Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 16 авг 2013 17:54

Teo написа:
Легендата на ЦСКА и бивш спортен директор на клуба Аспарух Никодимов призова треньора Стойчо Младенов да спре да лети в облаците и да започне да проявява малко повече здрав разум. Паро е обиден на Младенов за отношението към себе си, но се опитва да го оправдае заради огромното напрежение, което Екзекутора на Ливърпул изпитва в момента. "Сърдя се единствено за това, че първо ме поканиха да работя, а след това се държаха сякаш не ме познават. Не съм на 20 години, че да си играят с мен на иди ми-дойди ми. Стойчо да си помисли малко за поведението си. Доста от приятелите му вече не са с него, отбягват го. Трябва да види вината в себе си, не само другите да са му виновни", казва Паро пред "Тема Спорт". Той, Стоян Йорданов и Христо Маринчев прекратиха едностранно договорите си с ЦСКА заради неполучени заплати.

Дъртака беше в ЦСКА единствено заради парите от боклуците в това се уверих на 100% :!:

И после другите са му виновни!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 авг 2013 00:03

Стоичков изригна: Всичко в ЦСКА е лъжа, няма да си купя акции от Томов
"Продажбата на книжа е незаконна, нищо добро не чака клуба", ядосва се Камата

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков отсече днес, че няма да си купи акции от "новия" ЦСКА, тъй като не вижда светлина в тунела. Камата се изказа остро против Александър Томов, който се обяви за спасител на червените.

Ето какво каза Ицо Стоичков пред News7:
Не бих си купил акции от Александър Томов, защото всичко това е измама. Нека си трошат главите. Аз в никакъв случай няма да си купувам акции. Какви шест милиона акции ми обявяват? Нямат право да ги предлагат и да ги пускат в продажба. Стойчо Младенов, Дмиитър Пенев, щом искат, нека си купуват. Аз няма да го направя. Нищо добро не чака ЦСКА, не виждам никаква светлина. Как така Томов ще продава акции за левче, за два? Това е незаконно. Да обяснят на хората, че ги лъжат, всичко е измама.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 авг 2013 10:15

CSKA69 написа:Стоичков изригна: Всичко в ЦСКА е лъжа, няма да си купя акции от Томов
"Продажбата на книжа е незаконна, нищо добро не чака клуба", ядосва се Камата

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков отсече днес, че няма да си купи акции от "новия" ЦСКА, тъй като не вижда светлина в тунела. Камата се изказа остро против Александър Томов, който се обяви за спасител на червените.

Ето какво каза Ицо Стоичков пред News7:
Не бих си купил акции от Александър Томов, защото всичко това е измама. Нека си трошат главите. Аз в никакъв случай няма да си купувам акции. Какви шест милиона акции ми обявяват? Нямат право да ги предлагат и да ги пускат в продажба. Стойчо Младенов, Дмиитър Пенев, щом искат, нека си купуват. Аз няма да го направя. Нищо добро не чака ЦСКА, не виждам никаква светлина. Как така Томов ще продава акции за левче, за два? Това е незаконно. Да обяснят на хората, че ги лъжат, всичко е измама.

Да, Стоичков е напълно компетентен по продажбата на акциите. Друго си е Титан да го маймундисват с джиросването на техните акции...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 авг 2013 12:08

Обявеният за нов прези­дент на ЦСКА Лоурънс Дей­вис ще даде пресконферен­ция в България. Това съобщи Александър Томов пред "Те­ма Спорт".

"Лоурънс ще дойде през септември. Датите са потвърдени. Изготвили сме вече програма за неговия престой. Ще има пресконфе­ренция, ще присъства и на някой мач. Можем да го очак­ваме в средата на следва­щия месец. Той е спонсор на Фернандо Вердаско (б.а. - ис­пански тенисист, 19-и в све­товната ранглиста) и ще бъде на US Open, докато свърши турнирът. След това ще дойде в България", обясни Томов.

Въпросният турнир е един от четирите най-важни в тенис календа­ра, като ще се проведе в пе­риода от 26 август до 9 сеп­тември. Така можем да очак­ваме Дейвис в България меж­ду 10-и и 20-и. Томов обаче не пожела да разкрие конк­ретна дата.

Както е известно, той обяви, че Лоурънс Дейвис ще бъде новият президент на клуба. Дейвис е британец и е един от най-активните благотворители в страната. Освен това бизнесменът е известен и като колекцио­нер на пури.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 авг 2013 13:42

Уважавам Стоичков,като футболист,но тези му думи будят недоумение,какъв е смисъла(може би трябва да търсим "по-дълбок" смисъл) от това "изявление",Стоичков сигурно знае(а,ако не го знае, по-добре да не се обажда),че по-този начин ,нито си прави "реклама" пред "червената" общност,нито "помага" на ЦСКА!И в крайна сметка,някой
поискал ли е от Стоичков да си купи акции!!??(ама наистина,някой поискал ли е такова нещо от него!!??)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 19 авг 2013 14:12

Всеки който иска да си закупи акции може да попълни молба до Александър Тодоров. Акциите за феновете ще бъдат пуснати декември месец, сега се събират предварителните заявления. Етаж 1, стая 4.

Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 авг 2013 15:22

Това сериозно ли е? :?

Лупи ви съсипа отбора преди години, а сега даже ще ви вземе и личните пари. :mrgreen: :mrgreen: Трябва да си уникален баламурник, за да подадеш молба за участие в публично предлагане на ЦК, без да си видял одобрения проспект, без да знаеш начина на предлагане (аукцион на борсата ли ще е, букбилдинг ли ще е, подписка по една цена ли ще е) и параметрите по самото предлагане . :geek:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2013 17:28

Тая молба е такава смешка, че няма накъде повече. На всичко от горе от общо 5-6 думи едната е грешно изписана.
Аз притежавам 5 акции на Манчестър Юнайтед, но да ви кажа, не съм писал молба до Малкълм Глейзър, а просто посетих един брокер, който свърши цялата работа.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 авг 2013 17:57

vaskonti написа:Тая молба е такава смешка, че няма накъде повече. На всичко от горе от общо 5-6 думи едната е грешно изписана.
Аз притежавам 5 акции на Манчестър Юнайтед, но да ви кажа, не съм писал молба до Малкълм Глейзър, а просто посетих един брокер, който свърши цялата работа.

Акциите на Ман Юн са на вторичния пазар, самият процес е доста по-различен.
Не че сега инвестиционният посредник не може да приема заявките и да разпределя акциите (зависи от начина на предлагане), но Лупи прави някакви странни схеми. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Fanboy
Контакти:

Мнениеот Fanboy » 19 авг 2013 18:01

http://www.darikfinance.bg/novini/97877

Обявените от новото ръководство на ЦСКА намерения за листване на борсата предизвикаха сериозен интерес - най-вече сред феновете на клуба.

Експерти обясняват, че най-вероятно – въпреки лошото финансово състояние на компанията, акциите ще бъдат търгувани на БФБ.

Мнозина обаче предупреждават, че подобна инвестиция е прекалено рискова и може да се окаже сериозен финансов капан, особено за феновете, които ще си купят акции, водени единствено от емоциите...

Лупи може да спечели от цялата далавера, миналия път хапна няколко милиона и се размина с панделата.

Върни се в “Архив”