...Няма да се учудя ако след мача в Ловеч четиримата "изгоненеи" бъдат върнати на пожар
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта