"А" гр. 5 кр. Локомотив (Пловдив) - Лудогорец - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: "А" гр. 5 кр. Локомотив (Пловдив) - Лудогорец - коментари

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 авг 2013 21:33

И що така мислиш :?:
Не е присъщо за нас да си "кривим душите".
Няма,какво въобще да говорим - Лудогорец са две класи над нас в момента.
Излезнат ли с титулярите и искат ли да ни бият - ще ни бият и то с разлика :!:
Не знам щом си мислиш, че сме Арсенал :roll:
Не ги ли гледаш нашите, че в средата ги няма никакви и не могат да си подадат топката повече от два пъти.
Ние играем организиран хаос...затова на много отбори им е трудно срещу нас :)
Изображение

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 15 авг 2013 00:12

Факт, разчитаме предимно на статични положения. Смятам, че Здравко трябва да влиза резерва, а не да започва титуляр. Друг е въпросът кой ще започне вместо него. Данчо Тодоров е много рисков като бек, често се увлича в атака и се налага някой от централните защитници да го подсигурява. Предвид бързия футбол, който играят Лудогорец може да имаме много трудности в този мач ... В интерес на истината не съм много впечатлен от начина, по който Сашо Станков подрежда отбора в мачовете, но засега вървим добре. Дано да греша и отбора да продължава да побеждава било то и трудно. Поне Малама да се оправи, че няма и смени пък по-нататък да очакваме и Юруков. Пълним стадиона и подкрепяме отбора пък каквото стане. САМО ЛОКО !

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 15 авг 2013 10:37

Пловдивчанина написа:Много ли ви напъваха Любимец,

Не виждам защо трябва да се държиш невъзпитано просто защото съм дал някава прогноза която смятам за реална. В сегашното състояние на нещата и предвид свръхбързия футбол на Лудо срещу вашите абонати на вестник Трета възраст, така мисля че ще стане.
А кво искам е отделен въпрос-мен едно нулево реми ме урежда идеално.....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 15 авг 2013 16:09

Този път Бригада Бенжалюн 2 (Здравко, Камбуров, Тунчев, Тъча и Сашо Станков) ще играят за победа! Лц имат един много добър вратар и един ритащ като магаре румънски централен. Да кажем, че и нашият Златински е момче с характер. Другите са скъпи наемници, но характер, нямат. В Белград се видя, как ги бяха сгънали. Всеки друг резултат освен победа означава, че мачът е бил даден. Като финалът миналата година. Очаквам повторение на първият мач в Пловдив, който от страх преместиха, чак след няколко кръга. За тяхна зла участ, не само, че няма положение, но даже не минаха центъра повече от 3-4 пъти. 2-0 за Любимият отбор на Пловдив. Смешно е да гледам, как хората се захласват и треперят от отбор, който си е прекарал съществуването в Б и В група.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 15 авг 2013 16:48

s.th.1926 написа:Този път Бригада Бенжалюн 2 (Здравко, Камбуров, Тунчев, Тъча и Сашо Станков) ще играят за победа! Лц имат един много добър вратар и един ритащ като магаре румънски централен. Да кажем, че и нашият Златински е момче с характер. Другите са скъпи наемници, но характер, нямат. В Белград се видя, как ги бяха сгънали. Всеки друг резултат освен победа означава, че мачът е бил даден. Като финалът миналата година. Очаквам повторение на първият мач в Пловдив, който от страх преместиха, чак след няколко кръга. За тяхна зла участ, не само, че няма положение, но даже не минаха центъра повече от 3-4 пъти. 2-0 за Любимият отбор на Пловдив. Смешно е да гледам, как хората се захласват и треперят от отбор, който си е прекарал съществуването в Б и В група.

Миналият път при Коко не го продадохме, защото чорбата се бореха за титла и трябваше да помагаме. Сега нищо чудно бат Коки да направи някой лев, хихи.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 15 авг 2013 21:51

Момчета, имайте уважение към футболисти,като Мартин и Здравко - прекалено много са дали на Локомотив, за да имаме кофти отношение към тях...дайте да не заприличваме на НЕградските.Във футбола има можещи и неможещи,а не стари и млади :!: Именно Здравко,Мартин и Тунчев придават някаква класа на отбора и правят разликата между нас и средняците :!: По-добре да се завърнем на стадиона и да го напълним ,щото на мача с Берое имаше празни седалки, въпреки отличния старт на отбора :!: :oops:
Не знам,какво трябва да се случи, за да си нафрашкаме стадиона на макс,майна?! :roll:
Аз все още не мога да си обясня отлива на нашата публика. :roll:
Даже и при Жоро си намирахме оправдания - имаше не малко хора, които не идваха щото бил еди какъв си.
Ако чакаме Господ да ни свали някой светия от небето за собственик - няма да стане :!:
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 16 авг 2013 01:38

El Grande Capitan написа:
Пловдивчанина написа:Много ли ви напъваха Любимец,

Не виждам защо трябва да се държиш невъзпитано просто защото съм дал някава прогноза която смятам за реална. В сегашното състояние на нещата и предвид свръхбързия футбол на Лудо срещу вашите абонати на вестник Трета възраст, така мисля че ще стане.
А кво искам е отделен въпрос-мен едно нулево реми ме урежда идеално.....

Ти си оправи отношението малко пък тогава говори за възпитание.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 16 авг 2013 07:11

Всички сте прави! И едните които говорят за уважение и другите които хулят имат аргументи в своя полза! Само не се нападайте взаимно! Вкарайте по една/две идеи повече шеги и не забравяйте, че всички искаме Локомотив да върви!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 16 авг 2013 11:00

Ванко_Ултраса написа:
Не знам,какво трябва да се случи, за да си нафрашкаме стадиона на макс,майна?! :roll:

Да дойде домакинския ви мач с нас, елементарно.... :)
И после-тишина и самота по трибуните до следващия мач с жАлтити.....и така.....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Върни се в “Локо Пловдив”