5 кръг ЦСКА София - Нефтохимик FT 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: 5 кръг ЦСКА София - Нефтохимик |17.08|

Мнениеот kolokolo » 18 авг 2013 03:28

Като публика се върнахме към обичайните 1000 човека , а бяха големи приказки .
Изключителен дебилизъм и мегаселяндурщина от част от т.нар. "фенове" , да освиркват собствените си играчи , да "подсказват" на треньора кого да пуска .
Тази публика акъл дава , пари не . Историята с акциите ще е провал . Краят на ЦСКА е близо. :x
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 авг 2013 03:55

На мен мача ми хареса,но имам много забележки в дефанзивната част на отбора на ЦСКА.Също така ,отбора на Нефтохимик игра много открито и се опитваше да се надиграва с ЦСКА..БРАВО за което.Малшанса за Нафтата бяха бързите голове.И двата отбора са на прав път според мен,това като игра разбира се,организационно и финансово им желая успех..
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 18 авг 2013 08:52

MrProside написа:
W84me написа:
hristov25 написа:
След като ЦСКА победи, значи е победил с далавери?!? :roll: Странно мислене!

Казвам това на база на цялостното представяне на Нефтохимик, този отбор е доста борбен и не се дава без бой, а днес в мача нямаше дори жълт картон...

Мачът се реши на терена - Нафтата игра много слабо. Но с тези играчи толкова... ЦСКА си имаше положенията и си ги вкара. След 3:0 спряхте да играете.

100% уреден мач.Не се заблуждавайте.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 18 авг 2013 09:37

аз немога да разбера какво искаме в краина сметка ? отбора да си стъпи на краката ? да се стабилизира финансово ? или да печелим титлата още първия сезон и по възможност само с децата ? чакайте бе хора .. тия момчета са сабрани от плажовете 3 дена преди да започне сезона. нямат подготовка ... не се познаваха ... дайте шанс .. дайте време на всички . от мач на мач ще показват по добри игри и резултати сигурен съм !!! нека да наваксат изпуснатото от подготовката ... да дойде зимата да се направи още една хубава цялостна подготовка .. да се вземе още някой друг играч вече да се надгражда .. не става от днеска за утре ...
Много лошо впечатление ми направи и МАЛКОТО публика на стадиона ... много бяхме силни - вилни ... ще сме там по 15 000 няма да има кой да ни бие на Армията .. е ? къде сме ? колко сме ? и не стига че сме малко ами сме и големи спецялисти ... тръгнахме да даваме акъл на човека който се опитва със зъби и нокти да ни извади от батака ? тръгнахме да си освиркваме собствените футболисти само защото изпуснал 2 положения ... ми той няма изиграни цели 2 мача ... неможе да изпусне ли ? преди години и Бербатов така изпусна 2 положения и го изгонихме като куче сега го носим на пиедистал ? аи стига глупости вече :( помнете ми думата ако Долапчиев изиграе и той 2 слаби мача и него ще подкараме ... такива сме си ние ... искаме всичко сега и веднага .. Стойчо усеща че момчето не е готово психически , че даже и физически за цял мач затова не бърза да рискува с него ... но СПЕЦИАЛИСТИТЕ ... не мислят така явно :( жалко ..
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2013 09:38

kolokolo написа:Като публика се върнахме към обичайните 1000 човека , а бяха големи приказки .
Изключителен дебилизъм и мегаселяндурщина от част от т.нар. "фенове" , да освиркват собствените си играчи , да "подсказват" на треньора кого да пуска .
Тази публика акъл дава , пари не . Историята с акциите ще е провал . Краят на ЦСКА е близо. :x

Тези дето освиркваха са така наречените разбирачи. Аз и още няколко момчета им викахме да спрат да освиркват, че това е ЦСКА, но глупака няма отпуска и почивен ден, нали знаеш... :roll:
Последна промяна от Red Warrior на 18 авг 2013 09:39, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 18 авг 2013 09:39

Едно не можах да разбера - защо Нюз 7 бяха сложили микрофоните си при гостуващата агитка от 30 човека, та само тях да слушаме по ТВ все едно са домакини и са в пъти повече от цесекарите :?:
Няма такива малоумници. :evil:

За мача - работата на Стойчо почва да връзва плодове. Браво на ВСИЧКИ за старанието си - кой вкарал, кой пропуснал - няма значение.
Ако Карачанаков бе подал на Кировски щяха и двамата да са герои - единия с гол, а другия с асистенция, но младата звезда - юноша реши да се прави на голям мъж и дори се развика на македонеца. Това е единственото, което ми направи лошо впечатление.
[offtopic]Косоко е с класи по-добър от Приската. :lol:[/offtopic]
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2013 09:42

Пловдивчанинът написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]

Нормално ли е тоя да е в ложите на "Армията"....

Къде да е, ако не в ложите? Нали ще му натрошат канчето.
Последна промяна от Red Warrior на 18 авг 2013 09:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 18 авг 2013 09:45

Слагайте ги в офтопик тия големи снимки бе, мама му стара... Запълват целия екран и човек трябва да върти скролера като луд, за да прочете някое мнение... :|
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 авг 2013 09:49

Честита първа победа!

Значи юноши, та юноши... и аз искам да играят 11 човека от школата в първия отбор, но на този етап по-добре не... имаме 4 младежки национала - Чочев, Грънчов, Долапчиев, Карачанака! Всеки един от тях взима участие в мачовете, когато Стойчо прецени, че е редно. Не можеш Да хвърлиш Долапчиев титуляр и да очакваш от това момче да поведе отбора към първа победа, ами ако не стане, нали знаете каква психика имат младите, ще изпадне в такава дупка, че няма да може да излезе от нея. Стойчо го пуска в правилния момент на мача, а Гриша с 30-те си общо минути от началото на сезона и двата красиви гола, показа, че когато му се гласува доверие, той дава всички от себе си на терена, но още много работа му предстой и в един момент ще почва и титуляр! Много съм разочарован от Кировски, имаше 2 прекрасни възможности да покаже, че има класата да носи тая 9-ка и двата ги пропиля...Милисавлевич беше като моторетка по лявото крило, цял мач не се спря! Централната двойка Менди и Вальо стабилни, Венци също направи добър мач. В средата съм доволен от Чочев и Дюлгеров и идва ключа на нашия отбор - Бадема! Ако на Бадема му тръгне играта, както беше в Лудогорец, просто не ми се мисли, какво ще ги прави! Невероятен гол с десния крак вчера! Карачанака лично за мен направи слаб мач, Марсиньо беше на бразилско ниво! Смените - Ревсон за Чочев - може би най-голямата грешка на Стойчо в мача! Другите 2 Косоко и Гришо бяха на ниво, а от Косоко предстой да виждаме какво ще ни предлага, много футбол има в него, но физическата подготовка му е зле! И Гришо след време ще е новия лидер на червения отбор :geek:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2013 09:51

Кировец II написа:Слагайте ги в офтопик тия големи снимки бе, мама му стара... Запълват целия екран и човек трябва да върти скролера като луд, за да прочете някое мнение... :|

Сложих снимката, не защото чак толкова трябва да въртя, но просто ме дразни грозната муцуна на тоя. :lol:

Върни се в “Архив”