Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот paceto » 17 авг 2013 20:07

slavia_forever написа:Естествено грешки се случват на всички ни, да не се притесняват просто да внимават. Най-важно е от самото начало да свикнат, че пристрастията и емоциите пречат до голяма степен на правилното взимане на решения.

Напълно съгласен и част от моят съвет беше именно в тази насока.
Освен, че сега са Модератори и са лицето на този форум трябва да се стараят едно да работят добре и друго да не се поддават на лични пристрастия, защото това бързо се усеща от потребителите и така ще стъжнат живота на новите колеги.
Не трябва да се подават на провокации, защото нищо няма да излезе от това :)

Аз на нападките и провокациите съм свикнал и си го местя от единият в другият крачол както се казва, но за новите колеги това ще е трудна задача в началото :)
Нападки идват непрекъснато, дори и от познати личности и на годинки, но не трябва да им се обръща внимание Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 авг 2013 20:23

paceto написа:Нападки идват непрекъснато, дори и от познати личности и на годинки, но не трябва да им се обръща внимание

Това не беше от най-градивните съвети, които съм чувал, но ти си знаеш. :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 17 авг 2013 21:00

Аз мисля, че се престаравате със съветите. Оставете момчетата да работят спокойно. Не са във форума от вчера! А, ако имат проблем, да питат!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 авг 2013 23:46

slavia_forever написа:
paceto написа:Нападки идват непрекъснато, дори и от познати личности и на годинки, но не трябва да им се обръща внимание

Това не беше от най-градивните съвети, които съм чувал, но ти си знаеш. :?

Стари потребители има колкото щеш, които си нападат по една или друга причина и затова казах, че не трябва да им се обръща внимание нищо че са по стари :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 авг 2013 06:41

Как да не се зарадва човек, че някой има какво "да си мести в крачола", а то си мислиш, че странстващ гей (пардон, бард), тръгнал да се прави на мъШ! Възраста не е порок, дай Боже всеки му! Марти тука е най на години, да не мислите, че по-малко го обичаме? Ако всички бяха мъдри колкото него, ехе................ Та пай сееееееее, Марти, дъртак с дъртака ти, хахахаххахахахахаха........................ :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 авг 2013 07:50

За съжаление не се получи плана на васконти! Така че, действаме както се разбрахме!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 авг 2013 07:51

Дано не се стигне до идеята на Модератор Локо Пд, въпреки, че аз с две ръце я прегръщам!!!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 авг 2013 07:55

С Коцето сме семейни приятели, така се случи, и грам не съжалявам за това, а че някои бездетни млади колеги, не го разбират това си е техен проблем! Та исках да кажа, че познавам децата му, като мои са, и такива думи аз лично няма да търпя! Повярвайте ми, Коцето в тази ситуация показа супер толерантност!........Аз лично не разбрах защо! Ако някой така обиди дъщеря ми, просто ще го намеря...............а аз мога! Щом в Москва намерих човек..........

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 авг 2013 09:06

Сложих бан завинаги на бот, защото пускаше прекалено много теми. Точно изтрия една и пусне нова. Кажете, ако не е трябвало да постъпя така?
Имам и още едни въпрос. Видях, че на профилите има предупреждение и реших да напиша едно до потребител, които доста прекаляваше с провокациите, но мисля, че не го направих както трябва.. Въведох въпросното предупреждение ето тук
Изображение , но явно това не е било точното място?
Ще извинявате, ако ви занимавам с прекалено тъпи въпроси, но не ми се иска да повтарям грешки, ако в случая греша. :oops:
Последна промяна от Rivaldo10 на 18 авг 2013 09:34, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 18 авг 2013 09:27

Няма проблем с Бана на Бота ;). Когато искаш слагай. Аз лично вече почти не ги банвам а само трия темите. А за предупрежденията ползвай лично съобщение към даден потребител, така няма да се объркваш с бутоните!
Няма нищо тъпо във въпросите. Нормално е ! Всички сме се питали по едно или друго време :)!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Върни се в “Модератори”