plovdivram написа:Типичен мач, в който Локомотив определено НЕ се бори за да спечели... Съгласен съм с това, което казва фена на Черно море, малко преди мен - че сме "твърд отбор", но вчера аз лично това, което показахме КАТО ЖЕЛАНИЕ и БОРБА за победа срещу Берое не го видях у нашите... Берое определено са по-класен отбор, в момента от "моряците"... показателно за това "безсилие" на нашите вчера бе липсата дори на ЕДНО ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ - особено второто полувреме, а "капака" беше това "изпълнение" в последните секунди на мача. Този мач го сравнявам с този, който изиграхме срещу ЦСКА първият кръг!!!
Като извод... Колкото по-малко такива мачове като този вчера и повече такива като този с Берое играе Локо Пловдив - толкова по-скоро повече хора ще се звърнат и по трибуните!
Да уточня - причината поради, която давам за пример мача с Берое е не в това, че този мач Локо Пловдив спечели, а начина по който се БОРЕШЕ ПО ЦЕЛИЯТ ТЕРЕН и ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПОБЕДА, което показа в този мач... обратното - мачове като този с ЦСКА и Черно Море са другата крайност - ЛИПСА НА ЖЕЛАНИЕ, НИКАКВА БОРБА, БЕЗМИСЛЕНО МОТАНЕ В ЦЕНТЪРА и НИКАКВИ, да не говорим дори СМЕШНИ СИТУАЦИИ пред вратата на противника... Който е гледал вчера мача по телевизията неможе да не е забелязал положението в последните секунди на мача, когато вместо топката да бе отправена към наказателното поле на противника, където трябваше да е дори Дачно Господинов - да се разчита на някакво "меле", което да притесни играчите на Черно Море и да се надяваме на НЕЩО... то ... това, което последва не отива дори и на МАХАЛЕНСКИ ОТБОР, а буквално "подигравателната" усмивка на лицето на вратаря на Черно Море казва ВСИЧКО!!!
Абсолютно си прав! Това накрая с подигравателната усмивка на Китанов, 18 годишно момче, на което му стана ясно, въпреки малкият му житейски опит, колко жалък "мач" изигра трупата на Коко. Старият ми вика 2 минути след началото на второто полувреме: Ма те Гонзо ли ще спасяват? То Локо реално не играха изобщо второто полувреме.За капак и най-ниският на терена ни вкара гол с глава?! Поне не се зарадва, че вкара гол на родния му клуб. Поне се разбра, че измислените мачове, Н'Дайе е "слаб". Успех на Черно море и на Гонзо.
P.s.Смешно ми става, че Кавдански се бил уплашил от Крачунов. И особено от посредственият и неориентиран Тунчев?! И никой не иска да види, че 3-ти мач играем с 10 човека. ЦСКА си е ЦСКА е свършил с футбола!!!!!!!