Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 14:44

THE G.A.M.E написа:
Vilisar написа:А, защо в свръхсилното българско първенство( а и въобще),трябва да играем с един нападател?!

Ами то по-принцип схемата дето я практикуваме е с 3-ма в атака, ама "специалистите" след Мъри, дето водиха Левски, забучваха хората в атака, в страни от център-нападателят, чак на тъчовете.

Тоест, правеха ги "крила".
А действително при 4-3-3, халф-бековете изпълняват ролята на "крила", а крилата трябва да отстоят на 5-6 метра в страни от център-нападателят.
Ама, к'во да се прави ...

То даже играем в най-лошият вариант на 4-3-3 -> 4-2-3-1.

Истината, поне в момента е 4-4-2,с остри играчи като Родригез по фланговете.Затова и повтарям,че Макриев е идеален вариант.Много по-възможно в момента е ,да опростим играта подобно на Нюкасъл,отколкото да правим жалки опити ,с тези футболисти да играем като Барса(Байерн)

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 14:46

Cayman написа:
Vilisar написа:
Cayman написа:Как може въобще да си помислите за Макриев?!?!Генков си е екстра 3 мача- 2 гола,за нов нападател си е чудесен старт.Да взимат най-добрият нападател от юношите за резерва и проблема е решен и то за без пари.Ще имаме втори нападател наше момче.Ясно е,че Генков само контузия или наказание може да махне Генков от титулярите.Защо тогава да се дава голяма заплата за сигурна резерва?Всичко това с условие,че продължим да играем в схема с 1 нападател.Пресен пример е и футболиста с чудесното и чисто българско име Кристофър Димитров.В групата за мача с Ловеч е.

А, защо в свръхсилното българско първенство( а и въобще),трябва да играем с един нападател?!

Всичко трябва де е според противника.Според мен всеки домакински мач трябва да играем в схема с двама нападатели(все още отборите имат страх от името Левски като дойдат на Герена),с един нападател + 2 крила,които не могат да центрират и с 3 опорни полузащитника не става.С години се мъчиме и никой не искаше да пробва с повече атакуващи футболисти(халф или нападатели няма значение)при положение,че и децата знаят как всеки отбор се затваря на Герена.Същото важи за гостуваният срещу отбори от долната половина на таблицата(за съжаление там сме и ние сега,дори и временно)срещу Гоце Делчев се видя ефекта въпреки,че те не могат да бъдат кой знае какъв критерий.Досега треньорите в Левски очакваха единственият ни нападател да пребори 2-3 защитника,единственият ни офанзивен халф да излъже 2 дефанзивни и не им омръзна да си чупят главите.Меси и Роналдо не са в Левски за да чакаш един играч да излъже половината противник и да вкара.Тука си трябва числено преимущество в атака,но аз съм само фен нямам диплома за треньор и не съм наясно с всичко.

:lol: И аз не съм,но при положение ,че всички го видаме това е още по-жалка картина

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 17 авг 2013 15:12

milen.hristov написа:
metodito написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:
Да беше казал дървен за Генков,бих се съгласил, но пък за Макриев?!

Ми аз съдя по това, което съм гледал от участията му в национала...А как се казваше оня добитък от Ботев Враца. Оттам исках и виетнамчето Куанг...

10. Бранимир Костадинов (нападател)
17. Иван Коконов (нападател)
:?:

Коконов, май значи.

Костадинов също не беше зле, сега не знам

Бранимир Костадинов в ,,Левски" !.. ;) Голем майтап ! :lol:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 17 авг 2013 15:13

нигериецът Ранти Мартинс със 100 гола идва в Левски
http://int.soccerway.com/players/ranty- ... eye/66049/
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 15:16

batmanlevski написа:нигериецът Ранти Мартинс със 100 гола идва в Левски
http://int.soccerway.com/players/ranty- ... eye/66049/

инфото е от...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 15:17

leski написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:
Да беше казал дървен за Генков,бих се съгласил, но пък за Макриев?!

Ми аз съдя по това, което съм гледал от участията му в национала...А как се казваше оня добитък от Ботев Враца. Оттам исках и виетнамчето Куанг...

10. Бранимир Костадинов (нападател)
17. Иван Коконов (нападател)
:?:

Коконов, май значи.

Костадинов също не беше зле, сега не знам

Бранимир Костадинов в ,,Левски" !.. ;) Голем майтап ! :lol:

Защо? ...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 авг 2013 15:21

http://www.youtube.com/watch?v=Ht7B9Xi6NaM ето го тоя нигериец
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 17 авг 2013 15:27

[quote="milen.hristov"
Защо? ...[/quote]
Това никога няма да стане,.. ти въобще наясно ли си кой е Бранимир Костадинов ?!? :(

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 15:30

leski написа:[quote="milen.hristov"
Защо? ...

Това никога няма да стане,.. ти въобще наясно ли си кой е Бранимир Костадинов ?!? :([/quote]
Кажи защо, иначе просто говориш празни приказки

Върни се в “Архив”