Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот darakchiev_77 » 16 авг 2013 09:10

Абе ако ''негодниците'' вземат, че заведат дела срещу Левски
дали Насо ще ги плаща разните неустойки и тем подобни. То на чужд
гръб и аз мога да гоня, пък после бащицата как ще се оправя.
Доста непрофесионално е случващото се за клуб като Левски.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 авг 2013 09:11

tatusindo написа:
Дните му на Герена обаче изглеждат преброени, с оглед желанието на Славиша Йоканович да си вземе нов вратар на Герена от Сърбия.

Колко хубаво би било цялата статия да е вярна......

Да, особено последното изречение...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 16 авг 2013 09:34

darakchiev_77 написа:Абе ако ''негодниците'' вземат, че заведат дела срещу Левски

Тези футболисти са отстранени от отбора, но продължават да си взимат заплатите. Могат да заведат дела, ако спрем да им плащаме. В момента се търсят разговори с мениджърите им за ПРЕКРАТЯВАНЕ на договорите. Не виждам нищо непрофесионално до момента. И стига сме ги съжалявали, като се сетя как извиваха ръце и рекетираха отбора за преподписването на договорите им. Везалов, Старокин и другите некадърници също ще си тръгнат, кога????- в най- скоро време. Сирака реши да реже до кокал, защото няма друга алтернатива. Ако се издъни при този си престой в Левски, това окончателно ще сложи край на кариерата му като футболен човек. Не е глупав и много добре го осъзнава. В момента му вярвам, защото знам, че е притиснат до стената. И стига с тия сравнения с Тройчо, Сирака е пет пъти повече Левскар, отколкото Тройчо цесекар.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 авг 2013 09:38

darakchiev_77 написа:Абе ако ''негодниците'' вземат, че заведат дела срещу Левски

Наско не е директор като Боримиров или Гонзо които само си седят и взимат заплати. Той е човек който може да взима решения за непопулярни мерки и да ги изпълнява когато се налагат. Защото всичките тези футболисти, а и тези които тепърва ще бъдат освободени имат качества, но взимат доста пари, а пет години нямаме титла с тях. Последните три отпадаме от всеки първи срещнат в ЕКТ и те всяка година са по-неизвестни и по-слаби от предишната. И това пак със същите футболисти. Нека някой направи сметка колко струваше отбора по времето на Мъри когато бяхме в ШЛ по отношение на заплати на футболисти и трансферни суми за тях и колко този който пада от Иртиш. Ами щом няма да сме шампиони, защо са ни толкова скъпи футболисти? Все тоя ще е дали сме на второ или десето място. Във втория случай поне няма да играем в Европа и да се ядосваме. Да, освободените футболисти ще търсят правата си. Така е редно. Но за това си има хора които отговарят и те ще свършат работа. Сигурно Левски ще понесе загуби от неустойки и пр. Но загубите от това да плащаме на такива футболисти космически заплати още дълго време и да не печелим нищо ще са далеч по-големи.А дали бащицата после ще се оправя? По точно бащиците защото не зная Батков ли е или Иво Тонев, но и двамата са се съгласили тези футболисти да дойдат в Левски, наложили са целия модел на управление на клуба след напускането на Наско и Мъри, а тези неща се заплащат. За това ще си носят последствията от това което са надробили.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 авг 2013 09:38

сини богове написа:И стига с тия сравнения с Тройчо, Сирака е пет пъти повече Левскар, отколкото Тройчо цесекар.

Стойчо не знам да си е показвал рунтавия г.з на червената публика...

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 16 авг 2013 09:40

mistreated написа:
сини богове написа:И стига с тия сравнения с Тройчо, Сирака е пет пъти повече Левскар, отколкото Тройчо цесекар.

Сирака не знам някога да е СЪДИЛ Левски за пари......

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 авг 2013 09:43

сини богове написа:
mistreated написа:

Може би защото си е взел всичко дължимо! Теб, ако те освободят от работа без да ти платят дължимите заплати няма ли да съдиш фирмата? Или ще си кажеш "майната му, нека да стоят на собствениците, все пак аз обичам тази фирма"?

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 авг 2013 09:48

mistreated написа:

Сираков тогава беше футболист. Това е съвсем различно, изпуснал си е нервите, случва се. Но като футболист има доста заслуги за успехите на Левски. Сега е директор, а това е доста по-различно.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 16 авг 2013 09:56

mistreated написа:
сини богове написа:
mistreated написа:

Може би защото си е взел всичко дължимо! Теб, ако те освободят от работа без да ти платят дължимите заплати няма ли да съдиш фирмата? Или ще си кажеш "майната му, нека да стоят на собствениците, все пак аз обичам тази фирма"?

Сираков и Мъри също имаха да получават пари след участието им в ШЛ, но не тръгнаха да съдят Левски. Взеха ли ги, не ги ли взеха, и аз не съм сигурен. Сираков може да е всякакъв, но е ЛЕВСКАР. След всичките глупости, които се натвориха последните 5 години, само човек като него може да постави началото на оправянето на отбора. Батков хабер си няма от футбол, това е видно за всички. За Тонев предпочитам да не пиша, че вече имам над 5 бана заради него. С колегата ZLOBUL тук сме на едно и също мнение. Сега ни трябва силен и авторитетен човек, който да застане зад треньора на 100% и да овладее съблекалнята. Сираков е единствения, който може да се справи в тази ситуация. Сигурно и той ще допусне грешки, но като цяло трябва да се действа здраво.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 авг 2013 09:58

Наско изгони единствения ни качествен защитник и сега ще доведе поредните ментета от Сърбия! Все пак и той деца храни...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”