Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: Литекс - Левски

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 16 авг 2013 18:36

В Ловеч няма да загубим, помнете какво ви казвам! Минимум хикс! ;)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 авг 2013 18:38

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:В Ловеч няма да загубим, помнете какво ви казвам! Минимум хикс! ;)

Който е равен на загуба! ;) Но с оглед играчите, които имаме и това е много!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 авг 2013 18:48

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:В Ловеч няма да загубим, помнете какво ви казвам! Минимум хикс! ;)

Да ти имам самочувствието. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 16 авг 2013 20:21

В Ловеч ще ни до убият и единственото нормално нещо в Левски още на другия ден ще си хване пътя - треньора. Станахме по-зле и от червените дружки.
Дайте ми пример, кои от ръководството го интересува мача в Ловеч, освен треньора?

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 16 авг 2013 20:56

Нещата отиват към разгром,..най-добре се откажете от мача и покажете достойнство ! Ако започнете от В група след няколко години ще се завърнете преродени и всички ще ви уважават ! Докажете че сте ,,големи" и не се излагайте, изгонете кръвопийците от Герена !

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 17 авг 2013 00:37

leski написа:Нещата отиват към разгром,..най-добре се откажете от мача и покажете достойнство ! Ако започнете от В група след няколко години ще се завърнете преродени и всички ще ви уважават ! Докажете че сте ,,големи" и не се излагайте, изгонете кръвопийците от Герена !

Наско дали знае какви ги върши или по-скоро не му пука и ще стане като Костадинов Левски ще тръгне по стъпките на Цска.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 17 авг 2013 01:03

sslevski написа:
leski написа:Нещата отиват към разгром,..най-добре се откажете от мача и покажете достойнство ! Ако започнете от В група след няколко години ще се завърнете преродени и всички ще ви уважават ! Докажете че сте ,,големи" и не се излагайте, изгонете кръвопийците от Герена !

Наско дали знае какви ги върши или по-скоро не му пука и ще стане като Костадинов Левски ще тръгне по стъпките на Цска.

Що се хващате на "червените", които серат кръв, че може след промените да тръгнем в правилната посока на развитие!? Няма да липсва никой от титулярите в последните мачове: Мюлдер не игра в първия мач на Йоканович начело на Левски: Силва и Лопес нямат класа за нашия отбор и затова бяха резерви, а Рамос не показа в нито един мач, че заслужава да играе. Така че не губим нищо от липсата на точно тези четиримата. Пелето е не по-лош бек от Мюлдер, а статистиката показва, че Йорданов е ефективен точно колкото Рамос в атакуващ план. Мислете малко и не се хващайте на провокациите на червените. :evil:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 авг 2013 08:29

amstel_beer написа: Мюлдер не игра в първия мач на Йоканович начело на Левски

Не игра, ама какво направи Левски в този мач??? Аз си спомням загуба на Герена и нов гол на Камбуров срещу вас...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 17 авг 2013 11:37

Червен да ми говори как било по-добре да отидем във В група е най-малкото,скандално. Вие защо не отидохте кога ви беше време,тръгнал да ми говори за В група......

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 авг 2013 11:39

Jürgen написа:

Червен да ми говори как било по-добре да отидем във В група е най-малкото,скандално. Вие защо не отидохте кога ви беше време,тръгнал да ми говори за В група......

Разсмя ме чак :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”