Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Йоканович е искал да вземе Путинчанин, но са му казали, че не става. Кой е треньорът тук? Сираков е едно леке. И преди го бях намразил, но някак успя отново да ме заблуди, че може нещо да промени. Е, убедих се, че не може и за нищо не го бива, освен за партньор на Мъри Стоилов и Илиана Раева. Толкоз.
Nuke написа:СВОБОДЕН написа:Не ме забавляваш. Това което правиш се нарича спекулация.Nuke написа:И аз разбрах, че ти е скучно, но не мисля да те забавлявам.
Преди да дойде Сираков бяхме зле. Той дойде, за да подобри състоянието на клуба, не да го довършва. Сега сме десет пъти по-зле, а вече дойде 5 кръг от шампионата. Кога ще съберем отбор и ще стартираме и ние участието си в него? Догодина? Да беше хванал най-талантливите юноши и с тях да се борим, вместо да обяснява колко трудно се намира правилен и безплатен защитник. Това щеше да зарадва хората, а не да ги насъсква срещу ръководството.
Както и да е, зарежи.
Тук съм съгласен донякъде и то в тази част, че Батков трябваше да викне Наско на другия ден след изгубената титла в мача със Славия и да му даде пълна власт. Вместо това той назначи за постоянно Митов и умува две седмици за Наско. И когато Наско наистина дойде се оказа пред няколко свършени факта. И те реално му връзваха ръцете. Ако болшинството от левскарите бяха доволни от съществуващото положение, то Наско можеше да не идва и да си седят Гонзо или Борето и нищо да не правят. Ясно, че Наско не е викнат за това. Изгонил няколко футболисти, голяма работа. Левски да не е заради няколко футболисти, при това скъпоплатени наемници. Тези трябваше да докажат, че в пъти по добри от българите. Защото,ако е за второ и трето място и отпадане от всеки анонимник, това и без прехвалени чужденци е постижимо. Левски има нужда от хирургична операция и Наско я започна. И трябва да имаме предвид, че състоянието на пациента е такова, че може да не преживее операцията и да се стигне до смърт при положение, че без операция ще има бавна и мъчителна агония и накрая пак смърт. Наско и да не успее, надявам поне, че ще помогне да се види истинското положение и да се развият бързо нещата. Защото вегетацията през последните години ми писна.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
MuFc1878 написа:rhaegar написа:Вече са 8, Милиев пак е тукДа се смееш ли, да плачеш ли
Мисля, че трябва да си върнем Иво Иванов, Дани Младенов и РайковЩе взимат доста по-малки заплатки от Рамос, Мюлдер, Лопес и Силва
Мани майтапа, с тях бяхме по-добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Йордан Милиев!?!?!?
Тия ебават ли се с нас?

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- milen.hristov
- Контакти:
Nuke написа:След този брифинг ще свалите ли цветните цайси?"Откакто аз съм тук, няма нови играчи. Само Милиев. След мача с Ботев казахме, че са ни нужни 5 играчи, за да се изправим на крака. Математиката обаче показва, че са ни нужни 9. Ситуацията не е добра нито за мен, нито за отбора. Приказките, че имаме време не са истина - нямаме време. Искам да се изпълнят нещата, които говорихме. Откакто съм тук гледах много играчи. Харесах някои от тях, други предложих. Но до този момент нито тези, които харесах, нито тези, които предложих, са тук. Имаме нула играчи. Това не е добре за никого. Моята йерархия в клуба не ми позволява да коментирам финансови проблеми. Нашата цел е да направим по-силен отбор, а с играчите, които бяха изгонени от клуба, не можеше да стане. Не е моя работа да коментирам дали футболистите са скъпи или евтини. Аз мога да коментирам дали ще свършат работа на клуба", каза Йоканович, след което продължи: "Решихме да направим радикални стъпки. Имахме планове да се подсилим и да достигнем до по-добри резултати. Аз съм най-отговорен за резултатите и същевременно съм най-ощетен от ситуацията. Не съм тук да взема две заплати и да си