Да бъдат ли върнати в отбора Д.Пеев и С.Манолов?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Да бъдат ли върнати в отбора Д.Пеев и С.Манолов?

Мнениеот loko29 » 15 авг 2013 15:11

Нека всички които имат мнение по въпроса си го кажат и дано някой от ръководството го прочете.Мойто мнение мисля,че е ясно на всички посещавали тоя форум.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

ascold
Контакти:

Re: Да бъдат ли върнати в отбора Д.Пеев и С.Манолов?

Мнениеот ascold » 15 авг 2013 15:26

аз съм левскар но винаги съм уважавал и следил локо. пеев е добър футболист. за манолов - не знам. не сън убеден обаче че генов е подходящия треньор. мисля че си трябва локомотивец. ст.стоев няма да се задържи дълго в лудогорец. домуса си пада малко грандоман и когато късмета се обърне ще го отнесе стойчо. дано по-скоро дойде време той да се върне у дома. кайзера също заслужава шанс в локо.

Потребителски аватар
zaxyg
Контакти:

Мнениеот zaxyg » 15 авг 2013 16:12

Дани Пеев определено трябва да се върне. Първо си е локомотивец, второ креативните ни футболисти са малко, да не казвам никакви. :? Не мога да разбера Емил Велев какви дървета доведе, пари ли взимаше от тях, за да играят, нямам представа, половината за нищо не стават. Да бъхтят топката в защита, пък напред каквото стане. Само Маркиньос е добро попадение, ама и той е на настроения.
Иначе за Генов нямам много впечатления, защото все временно водеше отбори, дано не се получи и сега така. Обаче май и той набляга на защитата и секирите (е, Кокала си остава ненадминат в тази тактика). Ще видим какво ще се получи. Иначе на Славия имаме да им връщаме 3 точки от миналата година, затова очаквам загуба. ЦСКА също си чакат точките. Колкото до Литекс, те май сами си ги взеха.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 15 авг 2013 17:27

По скоро трябва да се освобождават още играчи от отбора.От последните 34 мача за първенство-8 победи (две от които с ЦСКА и Литекс :roll: )

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 15 авг 2013 18:05

Да. Положението на Локомотив е много лошо. Трябва да се прави чистка и то начело с Кокала.
Изображение

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 15 авг 2013 18:17

shevchenko написа:Да. Положението на Локомотив е много лошо. Трябва да се прави чистка и то начело с Кокала.

Кокала е изчистен вече. Да трябва да ги върнат!
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 авг 2013 19:17

ascold написа:аз съм левскар но винаги съм уважавал и следил локо. пеев е добър футболист. за манолов - не знам. не сън убеден обаче че генов е подходящия треньор. мисля че си трябва локомотивец. ст.стоев няма да се задържи дълго в лудогорец. домуса си пада малко грандоман и когато късмета се обърне ще го отнесе стойчо. дано по-скоро дойде време той да се върне у дома. кайзера също заслужава шанс в локо.

+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 15 авг 2013 19:55

shevchenko написа:Да. Положението на Локомотив е много лошо. Трябва да се прави чистка и то начело с Кокала.

Какъв си ти, бе? Какви са тия еврейски звезди? В Израел не разбрахте ли, че Велев вече не е треньор на Локомотив?

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 16 авг 2013 13:37

Пеев задължетелно трябва да се върне в отбора...
Локомотив за нас е всичко!!!

Върни се в “Локо София”