ticha i vladislav написа:Когато паднахме от Нигерия на световното 1994,всички още след края на мача веднага отписахме нашия отбор.Коментарите бяха-защо взехме мястото на Франция щом ще се излагаме така.После беше -дано да запишем първа победа,после -да преминем във втория кръг и накрая - и да отпаднем от Германия пак ще е невиждан успех.Никой не вярваше че можем да бием немците,самите германци се радваха като малки деца че ще играят точно срещу нас и на ходом ,само с името си ще ни бият.Затова футбола е интересен,защото стават изненади , успех на Лудогорец!
Да де ама разликата е ,че тогава наще хора бяха на топ ниво в света и от 2-3 положения се бяха научили да бележат 1-2 гола. Сега клубовете ни трябва да направят 7-8 положения за да го докарат до 1 гол. А и защитата е същата работа , сега си патим все от голове тип мача с ГЕНК, Жиняк и Толуза , Антверпен, БАТЕ в Ловеч, Лудогорец в Загреб. Хубава работа ма Българска. Класиката каква е ? Сичко върви ОК натисткаме ги , смазва ме ги и в един момент ПРААААААС дуспа или рикошет или автогол... е това е. Щутгарт как елиминира БотевЪ ? С горе долу 2 положения за гол едното статично. Лудогорец ако могят да си отбележат положенията да речем 3 и допуснат 2-3 няма да е страшно. Ама те ще вкарат 1 и ще пуснат3. И все пак аз се радвам страшно на зелените защото ми донесоха радост и искам да кажа на феновете , че всяко зло е за добро донякъде. Да няма да играете в ШЛ вероятно но засега. Това не пречи обаче да направите по-доброто. Вижте си групата за ЛЕ. Прицелете се в 1 до 3 победи в нея и после защо не и на пролет в Европа. Най-малкото ще си трупнете точици и ще сте поставени догодина в Европа. Щото сега го карате все непоставени. Ако имате амбиция да представлявате България още години и Домуса да не се откаже както все подмята , то точките ще са ви нужни. С тази правилна работа ще имате шанс да сте поставени по натам. Ние най-много последните години се парим точно от позицията на поставени НО все пак това си е предимство. И няма по хубаво от силни Левски и ЦСКА даи Боже занапред и Лудогорец. В Ботев се работи супер, реално чакаме и грандовете да се съвземат. Макар всичко да е на свети крепки щото едното се крепи на Мъри другото на Домусчиев а пък национала на Любо ама засега и така става