Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 авг 2013 11:23

MuFc1878 написа:Такива кардинални промени се правят лятото преди официалните мачове. А не селекция по време на шампионата и преди важен мач да изгониш 4-5 играча, колкото и слабо да се представят. С нашата трансферна политика, ако се вземат техни заместници, едва ли ще са с класа над тях! Пълен крах е ръководството на Левски в момента на връх 100-годишнината - без изключение!

Имам чувството, че хората на върха в Клуба правят всичко възможно да съботират юбилейната ни годишнина.
Няма никаква логика в това, което правят от началото на сезона. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 15 авг 2013 11:26

mistreated написа:
Vilisar написа:Трябва да си върнем Макриев.Двамата с Генков ,биха били убийствен тандем.

И как си ги представяш заедно на терена?

Редица отбори играят с двама тарани.С оглед играта в защита на българските отбори, смятам че ще имаме най-резултатното нападение( още повече не чакай да заиграем като Барса,центриранията ще ги гледаме цяла година).А и Макриев е свободен агент.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 авг 2013 11:27

Подобно нещо се наблюдава и във вечния враг. Все едно всичко е наговорено и нарочно се "умъртвяват" двата клуба :|

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 авг 2013 11:29

Не мисля, че има някакъв интерес към Макриев. Сираков каза, че се водят преговори само с чужденци. Дори и да го вземем, в което много се съмнявам, очаквам да са на терена заедно с Генков, когато губим в някой мач и то в последните минути.
MuFc1878 написа:Подобно нещо се наблюдава и във вечния враг. Все едно всичко е наговорено и нарочно се "умъртвяват" двата клуба :|

Няколко години се харчеха идиотски десетки милиони левове в тези клубове, сега берат плодовете на некадърното си управление.
Аз съм твърдо на мнение, че дори в момента, макар и с намалени бюджети, двата клуба продължават да се управляват некадърно!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 15 авг 2013 11:31

Макриев си пада малко предател, но към момента би бил добър вариант.
Твърде много проблеми са ни налегнали, че да се сърдим и да сме обидени.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 авг 2013 11:31

MuFc1878 написа:Подобно нещо се наблюдава и във вечния враг. Все едно всичко е наговорено и нарочно се "умъртвяват" двата клуба :|

Как може да ни сравняваш с онези ? :evil: Та те са пред закриване ,докато ние страдаме от неправилна селекция заради господина Батков който гледа само да купува евтина стока

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 авг 2013 11:32

mistreated написа:
groti написа:За мен е смешно твърдението, че долните дивизии в Бразилия са по - силни от изпадащите сръбски отбори, ама както и да е. И вас не ви давам за пример. Примерът ми е, че това откъде идва не е толкова важно. Примери бол.

Ооо, гарантирам ти, че са по-силни! Миналата година Лудогорец играха с един такъв тим от втора бразилска дивизия. Можеш сам да погледнеш какъв беше резултата, ако не си спомняш.
В Сърбия отборите са страшно слаби, особено в долната половина на таблицата. Даже бих казал, че са по-слаби от нашите.

Сърбите са високи, здрави и дисциплинирани футболисти, притежаващи най-доброто от балканския манталитет, докато бразилците са ниски, диви и на терена правят каквото им скимне. Бразилци-защитници е много лоша комбинация. Освен Данте, Вагнер и Роберто Карлош за други добри не се сещам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 15 авг 2013 11:32

Rivaldo10 написа:Не мисля, че има някакъв интерес към Макриев. Сираков каза, че се водят преговори само с чужденци. Дори и да го вземем, в което много се съмнявам, очаквам да са на терена заедно с Генков, когато губим в някой мач и то в последните минути.

Да , по-добре някой като Силва.И един нападател ни е много, може да пробваме без нито един.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 15 авг 2013 11:35

doktora25 написа:Сърбите са високи, здрави и дисциплинирани футболисти, притежаващи най-доброто от балканския манталитет, докато бразилците са ниски, диви и на терена правят каквото им скимне. Бразилци-защитници е много лоша комбинация. Освен Данте, Вагнер и Роберто Карлош за други добри не се сещам.
Кафу, Тиаго Силва, Давид Луис... :roll:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 авг 2013 11:39

doktora25 написа:
mistreated написа:
groti написа:За мен е смешно твърдението, че долните дивизии в Бразилия са по - силни от изпадащите сръбски отбори, ама както и да е. И вас не ви давам за пример. Примерът ми е, че това откъде идва не е толкова важно. Примери бол.

Ооо, гарантирам ти, че са по-силни! Миналата година Лудогорец играха с един такъв тим от втора бразилска дивизия. Можеш сам да погледнеш какъв беше резултата, ако не си спомняш.
В Сърбия отборите са страшно слаби, особено в долната половина на таблицата. Даже бих казал, че са по-слаби от нашите.

Сърбите са високи, здрави и дисциплинирани футболисти, притежаващи най-доброто от балканския манталитет, докато бразилците са ниски, диви и на терена правят каквото им скимне. Бразилци-защитници е много лоша комбинация. Освен Данте, Вагнер и Роберто Карлош за други добри не се сещам.

Хехе, ти уби коня с тази глупост за бразилските защитници. Майкон, Лусио, Давид Луиш са само част от най пресните примери за прекрасни защитници.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”