milen.hristov написа:Vilisar написа:milen.hristov написа:Vilisar написа:В момента Макриев е оптималния вариант за Левски
Този не спира да изнудва Левски, за пари, колкото пъти беше канен толкова пъти почваха едни пазарлъци за заплати.
Е няма да играе без пари.Напълно нормално е качествен футболист да иска да си уреди по-добър договор.В момента нещата са по-различни.
Отделно, последните години знайни и незнайни футболистчета вземаха огромна заплата,а играеха ганкиното.Макриев поне знаем ,че ще си заслужи заплатата.
Момчето има качества, при това безспорни. Друг вариант можеше да е Мицански,ако селекцията беше започнала навреме, ако ТодАр беше извадил пари тогава. Сега май ще се задоволяваме с каквото има, а то май не е много. Никой не може да ме убеди, че няма някой сериозен сръбски нападател, който да ни свърши работа ,макар и свободен агент за прилични пари. Убеден съм, че и Йока е предложил поне един такъв
Защо ни трябва сръбски нападател?!Имаме на разположение перфектния вариант за Български такъв,още повече съм убеден ,че Макриев ще иска да се докаже пред синята публика след всичко.С оглед на първенството ни ,с оглед играта на Левски(да не се лъжеме ,скоро няма да играем страхотен футбол),с оглед физиката и качествата на Макриев,смятам че за нула време ще стане голмайстор на първенството.С оглед всичките проблеми в защита,в халфовата линия(на практика на тях ,не може да се разчита,включително и вратаря) ,ни трбва човек ,който да реализира почти всяко положение и да обира "прекрасните" центрирания.Поради това,с Генков двамата биха били убийствен тандем