HEATSEEKER написа:Голяма рибко...малко преиграваш, обидите ги започнаха твоите ''културни'' колеги като бай Милан

и някакъв друг..
Без самочувствие не става, но вашето вече почва да идва в повече...
Я си виж снимката и надписа,,,дано проумееш какво ти говоря
Сега специално прегледах темата. Точно вие започвате с обидите. Какво ли не изрече ти и фрапорт за нашия град. Нормално е да се получи някаква реакция. Докъде ли не стигнахме с глупостите, това харесва ли ти на теб специално? И да, изключително културен човек съм, но и аз като всеки друг понякога излизам извън контрол. Голяма омраза демонстрирахте ти и другият потребител, не знам защо, но вие си знаете. Сега ще кажеш санди с какво започнал, ами той си е такъв - форумен провокатор, на стадиона сам признава, че не стъпва, просто обича да става център на вниманието тук. И заради него трябваше да избълваш един куп словесни екскременти ли? Аз няколко пъти предложих по един или друг начин да спрем, но ти не пожела да направиш това, не спираш да ме споменаваш, провокираш и обиждаш. И за твоя град наистина лоша дума не съм казал, ти за моя избълва какво ли не. Е, съжалявам, ама това няма как да е нормално. Никога не съм имал проблем да водя дискусия с когото и да било, стига той да се държи нормално. Този форум е един от малкото в България, в които има някакъв ред, само дето модераторите очевидно никакви ги няма. Аз също съм за наказание и не го крия ни най-малко, но така просто не можем да продължаваме. Ако искаш да си говорим за мача нещо по нормален начин, няма проблем, но с тия постоянни обиди и подмятания няма смисъл. Виждам, че си на 35 години, достатъчно голям си вече, за да си надмогнал простотиите. Дано оцениш отношението, което проявявам. И не сме с голямо самочувствие, просто смятаме, че сме фаворити, това е напълно нормално с оглед резултатите на двата отбора от началото на календарната година. Точно ваши фенове писаха, че ще вземат този мач с голям резултат, което е в сериозен разрез с футболната логика. Разбира се, че мачът е троен, всеки е такъв, ние мислим, че ще спечелим, вие също, няма нищо лошо в това.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.