Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот groti » 15 авг 2013 10:48

Всъщност някой виждал ли е Путинчанин в игра, че така ехидно да се отнасяте? То и за Гари ни се смееха, че е аматьор, ама сега се радват, като не играе срещу тях. А, тоя египтянин не знам за чий ни е.. Дали е по - добър от Вутов? С тая визитка и габарити съм малко скептичен
110 години любов!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 авг 2013 10:51

groti написа:Всъщност някой виждал ли е Путинчанин в игра, че така ехидно да се отнасяте? То и за Гари ни се смееха, че е аматьор, ама сега се радват, като не играе срещу тях. А, тоя египтянин не знам за чий ни е.. Дали е по - добър от Вутов? С тая визитка и габарити съм малко скептичен

Като видиш нивото на сръбските отбори в ЕКТ и като погледнеш визитката му, сам можеш да си отговориш на въпроса. Ти чувал ли си за отбор Зноймо? Аз съм го виждал само по таблиците за класиране.

П.С. То не било и Зноймо, а Земун. Както и върхът на кариерата му 9-то място в сръбската лига със Срем.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 авг 2013 10:58

mistreated написа:
groti написа:Всъщност някой виждал ли е Путинчанин в игра, че така ехидно да се отнасяте? То и за Гари ни се смееха, че е аматьор, ама сега се радват, като не играе срещу тях. А, тоя египтянин не знам за чий ни е.. Дали е по - добър от Вутов? С тая визитка и габарити съм малко скептичен

Като видиш нивото на сръбските отбори в ЕКТ и като погледнеш визитката му, сам можеш да си отговориш на въпроса. Ти чувал ли си за отбор Зноймо? Аз съм го виждал само по таблиците за класиране.

Извинявай, ама вие колко бразилчета взехте от долните дивизии? Поне 2-3, които се оказаха доста сполучливи трансфери. Дали им беше чувал клубовете и дали си им запомнил имената? Щом Партизан са се интересували от него не е толкова слаб
110 години любов!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 авг 2013 11:01

groti написа:
mistreated написа:

Извинявай, ама вие колко бразилчета взехте от долните дивизии? Поне 2-3, които се оказаха доста сполучливи трансфери. Дали им беше чувал клубовете и дали си им запомнил имената? Щом Партизан са се интересували от него не е толкова слаб

Нека не сравняваме долните дивизии на Бразилия с изпадащите отбори в Сърбия. А и нашата трансферна политика определено не бих я дал за пример за подражание. Партизан са се интересували толкова от него, колкото ЦСКА от Иво Райков!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 авг 2013 11:05

Все още няма нови играчи в Левски, въпреки че спортният директор на клуба Наско Сираков вчера заяви, че може още днес тимът да се сдобие с нови футболисти. Ръководството на тима продължава да води преговори с няколко футболисти, но все още няма споразумение с никого. "Сините" проведоха първото си занимание за деня на "Герена" без Гари Родригес, който снощи дебютира за националния отбор на Кабо Верде. За сметка на това българските национали Владимир Гаджев и Пламен Илиев бяха на линия. Португалецът Нуно Пинто пък закъсня с 25 минути за тренировката. На заниманието се появи и Сираков, който наблюдава част от тренировката. От освободените вчера чужденци само Рамон Лопес се появи на Герена, за да разговаря с ръководството относно начина, по който двете страни ще се разделят.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 авг 2013 11:08

За мен е смешно твърдението, че долните дивизии в Бразилия са по - силни от изпадащите сръбски отбори, ама както и да е. И вас не ви давам за пример. Примерът ми е, че това откъде идва не е толкова важно. Примери бол.
110 години любов!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 авг 2013 11:12

groti написа:За мен е смешно твърдението, че долните дивизии в Бразилия са по - силни от изпадащите сръбски отбори, ама както и да е. И вас не ви давам за пример. Примерът ми е, че това откъде идва не е толкова важно. Примери бол.

Ооо, гарантирам ти, че са по-силни! Миналата година Лудогорец играха с един такъв тим от втора бразилска дивизия. Можеш сам да погледнеш какъв беше резултата, ако не си спомняш.
В Сърбия отборите са страшно слаби, особено в долната половина на таблицата. Даже бих казал, че са по-слаби от нашите.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 авг 2013 11:14

Rivaldo10 написа:
Все още няма нови играчи в Левски, въпреки че спортният директор на клуба Наско Сираков вчера заяви, че може още днес тимът да се сдобие с нови футболисти. Ръководството на тима продължава да води преговори с няколко футболисти, но все още няма споразумение с никого. "Сините" проведоха първото си занимание за деня на "Герена" без Гари Родригес, който снощи дебютира за националния отбор на Кабо Верде. За сметка на това българските национали Владимир Гаджев и Пламен Илиев бяха на линия. Португалецът Нуно Пинто пък закъсня с 25 минути за тренировката. На заниманието се появи и Сираков, който наблюдава част от тренировката. От освободените вчера чужденци само Рамон Лопес се появи на Герена, за да разговаря с ръководството относно начина, по който двете страни ще се разделят.

Такива кардинални промени се правят лятото преди официалните мачове. А не селекция по време на шампионата и преди важен мач да изгониш 4-5 играча, колкото и слабо да се представят. С нашата трансферна политика, ако се вземат техни заместници, едва ли ще са с класа над тях! Пълен крах е ръководството на Левски в момента на връх 100-годишнината - без изключение!

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 15 авг 2013 11:17

Трябва да си върнем Макриев.Двамата с Генков ,биха били убийствен тандем.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 авг 2013 11:21

Vilisar написа:Трябва да си върнем Макриев.Двамата с Генков ,биха били убийствен тандем.

И как си ги представяш заедно на терена?

Върни се в “Архив”