ЮДА от БФС се подиграва с ЦСКА в УЕФА чрез писмо!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЮДА от БФС се подиграва с ЦСКА в УЕФА чрез писмо!
значи , когато някой опише това което направихте е гавра, а тия които го направиха с вас са добрите, ами кво да ви кажа БРАВО
- bach levskarina
- Контакти:
Абе,кратуни червени,вие не разбрахте ли,че след мача на Левски с Вердер в който синчето се усра и беше низвергнат от всички в синя България,тате Боби работи със замах така,че Левски да страда колкото се може повече? Не мога да повярвам че това нещо не го разбират много хора!След този мач Боби се заклева,че всичко което ще прави е Левски да страда затова,че изхвърлиха синът му от отбора.Има свидетели на тези думи на шефа на БФС,но не мога да разбера защо не кажат на всеослушание за тези негови думи на които и аз съм свидетел.По това време бях делегат в БФС-зонален съвет,и бях в ложите на злополучният мач и съм свидетел на реакцията на Боби,а именно:"тия е...а майката на детето ми,аз ще е.а тяхната".Толкова години след този мач има толкова много потвърждения за това,че БФС работи в ущърб на Левски и в помощ на Цска,че вие вярно сте страшно нагли измекяри,които само пищят срещу Левски.а не виждате хилядите компромиси които бяха и се правят в услуга на паразитното ви във всяко едно отношение отборче!
Нещата които са написани са истина, защо се ядосвате?

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
- Cuba Libre
bach levskarina написа:Абе,кратуни червени,вие не разбрахте ли,че след мача на Левски с Вердер в който синчето се усра и беше низвергнат от всички в синя България,тате Боби работи със замах така,че Левски да страда колкото се може повече? Не мога да повярвам че това нещо не го разбират много хора!След този мач Боби се заклева,че всичко което ще прави е Левски да страда затова,че изхвърлиха синът му от отбора.Има свидетели на тези думи на шефа на БФС,но не мога да разбера защо не кажат на всеослушание за тези негови думи на които и аз съм свидетел.По това време бях делегат в БФС-зонален съвет,и бях в ложите на злополучният мач и съм свидетел на реакцията на Боби,а именно:"тия е...а майката на детето ми,аз ще е.а тяхната".Толкова години след този мач има толкова много потвърждения за това,че БФС работи в ущърб на Левски и в помощ на Цска,че вие вярно сте страшно нагли измекяри,които само пищят срещу Левски.а не виждате хилядите компромиси които бяха и се правят в услуга на паразитното ви във всяко едно отношение отборче!
Евала,батко,добре им го каза!
А те вместо да целуват ръка,че от БФС направихва ТОЛКОВА МНОГО компромиси в последните 5 години,те тръгнали въстания да дигат.
Боби М. лично два пъти спасява ЦСКА от изхвърляне по окръжните групи на Софийска област.НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОЗИ ФАКТ!
[wrapimg=]http://www113.sakura.ne.jp/~hagi/Clubs/img/50051.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/s160x160/579788_10151423625927259_723905197_a.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://www.fantamaster.com/static/img/stemmi/l/fiorentina.png[/wrapimg] [wrapimg=]http://forum.gong.bg/levski/download/file.php?avatar=17253_1259345822.jpg[/wrapimg]
Teo написа:ehh написа:И кое не е вярно? Пълна пародия направихте тогава.
Кое му е правилното служител на БФС да пише такива подмолни и осмиващи работиТо си личи на кой отбор е привърженик, тогава всички бяхте в екстаз от случващото се в нашия клуб...
Човек, какво ние пак сме ви виновни? Тогава си бяхте пълна смешка, абсурд след абсурд. Вината си беше напълно ваша. Станахте си сами за смях. Все едно ние да обвиняваме вас за издънката ни срещу Иртиша.
От УЕФА отдавна ви наблюдават. Сто процента за това пак са се пляснали по челото от това, което стана с ЦСКА.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Аз пък да попитам,защо писмото е постнато със съкрщения,а не цялото
Иначе браво
Гръмко заглавие,което само болен,червен мозък може да измисли

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
И кое е наглото, ЦСКА-рчета се оливат. Написаното е вярно: искаха оригиналния ЦСКА да обяви фалит и да заиграе в А група с чужд лиценз. Нагли са червените фенчета, които не помнят какво се кроеше за спасението на името ЦСКА съвсем скоро.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- JohnnieWalker
- Контакти:
Бива наглост, ама това вече е жалко
Ревете, че някой е казал истината, а той дори не я е казал
А за Градев няма какво да се говори - той е подчовек !
Ревете, че някой е казал истината, а той дори не я е казал
А за Градев няма какво да се говори - той е подчовек !
- botevforever
- Контакти:
ЕМИЛ написа:С ръка на сърцето редно ли е ЦСКА да участва в А група този сезон ? Въпрос към червените фенове .
Е,нека поритат още една година,де.
Нещо като бенефис.
А после и Вие като ги последвате-всичко ще си дойде на мястото.

НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Павел Колев е боклук и това си го знаеме отдавна. Интересно ми е левскарите защо го защитават? Ehh, няма какво да ни обвинявате за Иртишката епопея - това беше "гениален план"
. Жълтия отгоре го гледам, всички иска да гони от "А" група. А, бе, мишок, преди да дойде Цецо Мустака къде бяхте всичките пернати? Видехте някой лев и станахте много големи. Споко, Левски и ЦСКА и са имали пари, и са нямали, ама до "Б" група не са стигали, а освен това ако искаш победи в "А" група, по-добре да изгониш Любимец 13, че нещо не върви с тях
. Да не стане да свършите парите и пак да хвърчи перушина? 
Леевски, оле