warhead написа:dreben23 написа:Стойчо ми пада все повече в очите с тия неща. Но въпреки това, той е добър треньор и може да изстиска потенциал и от камък!

Защо се гаври с момчетата така, какво иска да докаже, че не стават ли?

Като не стават, дай ся да ги правим боксови круши на отборите В група и А областна!
После пак ще ми мрънка, че не е сработен отбора, а пуска други да играят в контролите.

Да му имам логиката...

Първо тоя мач не се води от Стойчо,а от треньора на юношите!Просто той е решил да включи трима от футболистите си единия е австриеца за да ги види какво могат!Стойчо беше на трибуните!.....Ама ей такива като тебе да им да ръсят тъпотии цена нямат!
Кажи къде съм казал някви тъпотии? Абсолютно всички нормални хора си мислят същите неща, уверявам те.

Аз не виждам нищо тъпо- човекът казва, че не му е сработен отбора, а сработва юношите- за къде ги сработва? За първия отбор ли, като няма да вземе нито един юноша, а ще избягат пак някъде.
Освен това се излага изключително много- излезе, че медиите му редят състава и той се съобразява с тях. В коя държава треньор се съобразява с исканията на медиите по отношение на титулярите?