ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: И Мбамба ще подпише..
Е, стига, че започнах да се изчервявам.... от виното. Мисля, че всеки прави каквото може, точно затова сме Ботев и няма други като нас!
- PLOVDIV PEE 1912
Don Rumen написа:Е, стига, че започнах да се изчервявам.... от виното. Мисля, че всеки прави каквото може, точно затова сме Ботев и няма други като нас!
Отговор на един истински джентълмен.Наздраве за Отеца!
Между другото публиката на Ботев отдавна има нужда от обединителна фигура. Нямам нищо против всички, които се изредиха да са шефове на фенклуба, но трябва хем голям фен на Ботев, хем умерен човек. Не знам отецът как е с ангажиментите, но той толкова прави за Ботев, че би било добре, ако има някакви организационни функции във фенклуба, който трябва между другото да бъде с по-ясна структура, защото организационно изоставаме от другите публики, а имаме в пъти повече потенциал
Това просто сега ми дойде на акъла... наистина такъв тип човек заслужава гласът му да се чува още повече. Пак казвам - нищо против по-крайните фенове, просто според мен тая работа организационна и обединителна е за по-друг тип хора
В тоя ред на мисли един фенклуб с повече хора в "управата", на които да са разпределени задачите би си вършил работата много по-добре 
ПП: моля да не ме плюете, давам идея, нито имам намерение да съм част от тия структури (рано ми е, не че не ми се работи за Ботев), нито недоволствам

ПП: моля да не ме плюете, давам идея, нито имам намерение да съм част от тия структури (рано ми е, не че не ми се работи за Ботев), нито недоволствам
- PLOVDIV PEE 1912
Flash1912 написа:Между другото публиката на Ботев отдавна има нужда от обединителна фигура. Нямам нищо против всички, които се изредиха да са шефове на фенклуба, но трябва хем голям фен на Ботев, хем умерен човек. Не знам отецът как е с ангажиментите, но той толкова прави за Ботев, че би било добре, ако има някакви организационни функции във фенклуба, който трябва между другото да бъде с по-ясна структура, защото организационно изоставаме от другите публики, а имаме в пъти повече потенциалТова просто сега ми дойде на акъла... наистина такъв тип човек заслужава гласът му да се чува още повече. Пак казвам - нищо против по-крайните фенове, просто според мен тая работа организационна и обединителна е за по-друг тип хора
В тоя ред на мисли един фенклуб с повече хора в "управата", на които да са разпределени задачите би си вършил работата много по-добре
Подкрепям те напълно,но тези неща не се обсъждат по форумите.
- nerak
- Контакти:
Отче жив и здрав да си 

[quote="ilian12"]То чета без отче бива ли?[/quot
Хахахаха, да!
Хахахаха, да!
Достатъчно е да помагам и организирам нашата чета и да помагам с каквото мога, имам доста дуги задължения и накрая ще ме бият и изгонят.
Не знам за изгонването, обаче ако те набият - ще отмъстим 

Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !
- PLOVDIV PEE 1912
Don Rumen написа:Достатъчно е да помагам и организирам нашата чета и да помагам с каквото мога, имам доста дуги задължения и накрая ще ме бият и изгонят.
Не го слушайте,той е доста уважавана личност .Радвам се ,че познавам такъв човек, лично.Падре, НАЗДРАВЕ!