ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ДЮШ-Левски!!!!!

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 12:45

futbolqga написа:
milen.hristov написа:
futbolqga написа:
milen.hristov написа:Директорът на детско-юношеската школа на Левски Антони Здравков се срещна със спортния директор на "сините" Наско Сираков. Двамата проведоха разговор на едно от помощните игрища на "Герена", докато част от талантите имаха тренировка. Здравков информира Сираков за състоянието на юношеските формации, съобщава "Тема Спорт".

Левски има доста национали при 19-и и 16-годишните. Поради това бе отложена срещата им от Елитната юношеска група до 19 годиини с Литекс. Освен това "сините" ще вземат няколко младоци за гостуването на Литекс.

Бреей, Раев се бил загрижил за школата :lol: За два месеца, откакто се върна, вече изпуснахме над 5-6 момчета, някои от които също национали. Той е известен с отличната си политика по отношение на ДЮШ :lol:

Кои са тези момчета, май момчето което е сочено за най големият талант остана благодарение на Сираков и Йовов

Първо, момчето, което е сочено като най-голям талант изобщо не трябваше да му се дава и да си помисля да си ходи от Левски. Момчето трябва да си получава редовно игрово време, а не на неговата позиция да се привлича египетски лилипут на 24 години с по-малко от 10 мача в цялата си кариера.

Иначе, не знам до колко си запознат с младежите ни, но имаше едно момче - Георги Русев. Предполагам, че поне покрай успехите на юношеските ни национали, които разбиха Русия, си го чул. Страшен талант, но разбира се ... изпуснат. Колко съм учуден. По медиите още съобщиха за напускането на Илиян Узунов и Асен Чандъров от набора на Русев, както и на Ангел Бастунов и Иван Чалъков от една година по-малките.

Кога сме ги изпуснали, това лято ли

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 17 авг 2013 12:54

milen.hristov написа:Кога сме ги изпуснали, това лято ли

Това лято, но всички те бяха привлечени от други отбори преди година-две. ;)

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 17 авг 2013 12:55

Да Милен4о това лято си тръгнаха,след като се върна в Левски твоя бог Сираков.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 14:27

evj написа:Да Милен4о това лято си тръгнаха,след като се върна в Левски твоя бог Сираков.

То пък преди него като някой разчиташе на юноши. Последно Сираков и Стоилов си позволяваха да го правят. Пак казваме клуба има много проблеми натрупвани през последните 5 години, няма как всичко да се оправи на куп, трябва време. Честно за мен е по-важно да тръгне първият отбор, като за начало,след това да почне да се оправят и остналите бакии, включително и школата

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2013 15:16

milen.hristov написа:
evj написа:Да Милен4о това лято си тръгнаха,след като се върна в Левски твоя бог Сираков.

То пък преди него като някой разчиташе на юноши. Последно Сираков и Стоилов си позволяваха да го правят. Пак казваме клуба има много проблеми натрупвани през последните 5 години, няма как всичко да се оправи на куп, трябва време. Честно за мен е по-важно да тръгне първият отбор, като за начало,след това да почне да се оправят и остналите бакии, включително и школата

Съгласен съм с теб - в клуба се натрупаха много проблеми в последните години и наистина няма как да се отстранят за месец-два. Мен ме тревожи друго - че не виждам развитие в положителна насока. Дори напротив - проблемите продължават да се задълбочават вместо да започнат да се отстраняват.

Иначе конкретно за ДЮШ - притеснително е поведението на Сираков именно защото и миналия път при неговото ръководство имахме доста проблеми с нея, а сега върви пак по стария модел. Нищо чудно след година-две пак да си скубем косите за новите изпуснати таланти, както сега правим за изпуснатите при последния престой на Сираков в клуба.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 15:25

futbolqga написа:
milen.hristov написа:

Съгласен съм с теб - в клуба се натрупаха много проблеми в последните години и наистина няма как да се отстранят за месец-два. Мен ме тревожи друго - че не виждам развитие в положителна насока. Дори напротив - проблемите продължават да се задълбочават вместо да започнат да се отстраняват.

Иначе конкретно за ДЮШ - притеснително е поведението на Сираков именно защото и миналия път при неговото ръководство имахме доста проблеми с нея, а сега върви пак по стария модел. Нищо чудно след година-две пак да си скубем косите за новите изпуснати таланти, както сега правим за изпуснатите при последния престой на Сираков в клуба.

Специално за ДЮЩ съм с малко по-специфично мнение, мисля, че клуба трябва да държи всякакви мениджъри далеч от децата, по някакъв начин трябва да се реши проблема и с прекалено амбициозните родители.
Колкото до работата на Сираков в предишните му периоди свърши немалко работа, но и се допусна още повече грешки, част от които заради това което написах в предишното изречение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2013 15:35

Между другото поздравления за Йоканович - аз от доста време мрънкам тук във форума, че Кристофър Димитров е не по-лош нападател от Силва (нито като качества, нито като "габарити"), а сега гледам, че е в групата за мача. Дай Боже да получи шанс за игра, а и много голове да отбележи за синия отбор в бъдеще :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 22:37

Левски спечели с 3:2 дербито срещу ЦСКА в среща от втория кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на стадион "Академик" на 4-ти километър.

Левски поведе с 20-та минута с гол от дузпа на Ангел Максимов, отсъдена за нарушение срещу Божидар Краев. В 25-та ЦСКА изравни с гол от 20-ина метра на Мартин Нинов. Георги Йомов изведе отново "сините" в 31-та, а в 36-та Краев направи резултата 3:1 от дузпа. В 40-та минута Иво Маринков намали на 3:2 за Левски с гол от свободен удар.

ЦСКА - Левски 2:3
0:1 Ангел Максимов (20-дузпа), 1:1 Мартин Нинов (25), 1:2 Георги Йомов (31), 1:3 Божидар Краев (36-дузпа), 2:3 Иво Маринков (40)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 08:56

Драма с юноши тресе “Левски”
"Сините" останаха само с 12 души от набор'98

Невероятно, но факт. Участието на набор'98 от "Герена" в първенството е пред провал. "Левски" успя да картотекира едва 12 играчи. Причината за това е масовото бягство, което организираха талантите след участието в турнира за купа "Готия". Един по един те си събраха багажа от стадион "Георги Аспарухов". От това най-много намаза частната школа "ДИТ", както и "Славия". Те прилапаха едни от най-обещаващите "сини" младоци - Георги Русев-Манджата, както и Ангел Бастунов. На "Герена" имаше спешна среща около застрашителната ситуация, но тя не даде резултат. Бягствата продължиха. "Такова чудо не се е случвало в историята! Цял отбор да избяга. И то най-талантливите. Да не говорим, че цялата рода на Маджата са болни левскари. Тези момчета след 2 години трябваше да са в първия отбор", скубят си косите на "Герена". "Нямаме други играчи. Няма откъде да вземем", обявили от школата. В момента въпросният тим се води от Стефан Колев. Шампионът с "Левски", ЦСКА, "Славия" и "Литекс" се чуди откъде да намери заместници на бегълците. На "Герена" подозират и предателство. "Някой мъти главите на тези момчета. И той май явно е при нас", признават си "сините".
Подобна ситуация се очертава и при набор'99. Там също са започнали куп бягства, след като за треньор бе сложен Викторио Павлов. Преди това той води скандалния 98. "Писна ни само да се сменят треньори. Децата свикнат с един и го махнат", обявили родители на 14-годишните. Някои от тях открито се обявили против Павлов.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 авг 2013 11:49

Ами като виждат децата,че не се разчита на юноши ще бягат какво да правят?Един Антонио Вутов уж му обещаха да го налагат,а два мача подред дори не е влизал и като резерва.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Левски”