Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 14:07

milen.hristov написа:
Vilisar написа:
milen.hristov написа:
Vilisar написа:В момента Макриев е оптималния вариант за Левски

Този не спира да изнудва Левски, за пари, колкото пъти беше канен толкова пъти почваха едни пазарлъци за заплати.

Е няма да играе без пари.Напълно нормално е качествен футболист да иска да си уреди по-добър договор.В момента нещата са по-различни.
Отделно, последните години знайни и незнайни футболистчета вземаха огромна заплата,а играеха ганкиното.Макриев поне знаем ,че ще си заслужи заплатата.

Момчето има качества, при това безспорни. Друг вариант можеше да е Мицански,ако селекцията беше започнала навреме, ако ТодАр беше извадил пари тогава. Сега май ще се задоволяваме с каквото има, а то май не е много. Никой не може да ме убеди, че няма някой сериозен сръбски нападател, който да ни свърши работа ,макар и свободен агент за прилични пари. Убеден съм, че и Йока е предложил поне един такъв

Защо ни трябва сръбски нападател?!Имаме на разположение перфектния вариант за Български такъв,още повече съм убеден ,че Макриев ще иска да се докаже пред синята публика след всичко.С оглед на първенството ни ,с оглед играта на Левски(да не се лъжеме ,скоро няма да играем страхотен футбол),с оглед физиката и качествата на Макриев,смятам че за нула време ще стане голмайстор на първенството.С оглед всичките проблеми в защита,в халфовата линия(на практика на тях ,не може да се разчита,включително и вратаря) ,ни трбва човек ,който да реализира почти всяко положение и да обира "прекрасните" центрирания.Поради това,с Генков двамата биха били убийствен тандем

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 14:10

Cayman написа:Как може въобще да си помислите за Макриев?!?!Генков си е екстра 3 мача- 2 гола,за нов нападател си е чудесен старт.Да взимат най-добрият нападател от юношите за резерва и проблема е решен и то за без пари.Ще имаме втори нападател наше момче.Ясно е,че Генков само контузия или наказание може да махне Генков от титулярите.Защо тогава да се дава голяма заплата за сигурна резерва?Всичко това с условие,че продължим да играем в схема с 1 нападател.Пресен пример е и футболиста с чудесното и чисто българско име Кристофър Димитров.В групата за мача с Ловеч е.

А, защо в свръхсилното българско първенство( а и въобще),трябва да играем с един нападател?!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 14:18

metodito написа:На клипчета не знам, ама срещу смешните Пирин и срещу иртишци, и срещу сравнително добрата защита на Локо Пд се видя.
Разберете, че синята деветка не може да е играч, който от 4 положения вкарва едно! Синята деветка трябва да е хитър като Наско, борбен като Гонзо и техничен като Домо (преди да замине за Германия). Не може да има с двА поста в "Левски" компромис - вратаря и център-нападателя. Те винаги трябва да са най-добрите, така, както са били представителите на фамилия Михайлови и Иванков, Гунди, Наско, Гонзо и Домо... и още нещо, което не е маловажно - трябва да са българи. Цецо в този смисъл е крачка в правилната посока.

Да ти кажа честно и на Дембеле съм доволен. Между другото свободен агент ли е

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 14:20

metodito написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:
Да беше казал дървен за Генков,бих се съгласил, но пък за Макриев?!

Ми аз съдя по това, което съм гледал от участията му в национала...А как се казваше оня добитък от Ботев Враца. Оттам исках и виетнамчето Куанг...

10. Бранимир Костадинов (нападател)
17. Иван Коконов (нападател)
:?:

Коконов, май значи.

Костадинов също не беше зле, сега не знам

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 авг 2013 14:26

milen.hristov написа:Костадинов също не беше зле, сега не знам

Мда, ама ако се вземат няма да има парички за Батков. Това е причината да не се купува от нашия пазар.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 14:29

metodito написа:
milen.hristov написа:Костадинов също не беше зле, сега не знам

Мда, ама ако се вземат няма да има парички за Батков. Това е причината да не се купува от нашия пазар.

