5 кръг ЦСКА София - Нефтохимик FT 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

11_best
Контакти:

Re: 5 кръг ЦСКА София - Нефтохимик |17.08|

Мнениеот 11_best » 14 авг 2013 15:11

3:0, ако влезе гол до 30 мин. Ако не стане - най-вероятно X.
Преди всичко - трябва да сме на стадиона.
Обаче ако Стойчо продължи с безумията, не знам дали няма да ми е за последно. По 10 лева ще давам на децата от махалата да се черпят лимонада, вместо за Ревсон и Морейра. Щом си харесва Спрокел, само заради когото Ботев бяха отстранени от Щутгарт(наистина не тича правилно, не е хубаво да се смеем, може да е проблем по рождение), предполагам кои ще избере за мача :-(
От мен толеранса по отношение на физическата подготовка свърши. Мина 1 месец, достатъчно един професионален играч да влезе във форма. Ако не бием отбор, чийто лидер е Коста Янев, не знам накъде сме тръгнали...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 14 авг 2013 19:46

Армейци,
искаме да ви съобщим, че благодарение на парите, които Вие сте оставили в урната на Офанзива, за мача с Нефтохимик подготвяме хореография. Надяваме се всички заедно да продължаваме доброто си представяне на трибуните във всеки следващ мач.
Имаме желанието да направим хореографии и в следващите два кръга срещу Локомотив София и Ботев Пловдив като тази срещу тима от "Надежда" се пада на 24-ти август, точно година след като ни напусна великият Крум Янев и плануваме тя да бъде в негова чест.

Всичко зависи от всички нас, които сме на стадиона, така че не подминавайте урните.

/утре ще обявим в колко часа и къде могат да дойдат желаещите да я подредят/

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ !
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 авг 2013 11:04

Армейци,

от днес (15.08), можете да закупите билети за мача ЦСКА – Нефтохимик Бургас (който ще се проведе на 17.08 от 21:00 часа, на стадион „Българска армия”), на касата до фен магазина на „Армията” от 10:00 до 18:00 часа. Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:

- сектор А – 10 лева

- сектор В - 7 лева

- сектор Б ( гости) – 7 лева

В деня на мача (17.08), ще бъдат отворени касите на „Армията”, до фен магазина и "Спортна София" с работно време от 13:00 до 21:45 часа.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 15 авг 2013 18:04

Teo написа:Армейци,

от днес (15.08), можете да закупите билети за мача ЦСКА – Нефтохимик Бургас (който ще се проведе на 17.08 от 21:00 часа, на стадион „Българска армия”), на касата до фен магазина на „Армията” от 10:00 до 18:00 часа. Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:

- сектор А – 10 лева

- сектор В - 7 лева

- сектор Б ( гости) – 7 лева

В деня на мача (17.08), ще бъдат отворени касите на „Армията”, до фен магазина и "Спортна София" с работно време от 13:00 до 21:45 часа.

Нека да подкрепим отбора!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 15 авг 2013 19:03

За предишната прогноза получих БАН????? Айде отново 0-1
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 16 авг 2013 02:18

mistreated написа:Впредвид, че почти на 100% Гъргоров и Апостол няма да играят в този мач, аз съм спокоен, че най-после ще вземем първа победа. Марсиньо е редно вече да си заеме мястото зад нападателя, а Карачанаков и Косоко/Абушев да действат по двата фланга. В центъра Чочев и Дюлгеров би трябвало да се справят.

Апата ще играе за бадема не съмсигурна на 100% процента. Ще вземем първа победаибез бадемчето в игра.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 авг 2013 08:40

Няма Стойчо няма антиСтойчо-да напълним стадиона и подкрепим ОТБОРА.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 авг 2013 09:13

emi_cska написа:
mistreated написа:Впредвид, че почти на 100% Гъргоров и Апостол няма да играят в този мач, аз съм спокоен, че най-после ще вземем първа победа. Марсиньо е редно вече да си заеме мястото зад нападателя, а Карачанаков и Косоко/Абушев да действат по двата фланга. В центъра Чочев и Дюлгеров би трябвало да се справят.

Апата ще играе за бадема не съмсигурна на 100% процента. Ще вземем първа победаибез бадемчето в игра.

Е аз се надявам, че това все пак не е вярно и Апостол няма да започне титуляр.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 авг 2013 09:32

mistreated написа:
emi_cska написа:

Е аз се надявам, че това все пак не е вярно и Апостол няма да започне титуляр.

Тоя колкото по-бързо го разкараме от Армията толкова по-добре... тромав, стар, не можеш... това е днешния Апостол Попов.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 16 авг 2013 13:41

Призоваваме всички, които искат да помогнат за осъществяването на хореографията, да заемат места в този блок на "Сектор В" поне половин час преди началото на мача ни утре, за да може всичко да се получи, както трябва.

Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”