ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: И Мбамба ще подпише..

Мнениеот Don Rumen » 16 окт 2009 21:58

Е, стига, че започнах да се изчервявам.... от виното. Мисля, че всеки прави каквото може, точно затова сме Ботев и няма други като нас!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 окт 2009 21:59

Don Rumen написа:Е, стига, че започнах да се изчервявам.... от виното. Мисля, че всеки прави каквото може, точно затова сме Ботев и няма други като нас!

Отговор на един истински джентълмен.Наздраве за Отеца!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 16 окт 2009 22:00

Между другото публиката на Ботев отдавна има нужда от обединителна фигура. Нямам нищо против всички, които се изредиха да са шефове на фенклуба, но трябва хем голям фен на Ботев, хем умерен човек. Не знам отецът как е с ангажиментите, но той толкова прави за Ботев, че би било добре, ако има някакви организационни функции във фенклуба, който трябва между другото да бъде с по-ясна структура, защото организационно изоставаме от другите публики, а имаме в пъти повече потенциал :) Това просто сега ми дойде на акъла... наистина такъв тип човек заслужава гласът му да се чува още повече. Пак казвам - нищо против по-крайните фенове, просто според мен тая работа организационна и обединителна е за по-друг тип хора :) В тоя ред на мисли един фенклуб с повече хора в "управата", на които да са разпределени задачите би си вършил работата много по-добре :)

ПП: моля да не ме плюете, давам идея, нито имам намерение да съм част от тия структури (рано ми е, не че не ми се работи за Ботев), нито недоволствам

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 окт 2009 22:04

Flash1912 написа:Между другото публиката на Ботев отдавна има нужда от обединителна фигура. Нямам нищо против всички, които се изредиха да са шефове на фенклуба, но трябва хем голям фен на Ботев, хем умерен човек. Не знам отецът как е с ангажиментите, но той толкова прави за Ботев, че би било добре, ако има някакви организационни функции във фенклуба, който трябва между другото да бъде с по-ясна структура, защото организационно изоставаме от другите публики, а имаме в пъти повече потенциал :) Това просто сега ми дойде на акъла... наистина такъв тип човек заслужава гласът му да се чува още повече. Пак казвам - нищо против по-крайните фенове, просто според мен тая работа организационна и обединителна е за по-друг тип хора :) В тоя ред на мисли един фенклуб с повече хора в "управата", на които да са разпределени задачите би си вършил работата много по-добре :)

ПП: моля да не ме плюете, давам идея, нито имам намерение да съм част от тия структури (рано ми е, не че не ми се работи за Ботев), нито недоволствам

Подкрепям те напълно,но тези неща не се обсъждат по форумите.

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 16 окт 2009 22:09

Отче жив и здрав да си :lol:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 16 окт 2009 22:11

То чета без отче бива ли?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 16 окт 2009 22:13

[quote="ilian12"]То чета без отче бива ли?[/quot
Хахахаха, да!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 16 окт 2009 22:16

Достатъчно е да помагам и организирам нашата чета и да помагам с каквото мога, имам доста дуги задължения и накрая ще ме бият и изгонят.

Потребителски аватар
Berserk
Контакти:

Мнениеот Berserk » 16 окт 2009 22:18

Не знам за изгонването, обаче ако те набият - ще отмъстим :)
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 окт 2009 22:21

Don Rumen написа:Достатъчно е да помагам и организирам нашата чета и да помагам с каквото мога, имам доста дуги задължения и накрая ще ме бият и изгонят.

Не го слушайте,той е доста уважавана личност .Радвам се ,че познавам такъв човек, лично.Падре, НАЗДРАВЕ!

Върни се в “Ботев”