ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Мони искам да я питам нещо !
Какво?
За какво си харчиш заплатата ?
Не съм я получила,,

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Мони искам да я питам нещо !
Какво?

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Мони искам да я питам нещо !
Какво?

Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Мони искам да я питам нещо !
Какво?
Не съм я получила,,

modor написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Мони искам да я питам нещо !
Какво?
Има ли спад на нивото на река Дунав в района на град Русе

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Мони искам да я питам нещо !
Какво?
Не съм я получила,,
още нямаш 1 месец работа ли ?

modor написа:Ще се мре

ЕМИЛ написа:Къв е тоя Мустафа къде ще го пробваме бе ????????? Ще ме докарат до инфаркт тези нашите малоумници !!!
БГ футболисти ни трябват . Те знаят какво е Левски и ще се хвърлят да атакуват титлата
 Този е избягал от революцията и е казал че е футболист
  Този е избягал от революцията и е казал че е футболист  

[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта