Днес се ядосах,защото... ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Днес се ядосах,защото... ?
Щото скапаното демо на Футбол Мениджър не иска да ми тръгне. И на двата компа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- unist_gp
- Контакти:
Бижутера написа:Alex написа:tprodanov написа:Защото пуснаха на свобота тримата полицаи, изнасилили момичето.
+1
само не прехвърляйте тая тема и тук,че наистина е много гадна тая история
абе за да пуснат полицаите има някои неща, които ние не ги знаеме

- teksas_red
- Контакти:
modor написа:fabregas_949 написа:modor написа:Ама лошото е че регистрацията ми в замундата я ползваме 10 чоовка......и незнам кой е писал глупости![]()
![]()
Тогава имаш голям проблем![]()
А нали тракера е отворен за регистрации, защо не си направиш своя, или сте натрупали рейтинг и искаш да си с него
Ми има нещо такова
[offtopic]Рейтинг: 5.428 Качено: 18.06 TB Свалено: 3.33 TB[/offtopic]
Ам смени паролата
Аз пък мисля, мисля .. и не мога да измисля да съм се ядосвал за нещо днес. Хм, дамо имам повече такива дни!
За ония, които убиха съвсем случаен човек и глобите бяха съответно по 700 и 800лв пак ли имаше неща, които не знаем? Работата е там, че никой не смее да предприема тежки действия срещу тях, защото знаят много и раздрънкат ли се, отиват шефовете на РПУта и оттам нагоре. Това са нещата, които не знаеме. А клипа преувеличен или не, дори и 10% да са истина, стигат.
tprodanov написа:За ония, които убиха съвсем случаен човек и глобите бяха съответно по 700 и 800лв пак ли имаше неща, които не знаем? Работата е там, че никой не смее да предприема тежки действия срещу тях, защото знаят много и раздрънкат ли се, отиват шефовете на РПУта и оттам нагоре. Това са нещата, които не знаеме. А клипа преувеличен или не, дори и 10% да са истина, стигат.
Извинете за отклонението, но явно съм изпуснал за какво става дума, защото с прибрах след новините...може ли да ми разясните?

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- unist_gp
- Контакти:
tprodanov написа:За ония, които убиха съвсем случаен човек и глобите бяха съответно по 700 и 800лв пак ли имаше неща, които не знаем? Работата е там, че никой не смее да предприема тежки действия срещу тях, защото знаят много и раздрънкат ли се, отиват шефовете на РПУта и оттам нагоре. Това са нещата, които не знаеме. А клипа преувеличен или не, дори и 10% да са истина, стигат.
виж какво любознателни,
така споменатата от теб парична глоба за непредумишлено убийство е цели 2000 лева

... Не ми тръгна Football Manager, и защото компа ми явно реши да се базика с мен и се рестартира около 15-20 минути! На прага бях да му бия шута 

- fabregas_949
- Контакти:
Gil-galad написа:Извинете за отклонението, но явно съм изпуснал за какво става дума, защото с прибрах след новините...може ли да ми разясните?
[offtopic]Повярвай, по-добре да не знаеш

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- unist_gp
- Контакти:
fabregas_949 написа:Gil-galad написа:Извинете за отклонението, но явно съм изпуснал за какво става дума, защото с прибрах след новините...може ли да ми разясните?
[offtopic]Повярвай, по-добре да не знаеш[/offtopic]
то и аз не знам,ама не ме учудва, защото убиха мой роднина не непредпазливост и присъдата беше две години затвор на убиеца (защото беше вече съден) или евентуално се откупи за 2000, колкото било по закон (като се слагат и адвокатските такси на държавата за спечеленото дело, което предварително си завел!!!