Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2013/2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2013/2014

Мнениеот Los Che » 16 авг 2013 11:21

Middlesbrough написа:
Los Che написа:този сезон 13/14 ще има ли игрЪ с прогнози за Примера[/i] ?

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=46&t=149097[/size]
Заповядай : )

merci beaucoup! Ши почерпя. Като ни поканят на сватбата на Madridist ще ти заръчам едно хоро на музиката.

И КОЙ ще смята точките за да му се подмазвам регулярно.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 авг 2013 11:25

Los Che написа:
Middlesbrough написа:
Los Che написа:този сезон 13/14 ще има ли игрЪ с прогнози за Примера[/i] ?

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=46&t=149097[/size]
Заповядай : )

merci beaucoup! Ши почерпя. Като ни поканят на сватбата на Madridist ще ти заръчам едно хоро на музиката.

И КОЙ ще смята точките за да му се подмазвам регулярно.

8-) :lol: Предполагам автора на темата :Д :?

Офтопик:

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 17 авг 2013 10:47

С доста интересен мач днес Валенсия - Малага очаквам да има много голове и положения пред двете врати и с победа на домакините.В другите мачове днес ще ми и интересно как ще започнат сезона двата баски отбора.Хубаво е ,че първия ден на Примера няма да играят Реал и Барселона още по хубава ще е утре и двата отбора да не спечелят.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2013 11:46

Баските тръгнаха с победи. Да видим днес какви ще ги свършат мастодонтите. :)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 18 авг 2013 13:30

megan fox написа:Баските тръгнаха с победи. Да видим днес какви ще ги свършат мастодонтите. :)

Добре дошъл Мегане като любител на Ла Лига и испанския футбол ! Това ще е добра подкрепа за нас чели сме легенди за теб ;) !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2013 13:43

frente atleti написа:
megan fox написа:Баските тръгнаха с победи. Да видим днес какви ще ги свършат мастодонтите. :)

Добре дошъл Мегане като любител на Ла Лига и испанския футбол ! Това ще е добра подкрепа за нас чели сме легенди за теб ;) !

Някак си не върви да отговарям с "добре заварил", все пак съм един от най-старите потребители във форума. :)

Подкрепа? Само гледай..., скоро всичко ще е по старо му, даже ще почнат да увикват баджанака, че ме убеди да се върна... :lol: :mrgreen:

Виждам, че си дюшекчия, какви са очакванията ти за представянето ви тоя сезон, предвид, че Тигъра забегна в княжеството...

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 18 авг 2013 17:25

megan fox написа:
Виждам, че си дюшекчия, какви са очакванията ти за представянето ви тоя сезон, предвид, че Тигъра забегна в княжеството... [/color][/b]

Надявам се Вия да го замести както подобава за голям голмайстор ! Ако не над градим този сезон тоест -2-място или да сме шампиони, то поне трябва да сме пак 3-ти останалите места за мен ще са провал за сезона !Гледам Чоло напираше за Диего ама немците не го продават евтино и чака халфове офанзивен и дефанзивен ! Иска ми се единия да е Ляич ама нада ли :lol: заговори се за това в испанската преса ! Надявам се няма да се сърдиш много ,ако ви победим за Суперкупата ! Успех на отбора ти за сезона !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2013 18:04

frente atleti написа:
megan fox написа:
Виждам, че си дюшекчия, какви са очакванията ти за представянето ви тоя сезон, предвид, че Тигъра забегна в княжеството...

Надявам се Вия да го замести както подобава за голям голмайстор ! Ако не над градим този сезон тоест -2-място или да сме шампиони, то поне трябва да сме пак 3-ти останалите места за мен ще са провал за сезона !Гледам Чоло напираше за Диего ама немците не го продават евтино и чака халфове офанзивен и дефанзивен ! Иска ми се единия да е Ляич ама нада ли :lol: заговори се за това в испанската преса ! Надявам се няма да се сърдиш много ,ако ви победим за Суперкупата ! Успех на отбора ти за сезона !

Да се сърдя? Не, ще съм бесен. Но не на вашите играчи и треньор, че са си свършили работата както трябва, а на нашите. Има време до мачовете за суперкупата, нека първо видим какви резултати ще постигнат отборите ни сега в първият кръг. Около новият ни треньор има някои неясноти и няма да бързам да правя прогнози, докато не го разбера що за птица е, а както се видя миналият сезон само с отлични играчи не става, трябва и читав треньор...

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 18 авг 2013 18:52

megan fox написа:
Да се сърдя? Не, ще съм бесен. Но не на вашите играчи и треньор, че са си свършили работата както трябва, а на нашите. Има време до мачовете за суперкупата, нека първо видим какви резултати ще постигнат отборите ни сега в първият кръг. Около новият ни треньор има някои неясноти и няма да бързам да правя прогнози, докато не го разбера що за птица е, а както се видя миналият сезон само с отлични играчи не става, трябва и читав треньор...

Вярно е да видим старта на отборите си ! За Тигъра чета ,че бил предлаган на Реал М и тази схема не ми харесва :evil: предвид ,че се говореше нещо такова в началото на лятото грозно ще бъде да се озове на Бернабео :evil: !Представям си как ще реагират по-крайните ни фенове :shock: ! Успех !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2013 19:07

Е как да реагират? Някой път ще го спипат в някой клуб и ще го изнасилят дружно и това да му е за урок!

Успех и на вас. :)

Върни се в “Архив”