ОФК Пирин в пълен състав за първия кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- FC Pirin - Real
- Контакти:
ОФК Пирин в пълен състав за първия кръг
ОФК Пирин ще бъде в пълен състав за първия кръг от първенството на В ЮЗАФГ, след като днес в София бяха картотекирани и последните попълнения за зелените. Звездата на пиринци Владислав Златинов ще играе още тази неделя, при гостуването на орлетата в Радомир на местната Струмска Слава. Освен него, днес картотека получиха Георги Славков и Златко Богоев. Нападението на благоевградчани става наистина впечатляващо, след като с отбора вече тренира и Георги Даскалов, който също е с регистрация за участие. Мачът в неделя е с начален час 18:00, като фенове на отбора се организират да пътуват. От фен клуб „Green Eagles” имат готовност за автобус и микробус, като цената за пътуването е 6 лв, а возилата потеглят от паркинга пред „Ален Мак” в 16:00. Фен клуб АК „Пирин СС” също ще пътува с частни автомобили.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: ОФК Пирин в пълен състав за първия кръг
Успех на орлетата!Важно е да стартираме с успех!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Е,и?Едва ли на някой му пука за вас аматьори.
На мен ми пука.И все пак най-много до Б група да стигнат и до там.Все пак успех.Най-вероятно ще се видите там с ЦСКА.

[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
sslevski написа:На мен ми пука.И все пак най-много до Б група да стигнат и до там.Все пак успех.Най-вероятно ще се видите там с ЦСКА.![]()
![]()
Не е много сигурно, ЦСКА може да отидат директно във В група или в А ОФГ

- орчо войвода
- Контакти:
noi написа:sslevski написа:На мен ми пука.И все пак най-много до Б група да стигнат и до там.Все пак успех.Най-вероятно ще се видите там с ЦСКА.![]()
![]()
Не е много сигурно, ЦСКА може да отидат директно във В група или в А ОФГ
Предполагам ,че до Нова година Лупи ще довърши мисията си и ЦСКА ще фалира .Новото ЦСКА1923 трябва да започне от Б ОФГ и поради тази причина сигурно ще им се наложи да се обединят със Септември София , за да може да играят във В група .Третият кръг пролетта очаквам да има мач ФК" Оборище" - ФК "ЦСКА-Септемвври 1923" на стадион "Орчо войвода" .
- FC Pirin - Real
- Контакти:
sandi74 написа:Е,и?Едва ли на някой му пука за вас аматьори.
На нас ни пука

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y5Hf3tOPeT8[/youtube]