Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Jürgen » 14 авг 2013 21:22

MuFc1878 написа:

:(

Голям изрод беше Дембеле :oops: :oops: :oops: впрочем,къде е сега ?

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 14 авг 2013 21:29

От казаното от Сираков излиза, че проблема в защитата е бил ..... Мюлдер. Явно той е бил причината хора като Милиев, Везалов и компания да не успеят да разкрият иначе сериозния потенциал, с който разполагат. Съгласен съм, че в последно време играта му не беше на обичайното ниво, но и няма как иначе да е, когато си заобиколен от абсолютни дървета. Рано или късно падаш на тяхното ниво. Спомнете си само какви мачове правеше в Левски в самото начало, когато сред съотборниците му преобладаваха tezi, които знаеха какво да правят с или без топка в краката.
За Силва и Рамос съм повече от доволен, че повече няма да ги гледам на Герена. Макар, че ми е малко криво, че така и не дочаках да видя някога как последния преминава човек с топка.
Колкото до Лопес, как бихме могли да коментираме каквото и да било около този футболист, след като не сме го гледали общо повече от 30 минути.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2013 21:40

Лопез стига да го гледаш десетина секунди в подписите на няколко от потребителите тука.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 15 авг 2013 07:36

Пичове за мача в Лове ч съм супер спокоен, щом махнаха ''некадърниците''
с божествените играчи на тяхно място ще бием с поне два гола разлика.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 15 авг 2013 09:34

очакваше се някой да го каже в прав текст,въпроса е колко още ще се прикрива "услужливо".Вероятно до 24.05.2014.А Кристовао Рамос си играеше добре.. 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

kolini
Контакти:

Мнениеот kolini » 15 авг 2013 11:57

От "ММ"
Мениджърът на Рамос: На „Герена" са свършили парите...
и това го казва мениджърът...
Модераторите да не си помислят че е излязло от някой фен....не дай си боже да се злепоставя Левски....

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 авг 2013 13:21

Какво се случва на Герена? Гоним треньора и викаме нов. Не му позволяваме да направи селекция, а вместо това гоним футболисти. В момента Левски няма и половин отбор. Ние нямаме защитници, но накрая Йоканович ще бъде обявен за некадърник, а Мъри овчия поглед ще се завърне на бял кон, под бурните овации на бат Наско. Ако Мъри не се върне, Сираков го пишете бегал още преди паузата на шампионата.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 авг 2013 16:09

Nuke написа:Какво се случва на Герена? Гоним треньора и викаме нов. Не му позволяваме да направи селекция, а вместо това гоним футболисти. В момента Левски няма и половин отбор. Ние нямаме защитници, но накрая Йоканович ще бъде обявен за некадърник, а Мъри овчия поглед ще се завърне на бял кон, под бурните овации на бат Наско. Ако Мъри не се върне, Сираков го пишете бегал още преди паузата на шампионата.

И ще дойде кой? На мен Сираков ми е безразличен, нито го харесвам, нито го мразя. Понеже се говори така за футболистите, като сме ги изгонели кои са щели да дойдат. Аз питам същото и за Сираков. Давайте смело предложения за спортен директор. Може Борето да се върне пак, да си стиснат ръцете с Рокфор и айде пак. Може Иво Тонев да дойде на тая позиция, може и Гонзо да върнеме...
Не знам, аз лично му давам шанс на Сираков, защото на първо място не виждам по-добър вариант за момента. Второ, не сме видели нищо от работата му все още, а на толкова некадърници сме давали шансове, та направо..... И на последно място, когато Сираков беше в клуба съм изживял едни от най-хубавите моменти в живота си. Дали е дело на Мъри, дали на Наско, дали е късмет, както ще кажат чорбарите, не знам. Факт е, че тогава имахме отбор, а Сираков беше в клуба. Аз лично му давам шанс, да видим за година какво ще стори с клуба(ако на мустака не му щукне да го махне след два месеца)...

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 15 авг 2013 17:32

THE G.A.M.E написа:
Niksyy написа:Голяма част от хората, коментирали са страшни лицемери. Докато (НЕ)играеха Силва,Рамос,Лопес и Дъстли (Специално последният, който и двата мача с Иртиш гледаше мача от терена за без пари) се ревеше срещу Наско Сираков, ВСИЧКИ ВЪН? Сега разкарват най-скъпоплатените и пак сте недоволни. Дъстли игра много, но най-вече първите сезони, когато бяха с Грийн заедно в Левски, сега се вижда с просто око, че не става. Освен това не виждам, какъв ви е проблема с българите в отбора, защото при тях поне си личи, че се раздават по време на мачовете и не носят тези безизразни физиономии, както чужденците. За мен е 100 пъти по-добре да играе Илиян Йорданов, отколкото Рамос и Попадийн вместо Дъстли. Само за Жоао съжалявам, защото мисля, че заслужаваше поне още 1 шанс.

Да де, ама с тези щяхме да глътнем тройка с гарнитура от Берое ( Мюлдер с решителни намеси предотврати поне 2 гола на гостите ) ... Тогава дали щеше да си много доволен, че са играли българчета ? :roll:

Въпросът е, че инвестицията за такива играчи се предполага да донесе нещо доста по-добро от Х с Берое на Герена(След като са играли с 10 човека от 35 мин). Батков до някъде го разбирам, защото сега строи сектор А, а нещата с Газпром хич не изглеждат обещаващи, което значи, че си е направил сметки парите да му стигнат без Газпром, но малко или много се е надявал да влезнат в клуба. Сега това, което трябва да се направи е да се даде бюджет на Славиша да направи поне 1-2 трансфера по негово желание, защото си личи, че не е особено доволен от наличния потенциал.

Върни се в “Левски”