Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот MuFc1878 » 16 авг 2013 13:52

rhaegar написа:
MuFc1878 написа:Мисля, че трябва да си върнем Иво Иванов, Дани Младенов и Райков :) Ще взимат доста по-малки заплатки от Рамос, Мюлдер, Лопес и Силва 8-)

Мани майтапа, с тях бяхме по-добре.

Към тях бих добавил и Шуменския Деко, от който Лудогорец вече нямат нужда, а за партньор на Генков ще си върнем Бабангида! Сменяме Пацо с Жоро Вратарчето. И така вече имам нужда от още 2 човека, а до тук още не сме взели чужденец :twisted: Айде останалите двама ще са сърби, та и Йокана да намаже някоя комисиона 8-)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 13:52

stn написа:Милен Христов, ти от футбол не разбираш щом заявяваш, че Арс е слаб футболист.

Да просто мога да кажа, че съм повече тактически грамотен от този, и със 100% сигурност бих вкарал повече за Левски. Само да ти кажа, че един Жеан Карлош има повече вкарани голове от този. Може да се сравнява само с Гаучо, който има по-малко от него

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 авг 2013 13:54

milen.hristov написа:
stn написа:Милен Христов, ти от футбол не разбираш щом заявяваш, че Арс е слаб футболист.

Да просто мога да кажа, че съм повече тактически грамотен от този, и със 100% сигурност бих вкарал повече за Левски. Само да ти кажа, че един Жеан Карлош има повече вкарани голове от този. Може да се сравнява само с Гаучо, който има по-малко от него

+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 авг 2013 13:55

СВОБОДЕН написа:
Nuke написа:Йоканович е искал да вземе Путинчанин, но са му казали, че не става. Кой е треньорът тук? Сираков е едно леке. И преди го бях намразил, но някак успя отново да ме заблуди, че може нещо да промени. Е, убедих се, че не може и за нищо не го бива, освен за партньор на Мъри Стоилов и Илиана Раева. Толкоз.
Йоканович ще бъде добре да спре да мрънка. Трябвали му девет играчи. И двадесет и девет да му трябват ще е вес тая, няма кой да му ги осигури.Ако наистина е толкова добър треньор колкото се изкарва, да направи нещо с наличния материал. Добър или лош това е без значение, Сираков му е началник. Ако не е съгласен с действията на шефа си, да подава оставка и да си заминава. Ако не, да млъква и да работи. На пазара на труда е така.

Как е? Това е супер некоректно отношение! Обещали са му нещо и са го излъгали. Махат играчи, не водят нови, а му обясняват, че играчът който той е харесал не става. Ако теб така те прецакат, дали ще боготвориш работодателя си? Дали ще си доволен? Дали ще си мълчиш?

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 16 авг 2013 13:55

СВОБОДЕН написа:
Nuke написа:Йоканович е искал да вземе Путинчанин, но са му казали, че не става. Кой е треньорът тук? Сираков е едно леке. И преди го бях намразил, но някак успя отново да ме заблуди, че може нещо да промени. Е, убедих се, че не може и за нищо не го бива, освен за партньор на Мъри Стоилов и Илиана Раева. Толкоз.
Йоканович ще бъде добре да спре да мрънка. Трябвали му девет играчи. И двадесет и девет да му трябват ще е вес тая, няма кой да му ги осигури.Ако наистина е толкова добър треньор колкото се изкарва, да направи нещо с наличния материал. Добър или лош това е без значение, Сираков му е началник. Ако не е съгласен с действията на шефа си, да подава оставка и да си заминава. Ако не, да млъква и да работи. На пазара на труда е така.

Особено на пазара на труда в България. Дават ти да ръководиш фирма, вътре пълно с бюрокрация и некадърници и искат от теб резултати. Ако искаш някой нов служител или да махнеш някой стар, който не го бива, тогава ти казват, че не става. ХАХАХАХХА! Е това е пазар на труда...
По-добре Топузаков да бяха картотекирали.....

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 авг 2013 13:55

milen.hristov написа:
mistreated написа:Щом отсега почнаха търканията треньор - ръководство относно играчите, ясна е работата. Йоканович няма да изкара до зимата.

Това е и първата грешка на Сираков, след като треньора си харесва някакъв играч и можеш да си го позволиш го взимаш, а не казваш, че не става
Зависи какви са били условията за привличането му.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 16 авг 2013 13:55

Ауу непробиваема защита - Милиев - Везалов. Ако единият не зажми и не изпусне нападател или направи дузпа, другият ще си вкара автогол.

Тия ебават ли се с нас ?!

Взимаме поредната тапа кинта и шейсе, който и не е играл редовно. Най-добре да се пускаме в младежките първенства или ще се борим да не изпадаме.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 авг 2013 13:56

milen.hristov написа:

Е то Арс как да има голове, като е изиграл няма и 10 мача за Левски сигурно? Всички очакваха нападател тип "Дембеле" като го взехме, а то не се оказа точно така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 авг 2013 13:57

СВОБОДЕН написа:

Аз видях, че Йоканович пише, че е работил през седмицата с 12 човека. Ти прецени дали 12 човека да достатъчна бройка, без въобще да коментирам класата на 12-те.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 16 авг 2013 13:57

Милиев за 3ти път в Левски. Тия сериозни ли са или вече директно ни казват директно в очите че си правят гавра с нас? До там ли стигнахме че ще връщаме доказаните некадърници за да заменяме други неадърници? Това ли са класните играчи с които ще празнуваме 100 годишен юбилей? За 100 годишния юбилей 10то място ли ще е целта?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”