Ако питаш Батков даже, ако може и без пари да играят най-добре, или всички да са като Йовов да се подпишат на празен договор

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 14:35

milen.hristov написа:
metodito написа:На клипчета не знам, ама срещу смешните Пирин и срещу иртишци, и срещу сравнително добрата защита на Локо Пд се видя.
Разберете, че синята деветка не може да е играч, който от 4 положения вкарва едно! Синята деветка трябва да е хитър като Наско, борбен като Гонзо и техничен като Домо (преди да замине за Германия). Не може да има с двА поста в "Левски" компромис - вратаря и център-нападателя. Те винаги трябва да са най-добрите, така, както са били представителите на фамилия Михайлови и Иванков, Гунди, Наско, Гонзо и Домо... и още нещо, което не е маловажно - трябва да са българи. Цецо в този смисъл е крачка в правилната посока.

Да ти кажа честно и на Дембеле съм доволен. Между другото свободен агент ли е

Разцъква в Китай ,за доста парички

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 14:37

milen.hristov написа:
metodito написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:
Да беше казал дървен за Генков,бих се съгласил, но пък за Макриев?!

Ми аз съдя по това, което съм гледал от участията му в национала...А как се казваше оня добитък от Ботев Враца. Оттам исках и виетнамчето Куанг...

10. Бранимир Костадинов (нападател)
17. Иван Коконов (нападател)
:?:

Коконов, май значи.

Костадинов също не беше зле, сега не знам

Костадинов,Коконов..!?Малко време ли сме приют?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 авг 2013 14:40

Vilisar написа:А, защо в свръхсилното българско първенство( а и въобще),трябва да играем с един нападател?!

Ами то по-принцип схемата дето я практикуваме е с 3-ма в атака, ама "специалистите" след Мъри, дето водиха Левски, забучваха хората в атака, в страни от център-нападателят, чак на тъчовете.

Тоест, правеха ги "крила".
А действително при 4-3-3, халф-бековете изпълняват ролята на "крила", а крилата трябва да отстоят на 5-6 метра в страни от център-нападателят.
Ама, к'во да се прави ...

То даже играем в най-лошият вариант на 4-3-3 -> 4-2-3-1.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 17 авг 2013 14:42

Vilisar написа:
Cayman написа:Как може въобще да си помислите за Макриев?!?!Генков си е екстра 3 мача- 2 гола,за нов нападател си е чудесен старт.Да взимат най-добрият нападател от юношите за резерва и проблема е решен и то за без пари.Ще имаме втори нападател наше момче.Ясно е,че Генков само контузия или наказание може да махне Генков от титулярите.Защо тогава да се дава голяма заплата за сигурна резерва?Всичко това с условие,че продължим да играем в схема с 1 нападател.Пресен пример е и футболиста с чудесното и чисто българско име Кристофър Димитров.В групата за мача с Ловеч е.

А, защо в свръхсилното българско първенство( а и въобще),трябва да играем с един нападател?!

Всичко трябва де е според противника.Според мен всеки домакински мач трябва да играем в схема с двама нападатели(все още отборите имат страх от името Левски като дойдат на Герена),с един нападател + 2 крила,които не могат да центрират и с 3 опорни полузащитника не става.С години се мъчиме и никой не искаше да пробва с повече атакуващи футболисти(халф или нападатели няма значение)при положение,че и децата знаят как всеки отбор се затваря на Герена.Същото важи за гостуваният срещу отбори от долната половина на таблицата(за съжаление там сме и ние сега,дори и временно)срещу Гоце Делчев се видя ефекта въпреки,че те не могат да бъдат кой знае какъв критерий.Досега треньорите в Левски очакваха единственият ни нападател да пребори 2-3 защитника,единственият ни офанзивен халф да излъже 2 дефанзивни и не им омръзна да си чупят главите.Меси и Роналдо не са в Левски за да чакаш един играч да излъже половината противник и да вкара.Тука си трябва числено преимущество в атака,но аз съм само фен нямам диплома за треньор и не съм наясно с всичко.

Върни се в “Архив”