Приятелска среща: Македония - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Приятелска среща: Македония - България

Мнениеот kartago » 14 авг 2013 23:47

гарфилд написа:
ЕМИЛ написа:
we are the champions написа:Само аз ли мисля ,че Стоянов е по добър вратар от Никито :? :?

не

Още едно не и от мене.Спорната дузпа,иди-ела.А за втория гол макето излезе сам срещу Татин Ники,а последния стои и го гледа както хипнотизиран.
Другото положение им беше,удара в началото който Владо Стоянов изби.И както вика T.H.E.G.A.M.E,на нашите им е през Тура,днешния мач.Можеше да ги бием спокойно македонците.

Ами да бяхме ги били! Сега цяла седмица, да не говоря години тия ще умират от кеф, а ние поне седмица ще ги плюем нашите! Нямат ли поне малко грам манталитет, на инат да се вдигнат, да ги смачкат, Любо какви ги мисли, какъв отбор нареди последните 10 минути? За "Б" група ли? Играеш с националния отбор, с държава където меко казано не те обичат, ами мачкай да те уважават бе, мамка му.........

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 14 авг 2013 23:47

Извинявайте ама това цигане огнянов как може да е във групата на нац.отбор и да играе.
Изобщо Пенев гледал ли го е в Ботевъ?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 авг 2013 23:47

daniel875 написа:
Teo написа:Направо нямам думи, да се стягат, защото след 3 седмици имаме мач на живот и смърт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМНА ЗАГУБА от донор :!:

Какво се ядосвате толкова? Ние не сме толкова велика сила или забравихте приключенията в Казахстан?

Тия трябваше да ги бием за престиж, а не да ги мачкаш 70 минути и накрая за 3 минути ти вкарат 2 гола... майка му стара много ме яд, че паднахме от тия :x

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 14 авг 2013 23:47

На никой от нашите не му се играеше в този мач и явно повече мислеха как да се запазят за мачовете в клубните си отбори, като прибавим и дузината смени които още повече разтроиха играта на отбора загубата си дойде напълно резонно.
От друга страна макетата желаеха доста повече победата от нас, бягаха повече пресираха повече и след една меко казано измислена дузпа стигнаха до гола който реши и мача.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 авг 2013 23:48

0007 написа:По-спокойно,бе,хора!Вижте състава от последните 30 минути и тогава плюйте.Безсмислен мач,в който не се напрягахме много.Вярвам в отбора и в Любо Пенев,МОЖЕМ :!: :!: :!:

Не знам дали МОЖЕМ, но помня, че Пената преди време в приятелските мачове почти винаги губеше. Всички сме наясно какво постигна този човек, когато водеше националния отбор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 14 авг 2013 23:48

Тия от Ботев бяха алелемайко.. :mrgreen:
Хмариян национал.. :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 авг 2013 23:49

daniel875 написа:
Teo написа:Направо нямам думи, да се стягат, защото след 3 седмици имаме мач на живот и смърт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМНА ЗАГУБА от донор :!:

Какво се ядосвате толкова? Ние не сме толкова велика сила или забравихте приключенията в Казахстан?

Ква сила сме ние, малоумни журналя надуват балона...Любо Пенев великан, нов отбор, нов път, тинтири-минтири. И за КСПП същите ги дрънкаха. 3 пъти македонците излизат сами срещу вратаря. Нищо общо нямаме с футбола и ще ни разпорят задниците, после ще има хъхкане и мрънкане. ДеЖА вю.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 14 авг 2013 23:49

Извинявайте ама това цигане огнянов как може да е във групата на нац.отбор и да играе.
Изобщо Пенев гледал ли го е в Ботевъ?

Абе не знам Ботевъ дали го е гледал но аз онзи ден гледах Средец и бяха направо жалки, добре че Лудогорец бяха в настроение иначе отивахте поне на петица

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 14 авг 2013 23:49

daniel875 написа:Не е важен резултатът, а какво могат играчите. Дузпа нямаше, колкото и да се говори, че имало съмнения. Няма такова нещо. Въпросът е, че с тази отборна игра в защита добро не ни чака.
Футболистите на "Ботев" засега не показват нищо, а са прехвалените "звезди" в България. Не, момчетата определено имат възможности, но журналистите правят от мухата слон и така само им вредят.
Лошото е, че им направихме удоволствието на комшиите,и сега ще се бият в гърдите, че имат победа.
Много по - важно е какво ще правим в Италия. В интерес на истината победа днес не съм очаквал.

Вниманието ми е насочено към Палермо, а тези да се бият в гърдите, колкото си искат - шансовете им за класиране на ЕП няма да станат по-големи!

Потребителски аватар
united
Контакти:

Мнениеот united » 14 авг 2013 23:50

Е има и друго той Любо, ако играе цял мач с наи-доброто, нали после италианците ще ни знаеят наизуст. Все пак малко трябва да ги пообърка и тях ;)
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД

Върни се в “Национален отбор”