dido77 написа:Между другото, това с подхвърлената топка, го направиха и десетина минути преди това, не знам дали обърнахте внимание. Не им прави чест на домакините, да прибягват до такива изпълнения. А направи ли ви впечатление, какво отсъди тоя смешник Г. Йорданов? След измисления жълт картон, който показа на Моци, се опасявах, че ни "подготвя", както го направи на Герена пролетта. Изключително посредствен съдия.
Иначе рутинна победа, без особено напрягане, очевидно и с мисъл за сряда. На 2-3 пъти зорлем се опитахме, да помогнем на домакините случайно да изравнят и това не трябва да се допуска. Интересно ми беше да видя, какво представляват Локомотив в доста обновения си вид. И ако трябва да съм честен, доста ме озадачиха. Те не са мръднали и на йота, от миналогодишния си вид. При тях играта в нападение се свежда до едно нещо, влизане в полето на противника и просене на фаул. Следва врътване на топката в пеналта от Електричката и после пак сначале. Очаквах доста повече от тяхна страна.
Имаше странни неща при съдийството. Например първото "нарушение" на Барт (не когато му дадоха картон, а преди това), картонът на Моци, нарушението срещу Платини в края, което беше регистрирано като негово нарушение. Възможно е да има и грешки в наша полза, но аз естествено съм чувствителен към другите. И аз на харесвам този съдия. Винаги първият образ когато чуя името му е глуповатото му изражение на Армията, когато ни спираха с измислени засади.
За подхвърлената топка смятам, че БФС трябва да накаже клуба Локомотив, защото е кристално ясно, че нарочно беше осуетена добра атака. Какво би станало ако всички домакини използват такива похвати в такива ситуации...
Мисиджан според мен направи отлично включване. Когато излезе сам срещу вратаря, направи най-доброто като се опита да прокара топката мужду краката му. Мисля, че нямаше други опции, предвид, че беше на скорост и притиснат. Просто намесата на вратаря беше отлична.
Като цяло за пореден път показахме една от слабите си страни - трудно играем когато ни пресират още от нашата половина и срещу такъв вид елементарен футбол, когато топката се снася напред. Но предвид ситуацията, може би не си струваше нашите да се напрягат максимално за нещо повече.
Браво за агитката ни! Имаше хора в клетката, макар и да се вееше и едно знаме на агитката на Ботев Пловдив. Освен, естествено, нашите атрибути и нашите фенове.