Берое-Черно море-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое-Черно море-19 август 21 часа
зеления, спри се де. Виждам, че те дразнят обидите към древния ви отбор и уникалния ви град ама що не коментираш десетките злобни мнения на двамцата ви преди тебе. Дето не спряха да ни провокират.
зеления написа:acmilan написа:По-селски отбор от Чйерну мурйе няма и не може да има. От години играят най-идиотския футбол в България и дори не са най-популярният отбор в града си. Вечни гости са, когато играят с Левски или ЦСКА. Смешници.
Келеш, още не си дорасъл да говориш за отбор като Черно море! Толкова си далеч от нещата, че просто ми става криво за теб. Иди се прегледай някъде. Дано не е прекалено късно!
Келеш ще казваш на някой свой роднина, не на мен. Ти за отбор като Берое няма и да дорастеш, за да говориш. И на мен ми е много тъжно за теб, но не се надявам, че е възможно да не е късно, късно е за жалост. Пътувай.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Вземахте една победа и скочихте до небесата. Вие сте били големи лицемери-до оня ден скимтяхте по форумите дали няма да изпаднете, даже някои директно искаха да ви лягаме, пожелавахте успех на отбора на Берое срещу софийските "врагове", а сега не се понасяте. Още малко и ръка ще искате да ви целуваме. И стига с тия приказки за селяни, и т.нат., че ставате смешни. От къде на къде варналия ще вика на старозагорец селянин? С това неградско, крайно обидно и нетърпимо поведение вие се изявявате като махленски гаменчета. Не спряхте да се излагате бе момчета.
И я се разберете със Славия и Ботев Пд кой е по-древен, и кой-кой е учил на футбол в България, че много станахте с претенциите.
И я се разберете със Славия и Ботев Пд кой е по-древен, и кой-кой е учил на футбол в България, че много станахте с претенциите.
balgarin написа:Вземахте една победа и скочихте до небесата. Вие сте били големи лицемери-до оня ден скимтяхте по форумите дали няма да изпаднете, даже някои директно искаха да ви лягаме, пожелавахте успех на отбора на Берое срещу софийските "врагове", а сега не се понасяте. Още малко и ръка ще искате да ви целуваме. И стига с тия приказки за селяни, и т.нат., че ставате смешни. От къде на къде варналия ще вика на старозагорец селянин? С това неградско, крайно обидно и нетърпимо поведение вие се изявявате като махленски гаменчета. Не спряхте да се излагате бе момчета.
Няма смисъл да се занимаваме повече, не е сериозно просто. Всеки сам може да си направи изводите, четейки темата, гледайки футбол през годините и т.н. къде сме ние, къде са те, кой къде кога е бил и т.н. Всичко си го пише, някои са го и видели. Занимаваме се с глупости, колко страници дали има 3-4 мнения за мача изобщо. И модератори явно в този форум няма, толкова дни никаква реакция. Да изтрият глупостите, ако искат и мен да ме накажат, както и други и да се съсредоточим върху самия мач.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Аз нямам нищо против варналии и към отбора им. Даже в някаква степен са ми от симпатичните отбори. Но да ми викат селяни и на града ми село не мога да го приема. Толкова спам в една тема извън тези на синьо-червените и пловдивските спорове дето не могат да се разберат кой е по-голям, не бях виждал. Просто варналии изригнаха като вулкан, още преди да завърши мача ни на Герена. И не мога да разбера от къде идва тази им настървеност срещу нас?
mariuskirkov написа:А бе момчета не им изнасяйте лекции на тези Владиславовски цървули дето даже в центъра на Варна се бъркат!Летище има ли-ми то не е тяхно,а чуждо.Стадион имали-ми те картофи само да садят ,а те за звезди говорят.Ми били курорт-ми само западни пияници,цигански курви и свлечища.Град били-ми няма улица дето да не е с дупки дето цял ден багерите ни в Марица изток не могат да напълнят.Болница имат-ами тя е така омотана в строежи,че новите ти дрехи стават за хвърляне докато се придвижиш.Ми кмет имали-ми той не помни коя е първата му партия с нея дето е почнал.Ми хората в страната отдавна забравиха що са мутри,а при тях ТИМ е от средновековието още.Ми стачки имали-а като трябва да гласуват кочани царевица продават на дебелите рускини.Бе айде ходете да джвакате баластра бе типове!Бием ви и си гепите влака с Гонзо за кочината ви град........Аиде вече чао ,че утре![]()
![]()
трябва да ходите по плажа да пазите чадърите-отворковци-градски....ха...ха....ха.
Завистта мори, нали!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
acmilan написа:зеления написа:acmilan написа:По-селски отбор от Чйерну мурйе няма и не може да има. От години играят най-идиотския футбол в България и дори не са най-популярният отбор в града си. Вечни гости са, когато играят с Левски или ЦСКА. Смешници.
Келеш, още не си дорасъл да говориш за отбор като Черно море! Толкова си далеч от нещата, че просто ми става криво за теб. Иди се прегледай някъде. Дано не е прекалено късно!
Келеш ще казваш на някой свой роднина, не на мен. Ти за отбор като Берое няма и да дорастеш, за да говориш. И на мен ми е много тъжно за теб, но не се надявам, че е възможно да не е късно, късно е за жалост. Пътувай.
Мноооого си зле, младеж. Ама страшно много.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
balgarin написа:Аз нямам нищо против варналии и към отбора им. Даже в някаква степен са ми от симпатичните отбори. Но да ми викат селяни и на града ми село не мога да го приема. Толкова спам в една тема извън тези на синьо-червените и пловдивските спорове дето не могат да се разберат кой е по-голям, не бях виждал. Просто варналии изригнаха като вулкан, още преди да завърши мача ни на Герена. И не мога да разбера от къде идва тази им настървеност срещу нас?
Колега, аз ни най-малко не казвам, че простащината тук не е огромна и неслучайно аз самият влязох в този тон, което не трябваше да се случва. На мен никога не са ми били симпатични в България, мен ме интересува моят отбор, бил съм за тях в Европа като за всеки друг, даже по случайност имах възможност да присъствам на мача им с Щутгарт преди години, с града им съм свързан емоционално, но съм ходил само веднъж там, така че нямам негативно отношение. Нямам представа и аз откъде дойде тази омраза, но злобата никога не води до нищо добро в живота, това го знам със сигурност. Никога няма да стоя и да гледам как някой се подиграва с отбора и града ми, но просто не си струва вече да се занимаваме с тях, то се вижда кой какво е написал. Да си гледаме нашия отбор, в понеделник всички на Храма и най-лесно се затварят усти с голове

Зелен ли си, розов ли си - не те знам, но фактът, че три поредни твои мнения започват с "нещастник", "умник" и "келеш", говори, че имаш сериозни проблеми с общуването. 
За n-ти път ще кажа - аз съм варненка и ме е срам от хора като вас. Идвате във форума на Берое и се държите като абсолютни селяндури.
Такива междуградски форумни войни са последен пристан на хората без социален и полов живот.
Със здраве.

За n-ти път ще кажа - аз съм варненка и ме е срам от хора като вас. Идвате във форума на Берое и се държите като абсолютни селяндури.
Такива междуградски форумни войни са последен пристан на хората без социален и полов живот.
Със здраве.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Зелен ли си, розов ли си - не те знам, но фактът, че три поредни твои мнения започват с "нещастник", "умник" и "келеш", говори, че имаш сериозни проблеми с общуването.
Със здраве.
Да аз пък съм от Стара Загора и от Берое и много ме е срам от това ,че имам такива селски маймуни за съграждани