Искате юноши? Ето ви юноши!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: Искате юноши? Ето ви юноши!

Мнениеот warhead » 14 авг 2013 21:11

turboman написа:Според мен в мачовете са първенството трябваше да играят старите цесекари + юнуши,без нито един чужденец с висока заплата. Иначе на Стойчо Комисионерски му е много лесно да пусне само юнуши и всеки тим да ги сгази и после да разправя че без чужденци не може

Ти колко мача гледа!На мачовете на ЦСКА играят опитни футболисти + младите Карачанаков,Грънчов,Чочев и Долапчиев в 2мача влиза резерва!Четирима млади малко ли е???Ай ходи прави сви*ки на Цимбика и не ни занимавай! :mrgreen:

Потребителски аватар
A.VON
Контакти:

Мнениеот A.VON » 14 авг 2013 21:13

warhead написа:Първо тоя мач не се води от Стойчо,а от треньора на юношите!Просто той е решил да включи трима от футболистите си единия е австриеца за да ги види какво могат!Стойчо беше на трибуните!.....Ама ей такива като тебе да им да ръсят тъпотии цена нямат!

е всичко е безсмислено :roll:
กลุ่มผู้ใช้บุหรี่

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 14 авг 2013 21:13

A.VON написа:
memnto написа:
A.VON написа:Мача не трябваше ли да е за да се гледа някакъв австриец?

Е как заради австриец, мачът беше заради "обиграване на юношите"!

Да бе вярно, като го няма Стойчо ни юноши е гледал, ни австриец

Злетак Стойчо беше на трибуните с Нанков!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 авг 2013 21:14

memnto написа:
mistreated написа:
memnto написа:

Сега проблемът е, че в контролата е играл и австриецът ли? Кога точно да го види Стойчо, ако не в контрола? Изобщо ти наясно ли си какво искаш?

Аз много добре знам какво искам. Не мога да разбера вие защо скачате като ощипани госпожици?

защото не е много ясно - разбираш ли моментното състояние на ЦСКА или не ? И ако го разбираш, но въпреки това пишеш глупости, значи епитета, който използвах няколко поста по-горе за теб е оправдан, а ако не го разбираш - ти се извинявам, че ти обръщам внимание на писанията

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 21:14

memnto написа:
mistreated написа:
memnto написа:

Сега проблемът е, че в контролата е играл и австриецът ли? Кога точно да го види Стойчо, ако не в контрола? Изобщо ти наясно ли си какво искаш?

Аз много добре знам какво искам. Не мога да разбера вие защо скачате като ощипани госпожици?

Защото плюеш без причина. Защото искаш/те неща, които на този етап са напълно невъзможни и си има логично обяснение за това. Защото не си даваш сметка изобщо за състоянието на клуба в момента, а треньорът ти е виновен за всичко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 14 авг 2013 21:15

mistreated написа:
memnto написа:
mistreated написа:
memnto написа:

Защото плюеш без причина. Защото искаш/те неща, които на този етап са напълно невъзможни и си има логично обяснение за това. Защото не си даваш сметка изобщо за състоянието на клуба в момента, а треньорът ти е виновен за всичко.

защото толкова му е акъла!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 авг 2013 21:16

warhead написа:
dreben23 написа:Стойчо ми пада все повече в очите с тия неща. Но въпреки това, той е добър треньор и може да изстиска потенциал и от камък! :) Защо се гаври с момчетата така, какво иска да докаже, че не стават ли? :cry: Като не стават, дай ся да ги правим боксови круши на отборите В група и А областна! :oops:

После пак ще ми мрънка, че не е сработен отбора, а пуска други да играят в контролите. :) Да му имам логиката... :cry:

Първо тоя мач не се води от Стойчо,а от треньора на юношите!Просто той е решил да включи трима от футболистите си единия е австриеца за да ги види какво могат!Стойчо беше на трибуните!.....Ама ей такива като тебе да им да ръсят тъпотии цена нямат!

Кажи къде съм казал някви тъпотии? Абсолютно всички нормални хора си мислят същите неща, уверявам те. :cry: Аз не виждам нищо тъпо- човекът казва, че не му е сработен отбора, а сработва юношите- за къде ги сработва? За първия отбор ли, като няма да вземе нито един юноша, а ще избягат пак някъде. :cry:

Освен това се излага изключително много- излезе, че медиите му редят състава и той се съобразява с тях. В коя държава треньор се съобразява с исканията на медиите по отношение на титулярите?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 авг 2013 21:18

dreben23 написа:
warhead написа:
dreben23 написа:Стойчо ми пада все повече в очите с тия неща. Но въпреки това, той е добър треньор и може да изстиска потенциал и от камък! :) Защо се гаври с момчетата така, какво иска да докаже, че не стават ли? :cry: Като не стават, дай ся да ги правим боксови круши на отборите В група и А областна! :oops:

После пак ще ми мрънка, че не е сработен отбора, а пуска други да играят в контролите. :) Да му имам логиката... :cry:

Първо тоя мач не се води от Стойчо,а от треньора на юношите!Просто той е решил да включи трима от футболистите си единия е австриеца за да ги види какво могат!Стойчо беше на трибуните!.....Ама ей такива като тебе да им да ръсят тъпотии цена нямат!

Кажи къде съм казал някви тъпотии? Абсолютно всички нормални хора си мислят същите неща, уверявам те. :cry: Аз не виждам нищо тъпо- човекът казва, че не му е сработен отбора, а сработва юношите- за къде ги сработва? За първия отбор ли, като няма да вземе нито един юноша, а ще избягат пак някъде. :cry:

Освен това се излага изключително много- излезе, че медиите му редят състава и той се съобразява с тях. В коя държава треньор се съобразява с исканията на медиите по отношение на титулярите?

абе вие къде живеете ? Титулярите издържат до 60-тата минута, а ти искаш да ги пуска и в контроли през седмицата :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 21:18

dreben23 написа:
warhead написа:

Титулярите не могат да изкарат един мач на седмица, ти искаш да играят по два. И как да стане без грам физическа подготовка?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 авг 2013 21:20

Янис Зику написа:Понеже всеки дрънка как Младенов не налага юноши и е твърде предпазлив, днес на нашите млади момчета Локомотив Мездра им скрива топката, така както го направиха Своге и Банско преди по-малко от 2 седмици. Много хора упрекват Стойчо, че залага на недоказани чужденци, но никой не забелязва, че тия млади пичове за жив та*ак не стават.

И така бързо реши че не стават.Гледа ли мача? Не е коректно да пуснеш само юноши които се виждат за първи път.
Не ги ли смачкваш по този начин? За нищо не ставате.Много първосигнално реагирате.

Върни се в “ЦСКА”