тръгна. Целта беше да дойде нов треньор, а след това да се вземат и нови играчи. Вече ни трябват не пет, а 9 нови. Имам някаква репутация и като футболист, и като треньор. Няма смисъл да се пускаме течението да ни води. В съблекалнята всичко е наред. Доволен съм от 12-те играчи, с които работех през седмицата, но това не е достатъчно. Трябва да се побеждава. Решението да изгоним Рамос, Лопес, Мюлдер и Силва не е да се освободим от най-слабите. Те бяха чужденци, както и аз, и трябва да правят разликата, а това не стана. Същото важи и за мен. Аз съм чужденец и съм тук, за да постигам резултати. Не съм тук да работя месец, а дапостигна успехи. Когато дойдох, знаех, че става въпрос за много голям клуб. Трудно е, но се надявам да успея", допълни сърбинът, който добави: "Аз ще съм първият, който ще си плати от ситуацията в клуба. А тя не е добра. За Путинчанин бе решено, че не става. Аз не съм съгласен. В момента никой не прави никакви стъпки напред, което рефлектира върху мен и клуба. Ситуацията не ми влияе психически. Щастлив съм, че съм тук, но трябва да започнем да работим. В момента не се случва нищо. Дошъл съм да работя и ще поема всички рискове, защото такава ми е професията. В момента не сме на правия път, защото Левски заслужава много повече", поясни треньорът на Левски.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=442869
Човекът го казва в прав текст. Кой още трябва да го каже, за да повярвате, че сме на дъното. Там, където НИКОГА не сме били преди!
На дъното сме и никой не го оспорва, но стигнахме до тук защото нямаше кой да ни чуе 5 години. Пари няма защото се харчеха некадърно и от откровени некадърници. На новото старо ръководство и на треньора им се пада нелеката задача да се справят с проблемите сътворени през тези 5 години.
Къде бяхте вие оплаквачите през това време, когато лично аз ви казвах на къде отиват нещата, а вие се криехте и викахте не критикувайте и глупостта ''Левски докрай'', защо ли владко сега не подеме такава инициатива, май зади едни спрени пари.
Утре ще си направя труда да ви покажа какво пишехте за трансферите и ръководството към тази дата през последните 5 години. Много ще е весело
turbogena написа:Йордан Милиев!?!?!?Тия ебават ли се с нас?
![]()
Тъй вярно.
- milen.hristov
- Контакти:
mistreated написа:Щом отсега почнаха търканията треньор - ръководство относно играчите, ясна е работата. Йоканович няма да изкара до зимата.
Това е и първата грешка на Сираков, след като треньора си харесва някакъв играч и можеш да си го позволиш го взимаш, а не казваш, че не става
Милен Христов, ти от футбол не разбираш щом заявяваш, че Арс е слаб футболист.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Данчо Милиев е играч с променлива форма, за когото неведнъж съм казвал: "С него сме зле, без него сме още по-зле." Нека не забравяме, че той бе твърд титуляр в защитата ни през последния сезон, когато показвахме някакви наченки на футбол (2010-2011). Така че аз съм по-скоро доволен от неговото завръщане и дано бъде от полза.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Йоканович ще бъде добре да спре да мрънка. Трябвали му девет играчи. И двадесет и девет да му трябват ще е вес тая, няма кой да му ги осигури.Ако наистина е толкова добър треньор колкото се изкарва, да направи нещо с наличния материал. Добър или лош това е без значение, Сираков му е началник. Ако не е съгласен с действията на шефа си, да подава оставка и да си заминава. Ако не, да млъква и да работи. На пазара на труда е така.Nuke написа:Йоканович е искал да вземе Путинчанин, но са му казали, че не става. Кой е треньорът тук? Сираков е едно леке. И преди го бях намразил, но някак успя отново да ме заблуди, че може нещо да промени. Е, убедих се, че не може и за нищо не го бива, освен за партньор на Мъри Стоилов и Илиана Раева. Толкоз.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!