Григор Димитров - Рафаел Надал 16.08.13 02:00
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Рафаел Надал 16.08.13 02:00
Браво на двамата 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Страхотен мач се получи ! Още малко му трябва на Григор да е сред най-добрите.
П.П Колко точки взима от тоя турнир ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Не е истина колко много ме е яд, че пак го изпусна и пак толкова малко не му достигна. Само адмирации и нищо друго за играта на Гришо тази вечер.
Ще станат нещата, само още малко търпение и постоянство се иска.
Ще станат нещата, само още малко търпение и постоянство се иска.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:Когато се отпусне играе страхотно.Трудно се взима сет на Надал,но нашия успя.Каквото и да стане до края,Гришо играе мъжки и затрудни Надал много.
И го прави за трети пореден мач срещу Надал все малко не му стига да го победи. Браво на Гришо, че след лек спад отново си върна формата и отново здраво мачка. Сега ще се вдигне и в ранглистата. Чакаме и ЮЕС Оупън там трябва да заличава една негативна серия от отпадания в първия кръг и най-накрая да го преодолее и да стигне поне до 3-ия кръг. Със сигурност ще бъде и поставен.
Надал си е силен
Да не говорим,че е и в страхотна форма
А да го накараш да играе 2 часа мач,си е направо постижение,от където и да го погледнеш 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:Страхотен мач се получи ! Още малко му трябва на Григор да е сред най-добрите.
90
Много хубав мач и силно представяне на Григор, особено във втория и третия сет. Нашият беше равностоен в дългите разигравания на испанеца, игра силно на мрежата, направи няколко красиви волета и печеливши удари. Допусна доста непредизвикани грешки, но и записа повече уинъри от Надал. Дано Гришо има късмет на жребия за US Open и продължи да развива играта си.
..
.... дано .. въпреки , че като си спомням какви неща се очакваха от него преди време след младежката титла , а времето си минава и все се случва така , че нещо не му достига .. е има проблясъци , но всичко поне до сега е на ниво 2 кръг на турнир или нещо от сорта .. Пиронкова поне стигна до полуфинал ... дано се развива още въпреки , че като че ли времето не е на негова страна .. кофти ще е ако остане в историята като онзи дето ходеше с Шарапова
Groucho написа:Много хубав мач и силно представяне на Григор, особено във втория и третия сет. Нашият беше равностоен в дългите разигравания на испанеца, игра силно на мрежата, направи няколко красиви волета и печеливши удари. Допусна доста непредизвикани грешки, но и записа повече уинъри от Надал. Дано Гришо има късмет на жребия за US Open и продължи да развива играта си.
.... дано .. въпреки , че като си спомням какви неща се очакваха от него преди време след младежката титла , а времето си минава и все се случва така , че нещо не му достига .. е има проблясъци , но всичко поне до сега е на ниво 2 кръг на турнир или нещо от сорта .. Пиронкова поне стигна до полуфинал ... дано се развива още въпреки , че като че ли времето не е на негова страна .. кофти ще е ако остане в историята като онзи дето ходеше с Шарапова

Видимо Григор Димитров е израстнал страшно много при шведите. За първи път го виждам да сервира толкова ефективно. За трите мача има средно по 15 аса на двубой. Освен това дори и да не е ас, сервисът му е толкова силен, че доста често ретурите на противниците му са неефективни. Това му дава огромно предимство и е предпоставка за добро бъдеще. Също така прави страшно много атрактивни отигравания, които карат публиката да го харесва и да му симпатизира. Не случайно почти всички удари на деня от АТР са дело на Григор.
Според мен слабост са му слайс бекхендите, от които снощи пропусна доста точки и даде предимство на Рафа. Но с повече работа и това ще се оправи. Струва ми се, че е "позаякнал" и психически.
Успех на US Open. Убеден съм, че ще ни радва още доста през тази година
Според мен слабост са му слайс бекхендите, от които снощи пропусна доста точки и даде предимство на Рафа. Но с повече работа и това ще се оправи. Струва ми се, че е "позаякнал" и психически.
Успех на US Open. Убеден съм, че ще ни радва още доста през тази година
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Абе , да загубиш два сета с 2:6 и 2:6 , говори , че има доста какво да запълва в играта си. В края на мача , започнаха и симптоми на умора и още признаци за начални крампи на краката.В следващите 3-4 години все още няма да може да се справя с големите от първата четворка.